Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
-
Royalflush
Guru wannabe
-
theBliZZard
Star
- Kontaktovať používateľa:
http://www.wowwiki.com/Warlock_buildsRainbowSix napísal:chalani spravili by ste mi prosim talenty na pvp u warlocka dik
-
AXO
Professional
ludia, co hrate za alianciu nemohli by ste tie male deti poslat niekam inam z STV ? bo sa tam ani questy nedaju robit, uzasne frajerske ked ma zabije 43lvl druid s 47lvl magom ked som 33lvl a po boji s troma mobmi bez many... ach jaj nepoviem, keby bol aspon 35lvl a sam, ale dvaja a o 10lvl vyssi ? viem ze pvp server, ale ked im robi radost killovat slabsich, preco nejdu na startovne oblasti hordy a nekilluju <10lvl postavy
//hlavne pozdravte Archdarknes -a level ma odo mna dva otazniky a dava ma na jednu ranu, no a honi si pri tom...
//tak berem spat vsetko, pozdravte radsej odo mna 3/4 alikov, hlavne skupinku piatich 70-80lvlovych "hrdinov"... by som sa im fajne do xichtu vysmial, sa snazim vychadzat dobre s nimi, ked dostava na <> tak hodim stun na moba nech ulahcim pracu a je dobre, pokyvame si, zatancujeme a rozideme, ale potom pridu nabuchanci a killnu ma na jednu ranu, no lol... myslim, ze sa naserem a pojdem killovat aj ja levely 20 len tak, nech naserem co najviac ludi aj ja...
//hlavne pozdravte Archdarknes -a level ma odo mna dva otazniky a dava ma na jednu ranu, no a honi si pri tom...
//tak berem spat vsetko, pozdravte radsej odo mna 3/4 alikov, hlavne skupinku piatich 70-80lvlovych "hrdinov"... by som sa im fajne do xichtu vysmial, sa snazim vychadzat dobre s nimi, ked dostava na <> tak hodim stun na moba nech ulahcim pracu a je dobre, pokyvame si, zatancujeme a rozideme, ale potom pridu nabuchanci a killnu ma na jednu ranu, no lol... myslim, ze sa naserem a pojdem killovat aj ja levely 20 len tak, nech naserem co najviac ludi aj ja...
-
Wishmaster
Medium Professional
-
AXO
Professional
alebo skor aby sa nedalo utocit na niekoho kto je o 10+ levelov od teba(ci vyssie, ci nizsie), lebo par goldov pre 60,70,80lvl neni nic, to by si mal ratat v stovkachStopa napísal:... A tym uzavres kruh gankovania, to neni velmi dobry napad, nechapem preco blizz nema aspon nejake postihy za gankovanie, par goldov dole za kazdy kill kde je rozdiel v lvl > 10 a je pokoj (samozrejme ak zautoci malinky prvy tak to neplati)
tak cena by sa nastavila, ale neutocit vobec by bola blbost podla mna, potom by nemohli ludia robit bodyguardov( i ked v tom pripade by to muselo byt osetrene aby to nezobralo $$$ za ochranu kamosa)AXO napísal:alebo skor aby sa nedalo utocit na niekoho kto je o 10+ levelov od teba(ci vyssie, ci nizsie), lebo par goldov pre 60,70,80lvl neni nic, to by si mal ratat v stovkach, min. desiatkach goldov
Ale musim uznat ze ganking je niekedy haluz, kamos expil mage-a a ja stale pri nom v stealthe, pre vela ludi je lakave vidiet maga ako sediac doplna manu
-
AXO
Professional
nj, nie len magaStopa napísal:tak cena by sa nastavila, ale neutocit vobec by bola blbost podla mna, potom by nemohli ludia robit bodyguardov( i ked v tom pripade by to muselo byt osetrene aby to nezobralo $$$ za ochranu kamosa)
Ale musim uznat ze ganking je niekedy haluz, kamos expil mage-a a ja stale pri nom v stealthe, pre vela ludi je lakave vidiet maga ako sediac doplna manu
nechces stealthovat aj pri mne
keby to nestalo 8€ aj by som isiel, a potom zase spat, takze 16€Mrk napísal:AXO neplac, kazdy si tym presielja tiez rad zabijam malinkych slabuckych
, hold pvp server, nelubi sa ? =>migruj na normal alebo pve a jeto...ale toto nema cenu rozoberat, vzdy budu dva tabory
world pvp positive a ti co si chcu spokojne expit
-
AXO
Professional
hmm tak mozno tyMrk napísal:a potom by ti uz nevadilo, ze by ta napr traja zabijali dokola ? imho by tych 16€ nerobilo hlavnu rolu, ale skor to, ze najskor za 3 mesiace by si mohol ten char presunut s5, a za 3 mesiace mam 2x lvl 80
nechce sa ti mi naexpit postavu ?
Mňa to tiež dosť nas***alo, keď som začínal, že postaví sa ku mne 70-ka warrior, sekne ma a som mrtvý. Ožijem, príde 2. rana. A tak sa to opakuje... Sú ľudia, ktorí si takto možno vybíjajú komplexy, že spawncampujú. Ako samozrejme, aj ja raz za čas s kamošmi vyrazím do STVAXO napísal:...
BTW AXO: Ktorý si server?
patche
caute zacinam s wow a chcem sa spytat stiahol som si aj TBC a uz som aj zaregistrovany na free serveri len oni vyzaduju patch 2.4.3 a ked ho chcem stiahnut tak vsade je 2.4.2 to 2.4.3 mne to pripada ako by som musel instalovat vsetky patche az po 2.4.3 dufam ze to tak neni .. pls help
btw. kde sa pisu tie realmlisty?
Dík
[/b]
btw. kde sa pisu tie realmlisty?
Dík
keby ste vedeli ako na to tak vas nikdo neresskilne netreba cakat ze vas dotycny necha tak ale utekat kade lahsie proste ressnut sa na niakom dobrom mieste napr za stromom a bezat a ked sa neda ressnut dobre tak proste pockat si s duchom nad telom 5 minut a on odide chvylku clovek nehra ale usetri si kopec nervov