Pausal T-Mobile

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
mihal63
Novice
Novice

Pausal T-Mobile

Príspevok od používateľa mihal63 »

No mam taku otazocku, mal som nestastny FIX :? a mal sa mi v novembri skoncit lenze sa tak nestalo, tak som isiel do predajne a tam mi povedali ze musim poziadat o zrusenie a to trva 2 mesiace.... tak som tak aj urobil, no neskor mi kamarat tvrdil ze presiel z FIX-ka na pausal aj so zlavou... da sa to?? chcel by som si zobrat aspon 200-ku pausal a N95.. ak sa to neda tak si dam nove cislo, ale aky kupon na ten pausal dostanem??? ak vobec volaky dostanem teda... hmm??? dakujem za odpoved :-P
pershing
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa pershing »

chod do predajne - opytaj sa, problem?
urcite sa to da, ja som tak presiel z easy, jak mal ti skoncit a neskoncil? skoncila ti mozno viazanost...a o tych 2 mesiacoch neviem, ja som to mal hned
Rattata
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rattata »

tiez by ma zaujimalo... ako mal skoncit a neskoncil?? :)

mne z toho vyplyva akurat ze ti viazanost este neskoncila, mozno si si predlzil abo co a v tom pripade od teba mozu pytat odstupne prip aj nejaku cakacu dobu no aj tak sa mi to cele nejako nezda.
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

ked si aktivujes ten pausal, tak kupon dostanes, ale nie na vyuzitie toho aktivovaneho pausalu, ale k dalsiemu... cize ked si cakal, ze po prejdeni budes mat zlavu na pausal, tak nie, na to si musis ten kupon zohnat
sallko
Novice
Novice

Príspevok od používateľa sallko »

Z Fixu sme prešli na easy,v predajni to trvalo pár minút,potom môžeš aktivovať paušál,ak máš kupón,tak so zľavou,ak nemáš tak bez zľavy a kupón dostaneš.Zrušenie netrvá 2 mesiace,len si dobil viac kreditu a potom sa Fix predĺži.
http://forum.mobilmania.sk/viewtopic.ph ... &start=195
Napísať odpoveď