cawrte mam taki problem:
crackol som hru a vitvoril profil v hre ale ked sa mi nacitva hra tak po nacitani ma hodi do windovsu a nic.
pls neviete v com je chyba???
MAM:
Win XP profesional 32 bit
Servis pack 3
AMD Athlon[tm]64 X2 Duo 2.2ghz
Ram:1.5gb
Graficka karta:NVidia 7900GT
kurnik sopa znicoho nic mi nejde GTA spustim stym crackom a zobrazi sa len to cierne okno a nic dalej nejde ak ked spustim rockstars social klub sa zapne a hned vypne co to moze robit????
akurat do RGSC mi dobre vytazi procak na 50 % a nejde kua
ja som to cital co tu otom pisali, proste nejde to spustit nic nepomaha, mne to slo len proste znicoho nic NEJDEE
ked aj spustim social klub tak sa nacita a samovolne vypne kua
prosim vas,potrebujem radu,hram teraz tu misiu co mam ukradnut to policajne auto a vymazat niekoho z registrov...len ja som prehliadol to meno...neviete niekto ako sa vola??dik
//huh,tak nemusite,skusil som google,hned 2. link RIVAS LYLE
mne to slo z crackom od fedora, stiahol som razor, nakopiroval a neslo, len nabehlo to okno cierne a v nom nejaka chyba, tak som vratil spet ten crack od fedora a vsetko slape dalej ako ma, uz som skoro na konci hry
Uz som skusil snad vsetko, ale nic nepomaha. A kupovat len kvoli tomuto nove zelezo, ked vsetko ostatne funguje ma ani nehne. Dnes som dal ziadost o navratenie penazi na Steam, kedze som cital, ze nespokojnost zakaznikov riesili takto.
zdravim mam taky problem neda sa mi nainstalovat gta na vistu pise ze system nieje kompatybilny s XP doma mam PC kde mam XP a ide to ale na notebooku s vistou to nerozbeham.tak neviete existuje neaka ina verzia na XP a ina na vistu alebo co mam s tym spravit??? dakujeeem
uz som na to prisiel nemam sp1 uz som ho aj stiahol ale neide mi nainstalovat lebo vraj nemam language patch. neviete poradit odkial sa da stiahnut english language patche??
2janci2 napísal:prosim vas,potrebujem radu,hram teraz tu misiu co mam ukradnut to policajne auto a vymazat niekoho z registrov...len ja som prehliadol to meno...neviete niekto ako sa vola??dik
//huh,tak nemusite,skusil som google,hned 2. link RIVAS LYLE
Tak GTA IV na 65% hotove zabyl som hlavneho bossa a naskocili tytulky Rockstar Nort a bla bla bla a ked som prerusil tak ma hodilo spät do hry a normal pokracujem len uz nemam hlavne missie uz jedine missie cez mobil cize tie vedlajsie prikladam screeny
Mal by si dostat taky kluč od R*...pisali ze ked to niekto prejde do 14 dni od vydania hry tak ti ho pošlu
edit : Je to do troch tyždnov,a hru treba na 100 %
Další převratnou novinkou, spojenou se Social Clubem je to, že pokud hru dohrajete do tří týdnů na 100%, od vydání hry, R* vám pošlou jako dárek Klíč k Liberty City. ( Musíte být zaregistrováni na SC ) Velice lákavá nabídka, ne?