RC - Vselico na dialkove ovladanie
predam rc auticko+tankovacia flasa+1,5 litra nitra(paliva)+kluc na sviecku a kolesa+startovatko+ovladac+nabijacka na startovatko.Velmi malo pouzivane,vynikajuci stav.Zaruka este 14 mesiacov.Cena kompletu pri kupe bola okolo 11000. info o aute: Dľžka: 385 mm; Šírka: 203 mm; Výška: 84 mm; Rozvor: 262 mm; Svetlá výška.: 10 mm; Rozchod kol vpredu a vzadu176 mm; Rozmer pneumatík(v/h): 66x24 mm; Motor: GZ-15; Hmotnosť caa.: 1.670 g
Charakteristyky
• ReadySet pripavený k jazde s RC súpravou Perfex
• Vysoko kvalitné digitalné servá pre plyn/brzdu a riadenie
• Spalovací motor GZ-15 s rezonančným výfukom
• Dvojihlový supatkový karburátor je zhotovený z plastu a hliníku
• Dvojčelustová závodná spojka s ocelovým bubienkom
• Kardany s veľmi lahkým chodom na všetkých kolách
• Hnacie ustrojenstvo kompletne uložené v guličkových ložiskách
• Olejové tlmiče s nastavením predpetím strun
• Ľahké šasi zhotovené z hliníkovej zliatiny a plastu odolné proti krúteniu
• Diferencialy prednej a zadnej nápravy
• Konštrukcia modelu umožnuje ľahkú údržbu
• Optimálna ochrana elektronických prvkov
spokojny?
Charakteristyky
• ReadySet pripavený k jazde s RC súpravou Perfex
• Vysoko kvalitné digitalné servá pre plyn/brzdu a riadenie
• Spalovací motor GZ-15 s rezonančným výfukom
• Dvojihlový supatkový karburátor je zhotovený z plastu a hliníku
• Dvojčelustová závodná spojka s ocelovým bubienkom
• Kardany s veľmi lahkým chodom na všetkých kolách
• Hnacie ustrojenstvo kompletne uložené v guličkových ložiskách
• Olejové tlmiče s nastavením predpetím strun
• Ľahké šasi zhotovené z hliníkovej zliatiny a plastu odolné proti krúteniu
• Diferencialy prednej a zadnej nápravy
• Konštrukcia modelu umožnuje ľahkú údržbu
• Optimálna ochrana elektronických prvkov
spokojny?
Ja nad niecim takym tiez uvazujem, aby som sa mimo sezony nenudilFilipito napísal:ja mam tuto Double horse shuttle ppci helikopterka najskor som sa ale musel naucit lietat a tak som odebal 2 vrtule ... nastastie k tomu davaju 4 nahradne
Len si este musim dovybavit lietadlo a potom sa zacnem obzerat po mini helikopterach
-
Stenky
Professional
kamerove sety sa daju kupit aj napriklad v PYRA obchode v Ba netusim kolko stoja ale toto ma zaujalo, iked trocha drahe....
http://www.rcm-pelikan.cz/index.php?sec ... t&id=33548
http://www.rcm-pelikan.cz/index.php?sec ... t&id=33548
3 kanaly: smer doprava/dolava; naklon dopredu/dozadu (rychlost) a kolektiv (stupanie/klesanie kolmo). Ked je iba dvojkanal, tak neriadis rychlost, ale iba vysku a smer, vrtulnik je nastaveny tak, aby vzdy letel pomaly dopredu.Molitan napísal:Mozte mi prosim niekto povedat aky je rozdiel medzi 2 kanalovym a 3 kanalovym rc mini vrtulnikom? Na co sluzia tie 2/3 kanaly?
Na plnohodnotne ovladanie potrebujes este 4ty kanal - na priecny naklon.
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
v avione otvorili nove modelarstvo peckamodelar a tam maju vrtulnikov dost aj tie pi***** aj normalne velke a aj afticka
ja sa chystam na X-twin to je lietadlo zo serie p.i.c.o.z a pak aj tandemovu helikopteru to je nove pikoz dvoj vrtulove (ma 2 rotory vpredu a vzadu) kvazi vojenska helikoptera
http://www.kdosihrajenezlobi.cz/product ... 518bf007cf
http://www.kdosihrajenezlobi.cz/product ... 518bf007cf
NieFabo napísal:7 kanal? To co chces lietat, stvormotorak?
Mam doma Pipera J-3 a ten ma ovladane kridelka, vyskovku, smerovku a motor. Ma tam este vlekacie zariadenie, ktore budem potrebovat tiez a su este svetla, ale to nie je podmienka. Takze 5 kanalov ako nic
-
JaJeNiektoIny
Light Professional
Nie som odborník na vrtulníčky, ale maturoval som z fyziky a infračervené žiarenie, ktoré sa používa napríklad pri diaľkovom na telku a podobne, musí mať priamy výhľad medzi prijímačom a vysielačom, a žiarenie na vyšších frekvenciách (rádiové žiarenie) lepšie prechádza materiálmi. Takže ja si myslím, že je lepšie rádiové ovládanie, keďže nemusíš mať priamy výhľad na vrtulník...
Ale opravte ma, ak to nie je tak.
-
Stenky
Professional
tie helikopterky co su ovladane pomocou IR ovladaca (infracervene) su interierove hned z 2. dovodov.
kedze sa nejedna o radiove vlny ale svetelne tak cast svetla zo slnka interferuje s ovladacom a stracas nad nimi kontrolu. po druhe su fakt lahke tak ti ich odfukne.
a ja by som siel do toho Pic**za, kedze jedneho mam (sice je mensi) je fakt fajn
/mne sa na starej telke stalo ze som ju parkrat zapol ovladacom od helikopterky nakolko aj TV sa ovlada IR vlnami
kedze sa nejedna o radiove vlny ale svetelne tak cast svetla zo slnka interferuje s ovladacom a stracas nad nimi kontrolu. po druhe su fakt lahke tak ti ich odfukne.
a ja by som siel do toho Pic**za, kedze jedneho mam (sice je mensi) je fakt fajn
/mne sa na starej telke stalo ze som ju parkrat zapol ovladacom od helikopterky nakolko aj TV sa ovlada IR vlnami