krtek napísal:q-parser, mas zle spomienky na FEI, je to velmi tazke abo co? mam info ze je lahke sa tam dosta ale tazke udrzat no uvidime ak sa tam dostanem
Uz som spomenul, ze ma to tam viac-menej nebavilo, okrem programovania v C. Ani vobec netusim, ako to tam teraz funguje. Mam tam jedneho kamosa, ktory je uz druhy krat v prvaku a len a stazuje. Jedine, co ho na tej skole drzi, ze na Mladosti je net, takze stahuje jak drak.
Pre cokolvek sa rozhodnes, tak si najprv zisti, co sa na tej ktorej skole bavilo, aby si to nemusel hned zabalit, alebo aby ta nezbalili oni
rocker25 napísal:Nikto nechodí na matfyz? odobr informatika? Som tam prijatý a neviem čo mám čakať...
Drezuru! Ak tam nejaky ten rok vydrzis, tak budes xodit mierne "vymeteny" a budu na Teba prstom ukazovat :Aha kukni, to bude matfyzak! Ale nic v zlom. MatFyz je dobra fakulta, len tam treba vydrzat. Ale vsetko sa da, ked sa xce. Good luck!
No napíšte kam vás už prijali na akú vyšku
Ja som sa zatím dostal na UPJŠ(Univerzita Pavla Jozefa Šafárika) - odbor informatika
Čakám ešte na vyrozumenie z Techniky (Fakulty banníctva, Fakulty informatiky a nakoniec Strojariny)
ob3l1x napísal:No napíšte kam vás už prijali na akú vyšku
Ja som sa zatím dostal na UPJŠ(Univerzita Pavla Jozefa Šafárika) - odbor informatika
Čakám ešte na vyrozumenie z Techniky (Fakulty banníctva, Fakulty informatiky a nakoniec Strojariny)
tak presne to iste skoro:
UPJS- informatika- prijaty
TUKE-FEI-informatika- cakam na papier ze som prijaty
Výsledok prijímacieho konania: prijatý na študijný program Informatika
Poradie: 39/1147
Matematika: 50 bodov
Informatika: 20 bodov
Štúdium na strednej škole: 19 bodov
Bonus za ext. maturitu: 5 bodov
Bonus za súťaže: 0 bodov
Celkovo: 94 bodov
michaelkiller napísal:
omyl, robia sa, ale iba ti co maju priemer vyssi ako 2
nerobia :
PODMIENKY PRIJATIA NA BAKALÁRSKE ŠTÚDIUM
Na FEI TU v Košiciach štandardná dĺžka štúdia pre bakalársky študijný program je tri roky.
Základnou podmienkou prijatia na bakalárske štúdium (študijného programu prvého stupňa) je získanie úplného stredného vzdelania alebo úplného stredného odborného vzdelania.
1. Uchádzači budú prijatí na základe zatriedenia podľa bodového hodnotenia za dosiahnuté výsledky na strednej škole (SŠ):
Počet bodov = [(priemer známok za posledné 3 ročníky štúdia na SŠ a maturitu) x (koeficient za strednú školu) x 100].
Pri bodovom hodnotení sa berú do úvahy len známky za druhý polrok príslušného ročníka SŠ a za maturitu.
Stanovenie koeficientu za strednú školu:
* Absolvent gymnázia 1,0
* Absolvent SŠ so zameraním na elektrotechniku a informatiku 1,2
* Absolvent SŠ s iným zameraním ako je elektrotech. a informatika 1,5
* Absolvent učilišťa s maturitou 2,0
Ak uchádzač o bakalárske štúdium na FEI TU v Košiciach:
* úspešne absolvoval maturitu z matematiky na úrovni A
* na maturite bol z matematiky hodnotený známkou výborný
* na maturite bol z fyziky hodnotený známkou výborný
* na maturite bol z informatiky hodnotený známkou výborný
* na maturite bol z anglického jazyka alebo nemeckého jazyka hodnotený známkou výborný
sa v každom z uvedených prípadov príslušný koeficient za strednú školu znižuje o hodnotu 0,1. Maximálne zníženie koeficientu je 0,5.
Pri prijímaní budú uprednostnení uchádzači s menším bodovým ohodnotením.
2. Uchádzač bude prijatý prednostne, t.j. bez zatriedenia podľa bodového hodnotenia za dosiahnuté výsledky na strednej škole, ak bol v krajskom kole v kategórii A úspešným riešiteľom:
* matematickej olympiády, matematickej olympiády P (programovanie), fyzikálnej olympiády
* súťaže ZENIT v elektrotechnike a výpočtovej technike a informatike
Uchádzači, ktorí z kapacitných dôvodov nebudú prijatí na študijný program uvedený v prihláške na prvom mieste, môžu byť prijatí na program uvedený na druhom, resp. v ďalšom poradí. Celkový počet prijatých uchádzačov na dennú a externú formu štúdia bude spolu na všetky študijné programy cca 1 500, pričom budú zohľadnené minimálne a maximálne počty prijatých na jednotlivé odbory. Dekan fakulty môže zmeniť podmienky prijímacieho konania.
Poznámka:
V zmysle zákona § 58 odst. (10) ak uchádzač neprejaví o štúdium záujem alebo neposkytne v určenom čase informáciu, či sa zapíše na štúdium, zaniká mu právo zapísať sa na štúdium daného študijného programu a fakulta môže ponúknuť miesto ďalšiemu uchádzačovi v poradí výsledkov prijímacieho konania.
ob3l1x napísal:
a odkial si si taky isty ze ta prijmu ? na FEIku ?
tak asi ze hlasi sa 1200 a prijimaju 1300 ludi na FEI. nikde neni tlacenica len na informu a mam dost dobry priemer, resp. mam dobry koeficient. mam okolo 105 bodov + - nejakych 10. takze myslim si ze som prijaty
krtek napísal:
tak asi ze hlasi sa 1200 a prijimaju 1300 ludi na FEI. nikde neni tlacenica len na informu a mam dost dobry priemer, resp. mam dobry koeficient. mam okolo 105 bodov + - nejakych 10. takze myslim si ze som prijaty
tak to sa ti potom zije ))
ja mam 225bodov a dufam ze ma vezmu niekde na FEIku bud Informu or Kybernetiku
sak jedno miestecko sa pre mna snad najde
ob3l1x napísal:
tak to sa ti potom zije ))
ja mam 225bodov a dufam ze ma vezmu niekde na FEIku bud Informu or Kybernetiku
sak jedno miestecko sa pre mna snad najde
tak to mas dost vela bodov. jaku skolu si mal, myslim strednu? sak ja som mal bez koeficientov priemer asi 170 mozno aj menej bodov. to si mal asi dost zle znamky
krtek napísal:
tak to mas dost vela bodov. jaku skolu si mal, myslim strednu? sak ja som mal bez koeficientov priemer asi 170 mozno aj menej bodov. to si mal asi dost zle znamky
skola gympel a znamky pohodka 1,2,3,4 skoro vsetky
ja som prijaty na: FEI STU BA
VUT Brno
FEL CVUT Praha
rohodoval som sa medzi brnom a prahou, blavu som mal ako zalohu, no nakoniec som sa rozhodol pre prahu...co si o tom myslite?? myslite ze je to tazka skola??
no ja len vtym co idu na FEI TUKE... teraz som takmer presiel 1. rocnik (este mi treba skusky dorobit) a poviem ze nic moc.... akoze uroven o nicom... nechcem vam kazit radost ale fakt je to onicom... ak chcete nieco naozaj vediet tak bud ina skola alebo samostudium