haha tak ja riesim podobny problem

teda vlastne nie
bol som kupovat pre kamaratku darcek. viem ze ma rada PINK od victoria secret, tak som si tam zamieril ked som bol s kamratmi na vianocnych nakupoch v malle. mno samozejme, nevedel som si rady, tak som poprosil prvu peknu babu co tam robila, nech mi pomoze. asi dvadsat minut sme vyberali a rozpravali sa, ja som obehal kazdu babu v obchode, ze co si mysli o tom, co sme vybrali.
samozrejme, hral som chrumkaveho, bol som mily, vsak normalka, nie

potom dosli kamarati s frajerkami a ze uz ideme domov... ja som este nemal poriadne rozhodnute a tak.. a ta baba - Laura, ze tu je jeden obchod v obchodaku, meno si nepamatam, kde mozem kupit pekne tielko, nech mam komplet set za rozumne peniaze a vravi, ze ci uz odchadzame, ja ze asi hej a ani netusim, kde to je.
ta sa pytam - dokedy robis? ona ze do siestej. ja ze, ked sa sem vratim o siestej, pojdes somnou? ona ze hej ze jasne ze pojde

tak som sa vratil asi 5:55. vosiel so do obchodu a nevidel som ju. hned ze asi odisla, no ze aj tak poockam chvilu. uplnou nahodou som tam stretol tri kamaratky, tak sa s nimi rozpravam. po par minutach vychadza zozadu a vidim, mily usmev a mava mi
nieco si vybavovaa chvilu so sefkou a potom sme isli. kecali sme nonstop, v kuse sa smiala, cize super, no snazil som sa:) dala nieco take, ze myslela som si, ze neprides. a ja ze mne kamarati hovorili, ze ty zasa odides. a ona ze, preco by som mala odist? ja ze no neviem
no nejako sme teda zohnali co som potreboval, a pytam sa, ze ci nejdeme sadnut. ona ze jasne v pohode, ale ze sa musime ist najprv pozriet von, zeci velmi snezi, lebo musi soferovat ku kamaratom do New Yorku, aj ked to je iba ani nie hodinka ale ja tak.. amozrejme snezilo, vsade kopec sehu, tak ze ideme. nejako som sa jej este pred tym spytal, ze kde byva. Mercyhurst Northeast je to zhruba 30 minut odomna. pyta sa ma, ze kde byvam ja. vravim reku ze vies kde je Mercyhurst college, ona ze jasne. ja ze tak tam

ona ze vsak prave tam idem pozriet kamarata este pred tym ako odidem. tak vravim, ze tak to by si ma mozno mohla zobrat domov, nie? ona ze jasne

tak o ceste nebudem hovorit, typicke, kecali sme, smiala sa a taaak. blizime sa u ku mne a ja vravim, ze sa citim, ze ti za toto nieco dlzim. ona hned ze nie nie to je v pohode. a ja? ja ze no, ak mi das cislo, mozme ist potom niekedy dakam sadnut alebo tak. ona ze "sure", tak mi dala cislo pred mojim domom, ulozil som si ho, par minut na to som jej napisal, ze toto je moje cislo, a ze este raz dakujem za vsetko. ona ze "lol its all good. anytime =)"
pocity z toho vsetkeho som mal take dobre, clovek proste dokaze citit, ako ho osoba berie a tak.. a myslim si, ze to bolo viac nez pozitivne

aj ked mi v hlave vrtalo, ze mozno sa len snazila byt mila, nic viac... no neviem. potom by mi nedala cislo alebo jej bolo ble odmietnut?

no proste som zmetenyyy, vcera som jej napisal, celkom elegantne som ju pozval do kina, s tym, ze jej dlzim pozvanie niekam. ona ale odmietla, ze musi ist k tym kamaratom, lebo kvoli pocasiu posledny vykend nakoniec nesla, co je pravda, napisala mi to este pred tym ako som ju pozval, cize loz to asi nebude

tak som jej dal nieco, ze ked bude niekedy chiet a mat cas niekam ist, nech da vediet... no a tak, jednoducho take zmiesane pocity z toho.
teraz v skratke neviem co mam spravit, napisat jej znovu o par dni? zavolat jej alebo cakat? jednoducho, nie je to az take jednoduche.
ak sa niekto dopracoval az sem, gratulujem, ja by som to asi necital

potreboval som sa len vyrecnit v mojom rodnom jazyku niekomu... no ak nahodou ma niekto nejake rady, napady nech mi da vediet, budem rad

myslite, ze by to vsetko spravla len tak, z miloty?