Beybo: Uz som ti to napisal v hre, ze nebude. Tak preco sa zase pytas vo fore??? Ale teoreticky je mozne, ze by som to na novy rok resetol, ale je to len velmi malo pravdepodobne a kvoli tebe by som to aj tak urcite nespravil. Takze na 99 percent reset statistik nebude!!!
heh, ale po resete by som konecne vedel na com som kedze uz konecne nicky nemenim ako ponozky sak len teraz som sa nasiel asi 30 krat v tej tabulke a to som ani za polku nepresiel ...
johnykilla napísal:Mohol by sa nejako nastavit content hosting? ked sa hraje nejaka exkluzivna mapa tak to obcas dlhsie stahuje
nejde o hosting, ak keby si to hostoval na NASA servery ajtak to pojde 7kB/s ...Valve to tak nastavilo, jedine co pomoze je udaje nahrat na ftp, pridat riadok sv_downloadurl do server.cfg ...
Hellboy248 napísal:nejde o hosting, ak keby si to hostoval na NASA servery ajtak to pojde 7kB/s ...Valve to tak nastavilo, jedine co pomoze je udaje nahrat na ftp, pridat riadok sv_downloadurl do server.cfg ...
Káre! Dnes asi o piatej sa na serveri objavil hrac s nickom N4j L4m4, o ktorom viac ludi tvrdilo ze ma AB (fun_allinone>AWP sekcia), daval no-zoom HS a podobne. Prikladam demo na Rapide, kde sice AB nie je zachytene, ale je tam v texture.
hojko: Ked uz nieco davas, tak to daj ako prilohu na forum a zabudni na to, ze budes profitovat zo stahovania - body na RapidShare.
stahujte to co najviac, ma to malo kB a mne pribudnu body lebo mi uz konci acc ...
ludia - mozno sa to netyka priamo servera, ale mam zrazu po 2 mesiacoch strasne male FPS... ked si dam LAN ide vsetko ok ako ma=> 60fps a viac, ale ked sa dam na hojko, rozbehnem sa a zrazu bum a 15-25fps... neviete co s tym moze byt ?
moosha... ja som csko hraval tak pred 4 rokmi aktivne, taketo finty mi nehovor... najma kedze este tak pred 2 mesiacmi mi islo uplne ok , len teraz som ho nanovo nainstaloval a robi toto
Maki napísal:ludia - mozno sa to netyka priamo servera, ale mam zrazu po 2 mesiacoch strasne male FPS... ked si dam LAN ide vsetko ok ako ma=> 60fps a viac, ale ked sa dam na hojko, rozbehnem sa a zrazu bum a 15-25fps... neviete co s tym moze byt ?
Robi ti to iba hojko pub, alebo aj iny online server? Reinstallovat si dufam skusal, ak ano pripoj sa niekam, kde ti to robi chvilku tam hraj (minutu) zapni si net_graph 3 a sprav screen a hod ho sem.
Mam taky mali navrh:) Uz asi aj samim adminom vadi ten neustali TK alebo to ked do vas vlastni stirela..... nedalo by sa to nejak riesit? Napr ten progrma napr ekd strelite do vlastneho nezobere to jemu hp ale vam??? to by bolo cool ne?:D