caute ja sa len chcem opytat ci dakto tuto htu hral aj na grafickej karte 4870 x 2?lebo mam vsetko naplno okrem view distance a ked chcem dat na 100 tak mi ukaze aspon si to myslim ze je to pamet grafiky ktoru my tam pise 1 gb .ale ked je to dvojjadrova grafika ktora ma 2 gb ale v hre je len 1 GB je to starym ovladacom na ati alebo cim poradte lebo chcem si zahrat tuto hru naplno
Toy M@ch!n3 napísal:radek21: a kde je ten problem?
asi mysli moj problem
caute ja sa len chcem opytat ci dakto tuto htu hral aj na grafickej karte 4870 x 2?lebo mam vsetko naplno okrem view distance a ked chcem dat na 100 tak mi ukaze aspon si to myslim ze je to pamet grafiky ktoru my tam pise 1 gb .ale ked je to dvojjadrova grafika ktora ma 2 gb ale v hre je len 1 GB je to starym ovladacom na ati alebo cim poradte lebo chcem si zahrat tuto hru naplno
a okrem toho keby ste chceli vediet vo vsetkch komponentov mam este velku rezervu aj procesor aj ramka a podobne
Yos napísal:odinstaluj, zahod
na takej karte nemas sancu
preco by mal ja som zapol GTA IV PC na Radeone X1600 128BIT 256MB DDR3 a to je horsia karta od tej tak netrep blbosti ked nevies radsej nic nepis a islo mi to nanej solidne nic extra no bolo to rozhodne vpohode hratelne na low details sice ale no problem
Caute, skusali ste niekto multiplayer?
Ked dam vytvorit hru a ked sa niekto pripoji v poho mozme hrat, ale ked sa ja chcem pripojit k niekomu tak mi da hlasku "You have been removed from the game" netusite kde je problem?
No pisem to sem us druhy krat:
nemal nikto takyto problem??
crackol som hru a vitvoril profil v hre ale ked sa mi nacitva hra tak po nacitani ma hodi do windovsu a nic.
pls neviete v com je chyba???
MAM:
Win XP profesional 32 bit
Servis pack 3
AMD Athlon[tm]64 X2 Duo 2.2ghz
Ram:1.5gb
Graficka karta:NVidia 7900GT
ja mam taky problem ze crackol som to ale neviem jakymi originalnimi subormi mam co nahradit,dalej pustim hru a mam ciernu obrazovku a vypise mi OUT OF RANGE a ide mi iba zvuk
fastluk napísal:caute ja sa len chcem opytat ci dakto tuto htu hral aj na grafickej karte 4870 x 2?lebo mam vsetko naplno okrem view distance a ked chcem dat na 100 tak mi ukaze aspon si to myslim ze je to pamet grafiky ktoru my tam pise 1 gb .ale ked je to dvojjadrova grafika ktora ma 2 gb ale v hre je len 1 GB je to starym ovladacom na ati alebo cim poradte lebo chcem si zahrat tuto hru naplno
tú grafiku ti ticho závidím skus tie ovladace 8.12 beta.alebo potom to skus urobit natvrdo cez taký súbor