No mam taku otazocku, mal som nestastny FIX a mal sa mi v novembri skoncit lenze sa tak nestalo, tak som isiel do predajne a tam mi povedali ze musim poziadat o zrusenie a to trva 2 mesiace.... tak som tak aj urobil, no neskor mi kamarat tvrdil ze presiel z FIX-ka na pausal aj so zlavou... da sa to?? chcel by som si zobrat aspon 200-ku pausal a N95.. ak sa to neda tak si dam nove cislo, ale aky kupon na ten pausal dostanem??? ak vobec volaky dostanem teda... hmm??? dakujem za odpoved
chod do predajne - opytaj sa, problem?
urcite sa to da, ja som tak presiel z easy, jak mal ti skoncit a neskoncil? skoncila ti mozno viazanost...a o tych 2 mesiacoch neviem, ja som to mal hned
tiez by ma zaujimalo... ako mal skoncit a neskoncil??
mne z toho vyplyva akurat ze ti viazanost este neskoncila, mozno si si predlzil abo co a v tom pripade od teba mozu pytat odstupne prip aj nejaku cakacu dobu no aj tak sa mi to cele nejako nezda.
ked si aktivujes ten pausal, tak kupon dostanes, ale nie na vyuzitie toho aktivovaneho pausalu, ale k dalsiemu... cize ked si cakal, ze po prejdeni budes mat zlavu na pausal, tak nie, na to si musis ten kupon zohnat
Z Fixu sme prešli na easy,v predajni to trvalo pár minút,potom môžeš aktivovať paušál,ak máš kupón,tak so zľavou,ak nemáš tak bez zľavy a kupón dostaneš.Zrušenie netrvá 2 mesiace,len si dobil viac kreditu a potom sa Fix predĺži.