dievca pracujuce v KFC

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
pesinko2468
Expert
Expert

dievca pracujuce v KFC

Príspevok od používateľa pesinko2468 »

Caute. Dnes mi blinklo do oci take 1 pekne dievca pracujuce vo fastfoode ked som si aj ja kupoval jedlo vo vedlajsom. Chcel som sa opytat ze keby smo sa o nieco pokusil -> nakupim tam 1x,2x,... a tak ze ci by som mal sancu ju niekde pozvat...ako to by som uz vymyslel, chcem sa len spytat ci by to nebolo trochu blbe ze ona ma plne ruky prace a zakaznik tam pride a zacne sa pytat na od veci kraviny a nie na jedlo...mozno si namyslam ale ked som stal pri tom vedlajsom fastfoode cakajuc na moje jedlo tak tusim aj ona mne tak trochu pokukovala :oops:
P.S. prosim tych ktori chcu odpovedat blbymi kecami nech si to nechaju pre seba...beztak mi je to uz dost trapne :D
P.S. prip. mozte aj nejake navrhy typu : mozem sa spytat do kolkej pracujes dnes blaablaa...neni povinnostou, to by som uz zvladol :D
i-Cube
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

nie, nemas sancu

more, sak uz si su v tom druhom pripade odpovedal, tak co odnas chces? :D
par krat tam chod nakupit a potom sa jej to spytaj

add: chod nieco pred zaverecnou
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Ak máš to KFC po ceste a môžeš tam chodiť častejšie, tak sa tam z času na čas stav, jedlo si pýtaj vždy u nej, hoď jej nejakú lichôtku, alebo sa snaž na ňu za tých pár sekúnd urobiť dojem. Keď tam budeš chodiť častejšie, zapamätá si ťa a bude sa spracovávať jednoduchšie. Myslím, že keď na ňu vybafneš hneď na začiatku, že čo robí po práci, tak ju môžeš akurát tak vyľakať.
pesinko2468
Expert
Expert

to viem .. mne ide o to ze viete kolko ludi byva v KFC ... a este ked si ona predstavi ze kolko ludi na nu cumi... samozrejme ze sa jej hned nespytam ci chce ist na rande
Thovt
Star
Star

Príspevok od používateľa Thovt »

Určite by bola škoda keby si to neskúsil.
Tak do toho.
hema
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa hema »

ja by som na to isla romantickejsie....postrc jej listok s otazkou a svojim tel.cislom .mozno to zaberie,ale najprv si zisti ci nema priatela .
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Pozri. Ked to zjednodusime, tak si v absolutne jednoduchej situacii. Vies preco? Pretoze nemas nic a mozes iba ziskat. Nemas co stratit. Poviem Ti to takto, bol som uz v podobnej situacii a ver mi, ze ked sa do toho pustis tak sa budes citit skvele v zmysle, teda spon u mna to tak bolo, ze aha, daco preto co chcem aj robim a nie je to tak, ze nad tym iba premyslam. A ked nevyjde tak co sa stane? Nic, pojdes k ujovi Mc na obed.

Co sa tyka priameho postupu. To uz zalezi aj od Teba. Ja osobne som to vdaka vcelku slusnej vyrecnosti riesil dialogom. Pekne sa usmej a zacni konverzovat. V pohode, ziaden stres, nemusis jej na prvykrat vyklopit zivotopis. Len tak, aby si Ta trosku zapamatala a o den neskor opat. Sleduj ju popri tom, ci sa usmieva, ci sa snazi ten dialog co najskor ukoncit a tak, skratka ako na Teba reaguje. A ak budes citit, ze jej to nie je otravne alebo neprijemne tak ju dakam pozvi. Toto by bolo skor moje riesenie. Padol tu tusim aj romantickejsi napad s listockom, preco nie. Ale ak uz listockom, tak aj tak absolvuj tu prvu cast mojho povodneho postupu, aby nedostavalo dievca listocky od niekoho uplne neznameho. To by ju vystrasilo zrejme, no ak ho dostane od prijemneho zakaznika co s nou predtym s usmevom trosku pokecal, to je ine.

Skus to kazdopadne a podavaj hlasenia.

P.S. Prijemny usmev robi zazraky :wink: .
SmrtiKridlo
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa SmrtiKridlo »

listocek =) hmm neviem vsetko to je o urobeni spraveho prveho dojmu =)) ak to dokazes vyhral si =)
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Myslim ze to KFC nebude tak frekventovane aby mala 5 ludi v rade celu smenu.. tak si tam proste zajdi mimo spicky :wink:
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

ja so chcel tiež navrhnúť ten lístoček. Podľa mňa je to dobré keď bude veľa ľudí. Aby si ťa zapamätala, stačí sa pri odnášaní jedla od pultu potknúť, tácku vyhodiť čo najvyššie, keď sa prilepí burger o strop tým lepšie, pri páde strhnúť obrus z najbližšieho stola (najlepšie aj so stolom). To máš zaručené že si ťa bude minimálne jeden deň pamätať. Alebo niečo "nechtiac" vyklop na ňu a potom ako gesto ospravedlnenia ju niekam pozvi. 8)

Šancu určite máš.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

Grim, menej americkych filmov pozeraj ... ja neviem niesom zena ale bol by som strasne nasrany keby na mna niekto v praci vykydol a musel by som tam spinavy makat este cely den :-) :-)

... normalne si ju tam otukavaj :-) ... par dni sa len tak pousmievaj na nu, potom nejake to slovo dve prehod ("cha cha aka nahoda, ze sme sa tu zase stretli") proste kravinky ktore neurazia, niesu doterne a tak ... a casom na nu pockaj po zaverecnej a neviem co, povedz ze ti dnes tak chutilo, ze si to nemohlo skoncit inak ako tym ze ju pozves na kafe :-P ...

.. hlavne nebud nudny, nebud umely, bud kreativny a sam sebou :-) :-) ...
pesinko2468
Expert
Expert

wow...som necakal ze sa tu najdu take plnohodnotne odpovede :) diky :D
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

Ked s nou budes kecat a bude to v poho najlepsie pred zaverecnou by bolo celkom v poho ist ju odkopnut domov, a normalne sa rozlucit ani telefon si nevymenit nic len sa pocas cesty zoznamit, potom sa tam naukazat zo 2-3 dni a potom prist a pozvat ju na rande, a na nom sa jej priznat ze ti od KFC vlastne ani nechuti.... :D

to je uz eventualna buducnost
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Rada z ineho sudka. Flirtovat s barmankami, predavajucimi vo fastfoodoch a so zenami s podobnym zamestnanim je sice fayn, ale tie zeny su relativne odolne, kedze sa s tym stretavaju kazdy den.

Vela stastia. :)
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

p4ra napísal:Rada z ineho sudka. Flirtovat s barmankami, predavajucimi vo fastfoodoch a so zenami s podobnym zamestnanim je sice fayn, ale tie zeny su relativne odolne, kedze sa s tym stretavaju kazdy den.

Vela stastia. :)
je VEELKY rozdiel barbanka v BARE, casnicka v restauracii a dievca vo fast foode...
prva moznost NEZBALITELNA beznym smrtelnikom, druha moznost, zalezi od okolnosti a sympatii, ale men sa to podarilo.. a 3. moznost, to je myslim obycajne dievca.. takze skus stastie ;-)
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

will.i.am, s tym suhlasim, ale vo vseobenosti plati, ze ak je to dievca atraktivne, tak jednoducho je uz na to aj zvyknuta, ze niekto ju svojim sposobom bali, ci flirtuje. Hej, ved aj mne sa podarilo zbalit priamo barmanku, ale je to o stasti a suhlasim s tym, ze je to predsalen zena/dievca. :)
Petoo
Star
Star

Príspevok od používateľa Petoo »

haha tak ja riesim podobny problem :) teda vlastne nie :lol:

bol som kupovat pre kamaratku darcek. viem ze ma rada PINK od victoria secret, tak som si tam zamieril ked som bol s kamratmi na vianocnych nakupoch v malle. mno samozejme, nevedel som si rady, tak som poprosil prvu peknu babu co tam robila, nech mi pomoze. asi dvadsat minut sme vyberali a rozpravali sa, ja som obehal kazdu babu v obchode, ze co si mysli o tom, co sme vybrali.
samozrejme, hral som chrumkaveho, bol som mily, vsak normalka, nie :) potom dosli kamarati s frajerkami a ze uz ideme domov... ja som este nemal poriadne rozhodnute a tak.. a ta baba - Laura, ze tu je jeden obchod v obchodaku, meno si nepamatam, kde mozem kupit pekne tielko, nech mam komplet set za rozumne peniaze a vravi, ze ci uz odchadzame, ja ze asi hej a ani netusim, kde to je.
ta sa pytam - dokedy robis? ona ze do siestej. ja ze, ked sa sem vratim o siestej, pojdes somnou? ona ze hej ze jasne ze pojde :) tak som sa vratil asi 5:55. vosiel so do obchodu a nevidel som ju. hned ze asi odisla, no ze aj tak poockam chvilu. uplnou nahodou som tam stretol tri kamaratky, tak sa s nimi rozpravam. po par minutach vychadza zozadu a vidim, mily usmev a mava mi :)
nieco si vybavovaa chvilu so sefkou a potom sme isli. kecali sme nonstop, v kuse sa smiala, cize super, no snazil som sa:) dala nieco take, ze myslela som si, ze neprides. a ja ze mne kamarati hovorili, ze ty zasa odides. a ona ze, preco by som mala odist? ja ze no neviem :)

no nejako sme teda zohnali co som potreboval, a pytam sa, ze ci nejdeme sadnut. ona ze jasne v pohode, ale ze sa musime ist najprv pozriet von, zeci velmi snezi, lebo musi soferovat ku kamaratom do New Yorku, aj ked to je iba ani nie hodinka ale ja tak.. amozrejme snezilo, vsade kopec sehu, tak ze ideme. nejako som sa jej este pred tym spytal, ze kde byva. Mercyhurst Northeast je to zhruba 30 minut odomna. pyta sa ma, ze kde byvam ja. vravim reku ze vies kde je Mercyhurst college, ona ze jasne. ja ze tak tam :) ona ze vsak prave tam idem pozriet kamarata este pred tym ako odidem. tak vravim, ze tak to by si ma mozno mohla zobrat domov, nie? ona ze jasne :)
tak o ceste nebudem hovorit, typicke, kecali sme, smiala sa a taaak. blizime sa u ku mne a ja vravim, ze sa citim, ze ti za toto nieco dlzim. ona hned ze nie nie to je v pohode. a ja? ja ze no, ak mi das cislo, mozme ist potom niekedy dakam sadnut alebo tak. ona ze "sure", tak mi dala cislo pred mojim domom, ulozil som si ho, par minut na to som jej napisal, ze toto je moje cislo, a ze este raz dakujem za vsetko. ona ze "lol its all good. anytime =)"

pocity z toho vsetkeho som mal take dobre, clovek proste dokaze citit, ako ho osoba berie a tak.. a myslim si, ze to bolo viac nez pozitivne :) aj ked mi v hlave vrtalo, ze mozno sa len snazila byt mila, nic viac... no neviem. potom by mi nedala cislo alebo jej bolo ble odmietnut? :roll: no proste som zmetenyyy, vcera som jej napisal, celkom elegantne som ju pozval do kina, s tym, ze jej dlzim pozvanie niekam. ona ale odmietla, ze musi ist k tym kamaratom, lebo kvoli pocasiu posledny vykend nakoniec nesla, co je pravda, napisala mi to este pred tym ako som ju pozval, cize loz to asi nebude :) tak som jej dal nieco, ze ked bude niekedy chiet a mat cas niekam ist, nech da vediet... no a tak, jednoducho take zmiesane pocity z toho.

teraz v skratke neviem co mam spravit, napisat jej znovu o par dni? zavolat jej alebo cakat? jednoducho, nie je to az take jednoduche. :)

ak sa niekto dopracoval az sem, gratulujem, ja by som to asi necital :) potreboval som sa len vyrecnit v mojom rodnom jazyku niekomu... no ak nahodou ma niekto nejake rady, napady nech mi da vediet, budem rad :) myslite, ze by to vsetko spravla len tak, z miloty? :)
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Pochybujem... z miloty by to skoncilo pri tom, ze tam a tam mozes zohnat tricko. Keby aj ostala po praci, neviezla by ta domov, a uz VOBEC by ti nedavala tak ochotne cislo.
nauraa
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa nauraa »

No, ale na druhej strane, Americania su šáhlí. To, co moze byt normalne pre nich, nemusi byt normalne pre nas..
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

nauraa napísal:No, ale na druhej strane, Americania su šáhlí. To, co moze byt normalne pre nich, nemusi byt normalne pre nas..
:lol: True Words...
Napísať odpoveď