Olympus FE-210
Olympus FE-210
Dobrý večer ,ahojte.obraciam sa na vás s prosbou,mám digitálni fotoaparát olimpus FE-210.keď zapnem fotoaparát všetko funguje bez problémov ale po prvom fotení sa display vypne čiže na displayi sa nezobrazí to čo chcem odfotiť.Zatial to riešim tak že resetujem fotoaparát vypnem a znovu zapnem po prvom fotení sa opakuje chyba.Poprosím ak máte neaký nápad,čo to môže spôsobovať napíšte.Ďakujem
Olympus FE-210
žial mne reklamáciu asi neuznajú,raz mi foťák padol a vidiet škrabanec na rohu,ale po páde mi ešte dlhší čas fungoval normálne až teraz sa objavila táto chyba.Ale ďakujem že ste mi odpísali
Re: Olimpus FE-210
Ale s tou reklamáciou by si to mal skúsiť, lebo inak svoj problém asi nevyriešiš.tibor76 napísal:žial mne reklamáciu asi neuznajú,raz mi foťák padol a vidiet škrabanec na rohu,ale po páde mi ešte dlhší čas fungoval normálne až teraz sa objavila táto chyba.Ale ďakujem že ste mi odpísali
Inak ja mám FE - 270 a tiež mi trochu blbne, lebo pri zapnutí niekedy vypíše, že sú vybité baterky, ale keď ho zapnem znova, už nabehne. Takže s týmto keď prídem do obchodu, tak mi ho v pohode vymenia?