Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
LOLCATS
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa LOLCATS »

Blizzard zahajil boj proti PRIVATE SERVEROM
Najvacsie serveri down.
WoWScape stale bezi...
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Royalflush »

Najvatsie ? napr?
Danielson
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Danielson »

Blizz skrátka prebehol net, pozrel najväčšie servery a dal im na výber: Buď to úplne zrušiť, alebo príde pozvánka na súd :D
Here you go, play on official 8)
MrGizmof
King
King

Príspevok od používateľa MrGizmof »

Tak na ofik by som chcel ísť, ale nejak mi nejde našetriť 12 litrov na 3 roky..... :?
Stopa
King
King

Príspevok od používateľa Stopa »

LOLCATS napísal:Blizzard zahajil boj proti PRIVATE SERVEROM
Najvacsie serveri down.
WoWScape stale bezi...
chaos crusade- down
toxic wow- down
esteze ma hranie na neofic. serveroch omrzelo :D (nie ze by som sa chystal na ofik, nelaka ma nejako extra farmenie)
theBliZZard
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa theBliZZard »

RainbowSix napísal:chalani spravili by ste mi prosim talenty na pvp u warlocka dik
http://www.wowwiki.com/Warlock_builds
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa AXO »

ludia, co hrate za alianciu nemohli by ste tie male deti poslat niekam inam z STV ? bo sa tam ani questy nedaju robit, uzasne frajerske ked ma zabije 43lvl druid s 47lvl magom ked som 33lvl a po boji s troma mobmi bez many... ach jaj nepoviem, keby bol aspon 35lvl a sam, ale dvaja a o 10lvl vyssi ? viem ze pvp server, ale ked im robi radost killovat slabsich, preco nejdu na startovne oblasti hordy a nekilluju <10lvl postavy

//hlavne pozdravte Archdarknes -a level ma odo mna dva otazniky a dava ma na jednu ranu, no a honi si pri tom...

//tak berem spat vsetko, pozdravte radsej odo mna 3/4 alikov, hlavne skupinku piatich 70-80lvlovych "hrdinov"... by som sa im fajne do xichtu vysmial, sa snazim vychadzat dobre s nimi, ked dostava na <> tak hodim stun na moba nech ulahcim pracu a je dobre, pokyvame si, zatancujeme a rozideme, ale potom pridu nabuchanci a killnu ma na jednu ranu, no lol... myslim, ze sa naserem a pojdem killovat aj ja levely 20 len tak, nech naserem co najviac ludi aj ja...
Stopa
King
King

... A tym uzavres kruh gankovania, to neni velmi dobry napad, nechapem preco blizz nema aspon nejake postihy za gankovanie, par goldov dole za kazdy kill kde je rozdiel v lvl > 10 a je pokoj (samozrejme ak zautoci malinky prvy tak to neplati)
Wishmaster
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Wishmaster »

Co riesis, hod to na oficial forum.. :)) je tu asi 95% sanca na flame.. ale to patri k tomu :D
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Stopa napísal:... A tym uzavres kruh gankovania, to neni velmi dobry napad, nechapem preco blizz nema aspon nejake postihy za gankovanie, par goldov dole za kazdy kill kde je rozdiel v lvl > 10 a je pokoj (samozrejme ak zautoci malinky prvy tak to neplati)
alebo skor aby sa nedalo utocit na niekoho kto je o 10+ levelov od teba(ci vyssie, ci nizsie), lebo par goldov pre 60,70,80lvl neni nic, to by si mal ratat v stovkach :D, min. desiatkach goldov
Stopa
King
King

AXO napísal:alebo skor aby sa nedalo utocit na niekoho kto je o 10+ levelov od teba(ci vyssie, ci nizsie), lebo par goldov pre 60,70,80lvl neni nic, to by si mal ratat v stovkach :D, min. desiatkach goldov
tak cena by sa nastavila, ale neutocit vobec by bola blbost podla mna, potom by nemohli ludia robit bodyguardov( i ked v tom pripade by to muselo byt osetrene aby to nezobralo $$$ za ochranu kamosa)
Ale musim uznat ze ganking je niekedy haluz, kamos expil mage-a a ja stale pri nom v stealthe, pre vela ludi je lakave vidiet maga ako sediac doplna manu :D
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

AXO neplac, kazdy si tym presiel :) ja tiez rad zabijam malinkych slabuckych :lol: , hold pvp server, nelubi sa ? =>migruj na normal alebo pve a jeto...ale toto nema cenu rozoberat, vzdy budu dva tabory
world pvp positive a ti co si chcu spokojne expit :wink:
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Stopa napísal:tak cena by sa nastavila, ale neutocit vobec by bola blbost podla mna, potom by nemohli ludia robit bodyguardov( i ked v tom pripade by to muselo byt osetrene aby to nezobralo $$$ za ochranu kamosa)
Ale musim uznat ze ganking je niekedy haluz, kamos expil mage-a a ja stale pri nom v stealthe, pre vela ludi je lakave vidiet maga ako sediac doplna manu :D
nj, nie len maga :D za poslednu hodinu v stv som zomrel 21 krat, a z toho bud 2 a viac cca moj level, alebo jeden, dvaja a viac ?? lvl a mrtvy na jednu ranu, 1700HP+nejake tie buffy, takze to je celkom lol pisat, ze alici su male deti :D, som sameho videl len raz a aj to na mna neutocil...tak som sa na neho vysral

nechces stealthovat aj pri mne :D (nemyslim, vazne)
Mrk napísal:AXO neplac, kazdy si tym presiel :) ja tiez rad zabijam malinkych slabuckych :lol: , hold pvp server, nelubi sa ? =>migruj na normal alebo pve a jeto...ale toto nema cenu rozoberat, vzdy budu dva tabory
world pvp positive a ti co si chcu spokojne expit :wink:
keby to nestalo 8€ aj by som isiel, a potom zase spat, takze 16€
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

AXO napísal:keby to nestalo 8€ aj by som isiel, a potom zase spat, takze 16€
a potom by ti uz nevadilo, ze by ta napr traja zabijali dokola ? imho by tych 16€ nerobilo hlavnu rolu, ale skor to, ze najskor za 3 mesiace by si mohol ten char presunut s5, a za 3 mesiace mam 2x lvl 80
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Mrk napísal:a potom by ti uz nevadilo, ze by ta napr traja zabijali dokola ? imho by tych 16€ nerobilo hlavnu rolu, ale skor to, ze najskor za 3 mesiace by si mohol ten char presunut s5, a za 3 mesiace mam 2x lvl 80
hmm tak mozno ty :D hram od Account Created: 15 November 08 13:20 CET a mam len 33 lvl a ide to stale pomalsie, takze ja dam za tri mesiace mozno jednu 80 ak sa postasti

nechce sa ti mi naexpit postavu ? :D :lol:
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

nie diki mam dost vela veci napraci
ja mam Account Created: 29 July 06 21:25 CEST :P
Danielson
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Danielson »

AXO napísal:...
Mňa to tiež dosť nas***alo, keď som začínal, že postaví sa ku mne 70-ka warrior, sekne ma a som mrtvý. Ožijem, príde 2. rana. A tak sa to opakuje... Sú ľudia, ktorí si takto možno vybíjajú komplexy, že spawncampujú. Ako samozrejme, aj ja raz za čas s kamošmi vyrazím do STV :D ale 1 low lvl sundáme 1 max 2x (niekedy vôbec), ale zasa keď vidím, že sa on snažil o gank, tak to mu nedarujem dokým sa neodlogne :oops:

BTW AXO: Ktorý si server? :D
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Nightmear napísal:....

BTW AXO: Ktorý si server? :D
Drak'Thul
224
Novice
Novice

patche

Príspevok od používateľa 224 »

caute zacinam s wow a chcem sa spytat stiahol som si aj TBC a uz som aj zaregistrovany na free serveri len oni vyzaduju patch 2.4.3 a ked ho chcem stiahnut tak vsade je 2.4.2 to 2.4.3 mne to pripada ako by som musel instalovat vsetky patche az po 2.4.3 dufam ze to tak neni .. pls help

btw. kde sa pisu tie realmlisty?

Dík :)[/b]
preed
Expert
Expert

Príspevok od používateľa preed »

keby ste vedeli ako na to tak vas nikdo neresskilne netreba cakat ze vas dotycny necha tak ale utekat kade lahsie proste ressnut sa na niakom dobrom mieste napr za stromom a bezat a ked sa neda ressnut dobre tak proste pockat si s duchom nad telom 5 minut a on odide chvylku clovek nehra ale usetri si kopec nervov
Napísať odpoveď