Žuvací tabak
Žuvací tabak
Aky mate k nemu vztah ? Mne minule kamarat dal, akoze totalne nanic to chuti ale ma to upokojujuce ucinky. Tak zvlastne som sa citil akoby som mal lahsie nohy, no potom mi prislo zle a vyblval som to.(mojou vinou lebo som trosku prehltal sliny). Odvtedy som to mal len 2 krat ale celkovo sa mi to pozdava a hladam nejaky shop v Blave kde to dostanem kupit. Viete mi poradit? A aj sa vyjadrite co si o tom myslite
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
je viacero moznosti:jedna moznost doviest si ho z ameriky ale je to nelegalne neda sa objednat z netu do EU /teda dost kompikovane sa to da:D/
druha objednas si tabak zo svedska ted snuss co je tiez zuvaci tabak ale je chutovo horsi aspon podla mna to je legalne ale na slovensku ho nekupis v tabaku jedine ak tak podpultom lebo je nelegalne ho predavat a distribuavat svedi si to vydobili v eu.da sa zohnat v jednom shope v brne ten tam ma dost dobry vyber teda vecinu najlepsich americkych a svedskych tabakov/podpultacik/
skodi tak ze mozes dostat rakovinu ustnej dutiny ale tak isto ako fajciar moze dostat rakovinu pluc a je to podla mna ohladlplnejsie voci spolocnosti lebo nikoho neotravujes dymom ale na druhu stranu naco si vytvarat zavislot
druha objednas si tabak zo svedska ted snuss co je tiez zuvaci tabak ale je chutovo horsi aspon podla mna to je legalne ale na slovensku ho nekupis v tabaku jedine ak tak podpultom lebo je nelegalne ho predavat a distribuavat svedi si to vydobili v eu.da sa zohnat v jednom shope v brne ten tam ma dost dobry vyber teda vecinu najlepsich americkych a svedskych tabakov/podpultacik/
skodi tak ze mozes dostat rakovinu ustnej dutiny ale tak isto ako fajciar moze dostat rakovinu pluc a je to podla mna ohladlplnejsie voci spolocnosti lebo nikoho neotravujes dymom ale na druhu stranu naco si vytvarat zavislot
asi tak, snupaci som mal v skole, ked nemozem kurit na prestavke... co ja viem... ovela radsej si zapalim klasicku cigu... mal som mentolovy snupaci, no ostava bordel v nose.. nic moc.nordkapp_pb napísal:myslim ze je to spolu so snupacim tabakom najhorsia volba, ako dostat zazracne prvky z tabaku do tela .... nehorazne to svini hubu roznym bordelom, nici to sliznice a tak .. nevravim ze fajcenie je nieco extra zdrave, ale prinajmensom je prijemnejsie ako zuvaci a snupaci tabak...
Re: Žuvací tabak
Caute. Da sa kupit cez internetovy obchod s tabakmi. Je to momentalne najjednoduchsi sposob, kedze je predaj v celej EU (mimo skandinavie) zakazany.
www.snusshop.sk
www.snusshop.sk
Zuvaci som skusal raz, ale ako bolo avizovane hore, je to pekny humus 
Snupaci si davam pravidelne, krasne to cisti nosne dutiny (kam sa hrabu tie nosne spreje)
Snupaci si davam pravidelne, krasne to cisti nosne dutiny (kam sa hrabu tie nosne spreje)
-
qwerty-xyz
Re:
nordkapp_pb napísal:myslim ze je to spolu so snupacim tabakom najhorsia volba, ako dostat zazracne prvky z tabaku do tela .... nehorazne to svini hubu roznym bordelom, nici to sliznice a tak .. nevravim ze fajcenie je nieco extra zdrave, ale prinajmensom je prijemnejsie ako zuvaci a snupaci tabak...
-
D_I_C_K
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
čo stojí žuvací tabak a zohnám ho v TABAK TLAČ?.. a koľko mi to asi tak vydrží..? vyskúšal by som to lebo cigarety zdražievajú o dosť...
-
lekoklatik
VIP
Pochybujem že ti žuvací tabak nahradí cigaretu.
Ako fajčiar by si mal vedieť, že tam už v závislosti
nejde ani tak moc o nikotín, ako o to "mávanie" rukou,
celkový pocit držať niečo v hube, potiahnuť si, prípadne
ešte baliť pri pive a ďalšie vačšie závislosti než nikotín.
Ako fajčiar by si mal vedieť, že tam už v závislosti
nejde ani tak moc o nikotín, ako o to "mávanie" rukou,
celkový pocit držať niečo v hube, potiahnuť si, prípadne
ešte baliť pri pive a ďalšie vačšie závislosti než nikotín.
Takže keby ste niekto mali zaujem o žuvaci tabak tak mi napíšte.žuvací tabak je u nas malo rozšíreny.používaju ho najme športovci,bojovníci,baníci a pod.ktorym pri praci vyhovuje.Ale je určite zdravši ako cigaretovy tabak.žuvací tabak sa vloží do ust,nežuje sa,vlozí sa pod hornu alebo dolnu peru,,nech sa v ustach 10-15m a tabak sa cez sliznicu dostane do tela,,tak nepotrebujete fajčit,ste potom klidnejši..treba vyskušat.Mam dva druhy jeden mentolovy a jeden obyčajny!v pripade zaujmu ma kontaktujte!adios 
Poradím vám je to návikové viac ako cigarety dá sa to kúpiť jedine cez internet (ale nerobte to).