Ste za to, aby sa celosvetovo bojovalo proti terorizmu?
makefake, tvoj problem je v tom, ze vsetko co robia zidia a Zidia je podla teba dobre a vsetko co robia moslimovia je zle. a to len preto, lebo pouzivas dvojity meter. a to dvojake meranie neplati len pre terorizmus, ale pre vznik novych statov na Balkane a Kaukaze... povazujes dvojake meranie za naozaj spravne a rozumne?
-
MakeFake
Spammer
- Kontaktovať používateľa:
Ja pouzivam dvojity meter? A ti diskutujuci ,ktory neuznavaju Kosovo ale Osetsko, ti ludia ,ktory odsudily zasah USA v Juhoslavii a Rusky v Gruzinsku nie???
............
Moslimsky teroristi zabili pri teroristickych utokoch v INDII VIAC AKO 100 LUDI!!! A nech mi este niekto tvrdi ,ze terorizmus neexistuje a je za tym USA. Dokoknca Rusi potvrdili ze utocnici su napojeny na "neexistujucu" al Kajdu.
* V stredu v noci zaútočili teroristi z málo známej organizácie v indickom meste Bombaj.
* Pri šiestich útokoch zomrelo najmenej 101 ľudí, z toho najmenej šesť cudzincov, zranených je 200-300 ľudí.
* Teroristi sa sústredili na cudzincov, ktorých zadržiavali v hoteloch.
* K útokom sa prihlásila skupina Mudžahedínov Deccanu. Indický premiér vidí pôvod útokov v zahraničí.
* Z najväčšieho hotela už polícia a armáda rukojemníkov po masívnom útoku vyslobodila, v ďalších hoteloch ešte môžu byť rukojemníci.
* Indická burza je zatvorená, polícia stále vyzýva obyvateľov Bombaja, aby nevychádzali z domov.
* Polícii sa podarilo deviatich útočníkov zadržať pri úteku, štyria zahynuli.
* V hoteloch v blízkosti bojov bývalo niekoľko Slovákov, žiaden však zrejme nebol priamo ohrozený.
* Podľa ruskej tajnej služby boli militanti napojení na al-Kájdu
http://www.sme.sk/c/4195292/indicky-pre ... anici.html
............
Moslimsky teroristi zabili pri teroristickych utokoch v INDII VIAC AKO 100 LUDI!!! A nech mi este niekto tvrdi ,ze terorizmus neexistuje a je za tym USA. Dokoknca Rusi potvrdili ze utocnici su napojeny na "neexistujucu" al Kajdu.
* V stredu v noci zaútočili teroristi z málo známej organizácie v indickom meste Bombaj.
* Pri šiestich útokoch zomrelo najmenej 101 ľudí, z toho najmenej šesť cudzincov, zranených je 200-300 ľudí.
* Teroristi sa sústredili na cudzincov, ktorých zadržiavali v hoteloch.
* K útokom sa prihlásila skupina Mudžahedínov Deccanu. Indický premiér vidí pôvod útokov v zahraničí.
* Z najväčšieho hotela už polícia a armáda rukojemníkov po masívnom útoku vyslobodila, v ďalších hoteloch ešte môžu byť rukojemníci.
* Indická burza je zatvorená, polícia stále vyzýva obyvateľov Bombaja, aby nevychádzali z domov.
* Polícii sa podarilo deviatich útočníkov zadržať pri úteku, štyria zahynuli.
* V hoteloch v blízkosti bojov bývalo niekoľko Slovákov, žiaden však zrejme nebol priamo ohrozený.
* Podľa ruskej tajnej služby boli militanti napojení na al-Kájdu
http://www.sme.sk/c/4195292/indicky-pre ... anici.html
-
Fabo
Hardcore addict
MakeFake: neviem ako ostatni, ale snahu Osetincov o nezavislost a rusky zasah podporujem preto, ze Osetinci nefiguruju ako statotvorny narod (Albanci ano - a aj kosovsky Albanec je furt Albanec) a na Cchinvali zautocila Gruzinska armada. Ak by Rusi proste vstupili na Gruzinske uzemie, odsudil by som ich postup.
+ autonomia Osetska a Abchazka bola stanovena po Osetskej a Abchazkej vojne na zacitku 90tych a Rusko dostalo mandat mierotvorcov a to niekto nevie prehltnut.Fabo napísal:MakeFake: neviem ako ostatni, ale snahu Osetincov o nezavislost a rusky zasah podporujem preto, ze Osetinci nefiguruju ako statotvorny narod (Albanci ano - a aj kosovsky Albanec je furt Albanec) a na Cchinvali zautocila Gruzinska armada. Ak by Rusi proste vstupili na Gruzinske uzemie, odsudil by som ich postup.
A makefake, uznanie Osetska nieje dovjaky meter, to je "kosovsky" meter: ked moze USA vytvarat Kosovo, druhy pol Rusko moze vytvorit Osetsko ci Abchazko. Rozdiel je ten, ze sa narozdiel od Kosova nejedna o albansky pastat ale o narodne staty Osetov a Abchazov.
Velmi rad mavas Cecnou, ale Cecna je to iste co Afganistan ci Irak. So vsetkym zverstvom.
-
MakeFake
Spammer
Ale ved Rusko povedalo ,ze neuzna Kosovo a ,ze sa takto nebude spravat a aha co urobilo. Jedno hovori druhe kona.
Ved ked Rusko dalo slobodu Osetom a Abchadzom (hlavne ze, je tam obrovska Gruzinska niekde aj vacsina), nedalo Cecensku.
V otazke Cecenska tam Rusi predviedli mozem povedat genocidu.
(Rusi maju pravo nicit teroristov ale nie civilov)
Aj ked je pravda ,ze po Cecensku sa poflakuju teroristi ,ktory chcu islamsky stat a vlastne to iste co Al-kajda. Tych treba vyhubit ale nemozu to trpiet civili.
///
Moslimovia s Ak-kajdi previedli v Indii co su zac. A najnovsie aj v Rusku.
http://www.sme.sk/c/4196515/islamski-mi ... vkazu.html
Zaujimavi je hned koment prveho diskutujuceho na sme:
// to jackb, ako mozes napisat ,ze som proti vsetkym moslimom... keby si aspon pozries vsetky moje prispevky... takyto postoj mam proti moslimom s BV ale vobec nie s moslimami s USA a inych oblasti. Napr. v USA su moslimovia toleranti a integrovani. Je velky rozdiel medzi moslimom s BV a napr. Australia, USA. O moslimoch s BV som si urobil obraz podla ich skutkov.
Ved ked Rusko dalo slobodu Osetom a Abchadzom (hlavne ze, je tam obrovska Gruzinska niekde aj vacsina), nedalo Cecensku.
Aj ked je pravda ,ze po Cecensku sa poflakuju teroristi ,ktory chcu islamsky stat a vlastne to iste co Al-kajda. Tych treba vyhubit ale nemozu to trpiet civili.
///
Moslimovia s Ak-kajdi previedli v Indii co su zac. A najnovsie aj v Rusku.
Kód: Vybrať všetko
Islamskí militanti sa prihlásili k atentátu na starostu Vladikavkazu
MOSKVA. Skupina ruských islamských militantov sa prihlásila k autorstvu atentátu na starostu Vladikavkazu, hlavného mesta republiky Severné Osetsko.
Lokálna frakcia moslimských povstaleckých síl prevzala zodpovednosť za stredajšiu vraždu Vitalija Karajeva v komuniké, zverejnenom na internetovej stránke www.kavkazcenter.com.Zaujimavi je hned koment prveho diskutujuceho na sme:
Staci si precitat dnesne spravy : starosta Vladikavkazu, autobusova stanica v Saná, utoky v severnom Somalsku, zakaz jogy v Indonezii, oslepenie zeny kyselinou v Irane. // to jackb, ako mozes napisat ,ze som proti vsetkym moslimom... keby si aspon pozries vsetky moje prispevky... takyto postoj mam proti moslimom s BV ale vobec nie s moslimami s USA a inych oblasti. Napr. v USA su moslimovia toleranti a integrovani. Je velky rozdiel medzi moslimom s BV a napr. Australia, USA. O moslimoch s BV som si urobil obraz podla ich skutkov.
Cecenci su moslimovia, pachaju terorizmus v Rusku, nebolo by spravne dat im slobodou, aj ked boj za slobodu podmienuje teror, ergo cecensky terorizmus nieje Al-Kajda, lebo oni su nabozensky teroristi, Cecenci su separatisti, nieco ako ETA, ci IRA v Severnom Irsku.MakeFake napísal:Ale ved Rusko povedalo ,ze neuzna Kosovo a ,ze sa takto nebude spravat a aha co urobilo. Jedno hovori druhe kona.
Aj ked je pravda ,ze po Cecensku sa poflakuju teroristi ,ktory chcu islamsky stat a vlastne to iste co Al-kajda. Tych treba vyhubit ale nemozu to trpiet civili
to jackb, ako mozes napisat ,ze som proti vsetkym moslimom... keby si aspon pozries vsetky moje prispevky... takyto postoj mam proti moslimom s BV ale vobec nie s moslimami s USA a inych oblasti. Napr. v USA su moslimovia toleranti a integrovani. Je velky rozdiel medzi moslimom s BV a napr. Australia, USA. O moslimoch s BV som si urobil obraz podla ich skutkov.
To ze Rusko vodu kaze a vino pije, je len vysledok tlakov zo strany Zapadu. Znova sa vytvara bipolarizmus, ktoreho sa vsetci boja, lebo je iste, ze tento krat to jadro bude skutocne lietat. Ak Zapad vytvoril Kosovo a Rusko nechcelo hrat posledne husle vo svete bolo nutne vytvorit Abchazko a Osetsko.
Genocida: to mas pravdu, civilisti by nemali trpiet, ale oni si to odnasaju aj v Iraku, Afganistane a nesu si to aj Srbi v Kosove... ale kedze Rusko je za "neposlusneho chlapca" musi sa o genocide Cecencov pisat. O genocide Srbov v Kosove, ci pricinach Srebrenice je radsej diplomaticke ticho a to nevidim ako spravne, kedze by sa malo hovorit o vsetkom, nielen o jednej veci. O genocide Srbov pocas WWII. ci o genocide Armenov na konci WWI. toho pocujes pramalo...
BV: nemozes vsetkych hadzat do jedneho vreca. O pricinach teroru zo strany blizkovychodnych moslimov som pisal neraz. Rovnako som navrhol riesenie, ale na to sa zabuda.
Ak by si ako obyvatel krestanskej krajiny prisiel do Syrie nemal by si tam problem. Dokonca tam stoja synagoga vedla kostola a mesity a nieje problem. Rovnako ako bol v Kosove pravoslavny klastor, mesita a krestanky kostol v tej istej dedine a bol klud...
Na celu situaciu v celom svete sa mi hodi cast textu od jednej velmi kontroverznej skupiny:
- Tak trochu podvodný, hrát si na hodný,
nebudem si nalhávat, že je to náhodný.
Každej vrah a kat, začíná se smát
a s úsměvěm prohlašuje, že má lidi rád.
...
Když maj lidi hlad a nemají co žrát,
přijde ňákej debil, začne je burcovat.
Za vysokou zdí se potom střílejí,
polejvaj se benzinem a pečou v oleji.
Ty si fakt retardovanyUz len to ,ze Izrael neprenasleduje mensiny, respektuje slobodu vierovyznania a pod. je dokaz toho ako sa maju mensiny v Izraeli dobre.
http://www.hojko.com/post1024416.html?h ... t=#1024416
Nie nemozes,a take ,ze eretz je neobjektivny a sionisticky mozem ja argumentovat aj tvoje linky, ked som si pozrel stranku attening the word uz hned vidim aka je zaujata
1. K eretzu som sa vyjadroval tu - http://www.hojko.com/post988954.html?highlight=#988954
2 Eretz nepodava ziadne vyjadrenie k hore uvedenym skutocnostiam
3. Zo 4 hore uvedenych linkov je len jeden attening the word
Mohol by si sa uz zmoct na nieco lepsie ako na ubohe napadanie zdrojov.
-
MakeFake
Spammer
To je jasne ,ze cecensky teroristi nie su Al-kajda, ale pouzivaju ten isty sposob teroru, a nakoniec chcu tiez ustanovit islamsky stat a islamske pravo. Takze aj konecny ciel maju ten isty.
Momentalne som si nevsimol, ze by dnes trpeli Srbi v Kosove. A o Cecensku sa skoro vobec nikde nepise. Jasne ,ze trpia aj Iracania a Afganci, lenze 90% obeti tam ma na svedomi Al-kajda a sektarske nasielie. Pritom v Cecensku maju Rusi na svedomi 75% civilov min.
V tvrdych islamskych krajinach mali nabozenske mensiny vzdy problem, napr. do Saudsej Arabie nemozes si doniest ani bibliu.
Davnejsie sa respektovaly viac mensiny len dnes si mozes precitat ,ze dokonca Hamas v Gaze prenasleduje krestanov (ani niet div ked je to islamisticke hnutie).
Aj ja by som bol dnes radej keby je Kosovo len autonomne uzemie v Srbsku a nie stat. ICTY a dalsie organizacia taktiez ignoruju zlociny Bosenskych moslimov a Albancov. Jedine koho sudia su Srbi a Chorvati.
To kali: Das tu par negativnych clankov o Izraeli a akoze si mam urobit obraz o celej krajine. To potom ked tu niekto da jeden clanok ako napr. Francuzko nerespektuje mensiny urobim si cely obraz o nom. Hovorim ,ze Izrael je najslobodnejsia krajina na BV (aj nabozensky) a na tomto trvam.
Precital som si spravy Krestanskych organizacii ,ktore posobia v Izraeli ako aj ich pobociek a nejako boli spokojne.
A co nenapise Eretz napise iny web, a to co nenapise iny web napise Eretz. Kazdy si napise to co mu viacmenej vyhovuje a trosku si to priklasli. Kolko krat sa stalo ,ze vysli najavo klamstva Palestinskych novinarov alebo dokonca aj zahranicnych agentur. A potom sa tvarili ,ze nikto nic.
To co si ty myslis o Eretz, si niekto moze mysliet napr. o Zvedavcovi. Co citam Eretz som tam nenarazil na klamstvo alebo propagaciu extremistickych hnuti a porusovanie zakonov SR, napr. na Zvedavcovi som na toto narazil.
Momentalne som si nevsimol, ze by dnes trpeli Srbi v Kosove. A o Cecensku sa skoro vobec nikde nepise. Jasne ,ze trpia aj Iracania a Afganci, lenze 90% obeti tam ma na svedomi Al-kajda a sektarske nasielie. Pritom v Cecensku maju Rusi na svedomi 75% civilov min.
V tvrdych islamskych krajinach mali nabozenske mensiny vzdy problem, napr. do Saudsej Arabie nemozes si doniest ani bibliu.
Davnejsie sa respektovaly viac mensiny len dnes si mozes precitat ,ze dokonca Hamas v Gaze prenasleduje krestanov (ani niet div ked je to islamisticke hnutie).
Aj ja by som bol dnes radej keby je Kosovo len autonomne uzemie v Srbsku a nie stat. ICTY a dalsie organizacia taktiez ignoruju zlociny Bosenskych moslimov a Albancov. Jedine koho sudia su Srbi a Chorvati.
To kali: Das tu par negativnych clankov o Izraeli a akoze si mam urobit obraz o celej krajine. To potom ked tu niekto da jeden clanok ako napr. Francuzko nerespektuje mensiny urobim si cely obraz o nom. Hovorim ,ze Izrael je najslobodnejsia krajina na BV (aj nabozensky) a na tomto trvam.
Precital som si spravy Krestanskych organizacii ,ktore posobia v Izraeli ako aj ich pobociek a nejako boli spokojne.
A co nenapise Eretz napise iny web, a to co nenapise iny web napise Eretz. Kazdy si napise to co mu viacmenej vyhovuje a trosku si to priklasli. Kolko krat sa stalo ,ze vysli najavo klamstva Palestinskych novinarov alebo dokonca aj zahranicnych agentur. A potom sa tvarili ,ze nikto nic.
To co si ty myslis o Eretz, si niekto moze mysliet napr. o Zvedavcovi. Co citam Eretz som tam nenarazil na klamstvo alebo propagaciu extremistickych hnuti a porusovanie zakonov SR, napr. na Zvedavcovi som na toto narazil.
Pisal si ze tam nikoho neobmedzuju, ja som ti tvoje tvrdenie vyvratil ze to tak neni. Teraz pises ze je to najslobodnejsia krajina na BV. Ujasni si prosimta co chces povedat.Das tu par negativnych clankov o Izraeli a akoze si mam urobit obraz o celej krajine. To potom ked tu niekto da jeden clanok ako napr. Francuzko nerespektuje mensiny urobim si cely obraz o nom. Hovorim ,ze Izrael je najslobodnejsia krajina na BV (aj nabozensky) a na tomto trvam.
Problemom ale je ze vzhladom na to ze Izrael sa povazuje za demokraticky stat tak take veci by sa tam diat nemali, a to zdaleka neni su len jedine pripady co som tam ja hodil, vid aj napr svedectva roznych sefardskych zidov v teme sionizmus atd...
Makefake ked povies A tak musis povedat aj B, a to Eretz nerobi, podava len informacie ktore mu vyhovuju alebo neuplne informacie ktore su v podstate pravdive ale su zamlcane urcite okolnosti skutocnosti a pod...To co si ty myslis o Eretz, si niekto moze mysliet napr. o Zvedavcovi. Co citam Eretz som tam nenarazil na klamstvo alebo propagaciu extremistickych hnuti a porusovanie zakonov SR, napr. na Zvedavcovi som na toto narazil
-
MakeFake
Spammer
Ani niektore weby (asi tusis ,ktore) nepodali informaciu o tom ,ze Arab zmlatil svojho syna lebo sa priatelil zo zidmi, ani to ako Palestincania neustale ostrelovali Izrael a pod.
Dnes som cital ako Hamas odkopol propalestinsku Izraelsku novinarku.
Ak sa nieco stalo tak ako to mam vyvratit napr. tie tvrdenia? To sa neda. Nastastie Olmert uz nezostane na stolicke dlho.
Dnes som cital ako Hamas odkopol propalestinsku Izraelsku novinarku.
Ak sa nieco stalo tak ako to mam vyvratit napr. tie tvrdenia? To sa neda. Nastastie Olmert uz nezostane na stolicke dlho.
Tie weby sa snazia ponuknut alternativne informacie a idu proti hlavnemu medialnemu prudu, hovoria o veciach o ktorych sa nehovori a nemoze sa hovorit. Naco budu ociernovat arabov ked su ajtak dost ocierneny v mainstreame?Ani niektore weby (asi tusis ,ktore) nepodali informaciu o tom ,ze Arab zmlatil svojho syna lebo sa priatelil zo zidmi, ani to ako Palestincania neustale ostrelovali Izrael a pod.
Tak naco pises nieco s cim si si neni na 100% isty?Ak sa nieco stalo tak ako to mam vyvratit napr. tie tvrdenia? To sa neda.
-
MakeFake
Spammer
Ide o to ,ze tie alternativne weby si nevsimaju brutalne zlociny napr. Arabov ale ovela mensi zlocin Izraela si vsimnu, ak to vobec je zlocin a nie len nejaka konspiracia.
Kolko krat sa dokazalo ,ze Palestincania si vymyslaju Izraelske utoky , a potom placu na cely svet a ked sa zisti ,ze to je obycajna Palestinska loz tak dokonca ani ten MAINSTREAM neuverejni tuto informaciu. A ani "objektivne alternativne weby".
Takato vec sa stala aj nedavno staci pozriet ICEJ.
(o takom ,ze Pallywood ani nehovorim)
A k tomu vyvrateniu som chcel povedat ,ze tie citati Olmerta ak to naozaj povedal sa to neda vyvratit.
//
Anonymny darca K mi napisal - : tam chod vybafkat tata rabina, ty curamedan obrezany
Aspon sa podpis ked ma urazas.
Kolko krat sa dokazalo ,ze Palestincania si vymyslaju Izraelske utoky , a potom placu na cely svet a ked sa zisti ,ze to je obycajna Palestinska loz tak dokonca ani ten MAINSTREAM neuverejni tuto informaciu. A ani "objektivne alternativne weby".
A k tomu vyvrateniu som chcel povedat ,ze tie citati Olmerta ak to naozaj povedal sa to neda vyvratit.
//
Anonymny darca K mi napisal - : tam chod vybafkat tata rabina, ty curamedan obrezany
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
MakeFake napísal:Ide o to ,ze tie alternativne weby si nevsimaju brutalne zlociny napr. Arabov ale ovela mensi zlocin Izraela si vsimnu, ak to vobec je zlocin a nie len nejaka konspiracia.
//
http://www.czechfp.cz/site/?p=3932Když hebronští osadníci vyrazili ven – na pogrom
Nevinná palestinská rodina čítající asi dvacet lidí. Až na tři muže jsou to samé ženy a holčičky. Kolem nich několik desítek maskovaných Židů, kteří je chtějí zlynčovat. Pogrom. To není hříčka se slovy nebo nějaký dvojsmysl. Maskovaní muži nejprve zapálili prádlo sušící se na předním dvorku a pak se pokusili zapálit i jednu místnost v domě. Ženy křičí o pomoc, Alláhu Akbar. Sousedi jsou ale příliš vystrašení, aby se přiblížili k domu, který je obklíčen bezpečnostní službou z Kirjat Arba. Její příslušníci nadávají novinářům, kteří se snaží události zdokumentovat.
Nářek letí vzduchem, stejně jako kameny, kterými maskovaní muži zaházeli dům Abú Saáfanovy rodiny. Přítomným novinářům, kteří si už na podobné události dávno zvykli, trvalo jen pár vteřin, než si uvědomili, že už nemohou stát stranou. Vběhli do domu a zachránili životy lidí uvnitř. Mozku trvalo minutu dvě, než si plně uvědomil, co se tu odehrává. Ženy a děti neutišitelně pláčí, na jejich tvářích se zračí hrůza z neodvratné smrti. Děkují novinářům za své životy. Kameny dopadají na střechu domu, do oken i na dveře. Plameny pohltily jižní vchod do domu. Zepředu kameny bombardují dům maskovaní muži. Okna jsou vybitá a děti vystrašené. Lidé okolo se tváří jako na rockovém koncertu. Jsou tu stovky židovských svědků, kteří s velkým zájmem sledují, jak se vše vyvíjí, a ještě k tomu radí rozběsněným židovským mladíkům, jak by se té rodině dalo ublížit co nejvíc. A policie nikde. Ani armáda.
Deset minut předtím, když byly bezpečnostní složky zaneprázdněné rozháněním demonstrantů u Domu sváru v Hebronu, se z vádí, které odděluje Kirjat Arba od Hebronu, začal valit černý kouř. To, co se právě začalo odehrávat kousek od Kirjat Arba, z jakéhosi důvodu nikoho z důstojníků policie ani armády nijak zvlášť neznepokojilo. Každý mohl na vzdálenost několika set metrů vidět, jak se desítky útočníků snaží vylézt na střechu Abú Saáfanova domu. A o chvíli později už bylo dokonce jasné i to, že uvnitř jsou lidé.
Rychle jsem přiběhl do vádí a narazil jsem na tři vojáky. „Co po mě chceš? Jsme jen tři na celý tenhle sektor,“ řekl mi jeden z nich a rukou mávl k údolíčku.
„Přivolejte vysílačkou pomoc,“ odpověděl jsem, ale on namítl, že vysílačku nemají.
Skupina novinářů dorazila k domu. Dilema. Co máme dělat? V dohledu žádní vojáci ani policisté a židovští výtržníci se zrovna rozhodli, že si novináře vezmou na paškál. Zavolali jsme bezpečnostní službu do Kirjat Arba a zabránili lynči. Dům už byl ale mezitím obklíčen, aby se zabránilo příjezdu „palestinské pomoci“.
Dům je zničený a v tvářích dětí je čitelný strach. Jedna z žen, Džihád, se svíjí na zemi napůl v bezvědomí. Její syn drží v ruce tyč a připravuje se na okamžik, kdy se bude muset útočníkům postavit tváří v tvář. Tahana, jedna z dcer, se ne a ne uklidnit: „Podívejte se, co udělali s domem! Jen se podívejte!“
Naše fotografka Tess se z toho všeho rozpláče. Nejsou to ale slzy strachu. Je to hanbou, hanbou při pohledu na to, co se stalo, hanba za to, co provedli mladíci, kteří se označují za Židy. Hanba za to, že s nimi sdílíme stejnou víru.
V pět hodin a pět minut odpoledne, asi hodinu poté, co útok skončil, přijíždí speciální policejní jednotka, aby rozehnala dav maskovaných mužů. Členové rodiny se nedokážou uklidnit. Když odcházíme z jejich domu, slyším, jak jeden z osadníků křičí na policisty: „Nacisti! Hanba vám!“
Opravdu. Hanba vám.
Avi Issacharoff, Haarec
tu mas ten tvoj palywood, uz si konecne otvor oci.
-
MakeFake
Spammer
Pallywood je dokazana vec.
Incidentem v Kaně jsem se již zabýval v článcích Nesrovnalosti kolem incidentu v Kaně, Kana - mediální událost a dalších. Světová média problém ignorovala. Německá média tvoří výjimku - zabýval se jím například Bild nebo Frankfurter Allgemeine. Blog Eureferendum, který se incidentem začal zabývat jako první, přinesl v článku Kana - režisérova verze analýzu fotografií, která ukazuje, jak si dvě hlavní postavy dramatu, označované jako “Zelená Helma” a “Bílé Tričko”, připraví ze sutin dvě dostatečně fotogenická těla, a pak oba podniknou pochod s mrtvým tělem, který má fotografům poskytnout dostatek materiálu.
Záběry zveřejněné německou televizí NDR v magazínu ZAPP ukazují Zelenou Helmu jako toho, kým ve skutečnosti je: jako režiséra celé fotografické šou.
http://info.pravdaoislamu.cz/index.php/ ... pka-jedem/
Dalsie veci:
http://info.pravdaoislamu.cz/index.php/ ... vy-masakr/
http://info.pravdaoislamu.cz/index.php/ ... e-francii/
http://info.pravdaoislamu.cz/index.php/ ... -nepokoje/
http://info.pravdaoislamu.cz/index.php/ ... va-pravda/
http://info.pravdaoislamu.cz/index.php/ ... ace-medii/
http://pravdaoislamu.cz/index.php/2008/ ... ch-zdroju/
Tato tema sa preberala na X forach a strankach.
//
K tomu tvojmu clanku nuz je to pravda a o tom, sa zmienily aj Izraelske media, ale nebola to ziadna premyslena akcia vlady ale obycajny zbabely utok Izraelskych osadnikov na Palestinskom uzemi. A aj Olmert prehlasil ,ze je to Pogrom a ,ze zabezpeci aby nebol nikto diskriminovany a aby sa take uz nic nestalo.
Naproti tomu ked Arabi urobia nejaky teroristicky utok Hamas ich len podporuje.
Video Hamasu: Fatáh mučí islamisty
http://eretz.cz/content/view/7391/41/
K tomu hebronu:
Izraelská vláda násilně vysídlila Židy z Domu míru v Hebronu (+ foto)
http://eretz.cz/content/view/7388/41/
(Arabové házeli kamení, policie neděla nic
Hebronský mluvčí Noam Arnon uvedl, že sanitkám nejprve nebylo dovoleno vjet do oblasti odvézt zraněné. Řekl také, že jen 100 metrů od Domu míru „Arabové házeli zcela bez všimnutí kamení a policie nedělala nic, aby je zastavila.“ )
Nemyslel si tym clankom toto?
Vážné střety mezi Araby a Židy v Hebronu
http://eretz.cz/content/view/7368/41/
Streti boli na obidvoch stranach, a Izraelska policia zabranila terorristickemu utoku na Izraelcanov, a hlavne je ,ze :
Místní obyvatelé novinářům z Arutz 7 sdělili, že násilnosti dnes ráno vypukly poté, kdy fotograf z médií podnítil arabský dav, aby házel kamení na židovskou oblast. Stovky Židů pak odpověděly stejným způsobem, což vedlo ke všeobecné konfrontaci, která vyústila ve zranění a rozsáhlé škody. Kamenem, hozeným z arabského davu, byl vážně zraněn židovský mladík. Izraelská armáda, Pohraniční stráž a pořádková policie reagovaly na situaci slznými a ohlušujícími granáty a následně se podařilo střety ukončit.
Takze to ,ze bol vazne zraneny zid, a fotograf a Arabi zacali "utok" sa skoro nikde nepise.
///
Momentalne Izraelske vedenie sa spravaju k Palestincanom v Gaze ako ku hyenam a to preto lebo zabranuju distribuovat humanitarnu pomoc k nim. Toto sa neda ospravedlnit. Je jasne ,ze Izrael sa snazi chranit pred Hamasom a teroristickymi utokami ale to nemozu takto trpiet civilisti. Za toto by mal by mali byt Izraelsky politici potrestany.
Naopak v Predjoradansku Izrael veselo podporuje Fatah a to ci uz financne alebo zbranami. A ak si vsimne Palestinkym frakciam ani nejde o mier ale o moc a peniaze. Fatah je znamy tym ako mina Izraelske a europske peniaze pre seba a Izrael ho dalej dotuje. Avsak Fatah dodrziava primerie a momentalne by som povedal ,ze je v mieri s Izraelom a neterorizujeho. Fatah sa spojil s Izraelom proti Hamasu. A obom tato spolupraca vyhovuje kedze maju Hamas ako nepriatela.
Demokracia v Palestine je nemozna uz len preto ,ze Hamas obsadil celu Gazu a Fatah vyhnal do Predjordanska a Fatah chce aby bol nadalej prezident Abbas aj ked skonci jeho obdobie. Tymto frakciam ide viac o peniaze a moc ako som pisal a vobec nie o mier.
Taktiez ked v Palestine bolo boje Fatah vs. Hamas a za par mesiacov zomrelo viac ako 300 ludi (aj civilov) nikto tu na tomto fore na to neupozornil.
Kto si mysli ,ze Fatah sa udobry s Hamasom a Hamas s Izraelom a Fatahom sa zatial myli. Ide im len o moc. Nic ine.
Je nepravdepodobne ,ze vsetky tie hnutia sa zmenia na mierumilovne ,ktorym je prednejsie Palestinsky stat a takziet je sci fi , ze Izrael prestane podporovat kolonie.
Incidentem v Kaně jsem se již zabýval v článcích Nesrovnalosti kolem incidentu v Kaně, Kana - mediální událost a dalších. Světová média problém ignorovala. Německá média tvoří výjimku - zabýval se jím například Bild nebo Frankfurter Allgemeine. Blog Eureferendum, který se incidentem začal zabývat jako první, přinesl v článku Kana - režisérova verze analýzu fotografií, která ukazuje, jak si dvě hlavní postavy dramatu, označované jako “Zelená Helma” a “Bílé Tričko”, připraví ze sutin dvě dostatečně fotogenická těla, a pak oba podniknou pochod s mrtvým tělem, který má fotografům poskytnout dostatek materiálu.
Záběry zveřejněné německou televizí NDR v magazínu ZAPP ukazují Zelenou Helmu jako toho, kým ve skutečnosti je: jako režiséra celé fotografické šou.
http://info.pravdaoislamu.cz/index.php/ ... pka-jedem/
Dalsie veci:
http://info.pravdaoislamu.cz/index.php/ ... vy-masakr/
http://info.pravdaoislamu.cz/index.php/ ... e-francii/
http://info.pravdaoislamu.cz/index.php/ ... -nepokoje/
http://info.pravdaoislamu.cz/index.php/ ... va-pravda/
http://info.pravdaoislamu.cz/index.php/ ... ace-medii/
http://pravdaoislamu.cz/index.php/2008/ ... ch-zdroju/
Tato tema sa preberala na X forach a strankach.
//
K tomu tvojmu clanku nuz je to pravda a o tom, sa zmienily aj Izraelske media, ale nebola to ziadna premyslena akcia vlady ale obycajny zbabely utok Izraelskych osadnikov na Palestinskom uzemi. A aj Olmert prehlasil ,ze je to Pogrom a ,ze zabezpeci aby nebol nikto diskriminovany a aby sa take uz nic nestalo.
Naproti tomu ked Arabi urobia nejaky teroristicky utok Hamas ich len podporuje.
Video Hamasu: Fatáh mučí islamisty
http://eretz.cz/content/view/7391/41/
K tomu hebronu:
Izraelská vláda násilně vysídlila Židy z Domu míru v Hebronu (+ foto)
http://eretz.cz/content/view/7388/41/
(Arabové házeli kamení, policie neděla nic
Hebronský mluvčí Noam Arnon uvedl, že sanitkám nejprve nebylo dovoleno vjet do oblasti odvézt zraněné. Řekl také, že jen 100 metrů od Domu míru „Arabové házeli zcela bez všimnutí kamení a policie nedělala nic, aby je zastavila.“ )
Nemyslel si tym clankom toto?
Vážné střety mezi Araby a Židy v Hebronu
http://eretz.cz/content/view/7368/41/
Streti boli na obidvoch stranach, a Izraelska policia zabranila terorristickemu utoku na Izraelcanov, a hlavne je ,ze :
Místní obyvatelé novinářům z Arutz 7 sdělili, že násilnosti dnes ráno vypukly poté, kdy fotograf z médií podnítil arabský dav, aby házel kamení na židovskou oblast. Stovky Židů pak odpověděly stejným způsobem, což vedlo ke všeobecné konfrontaci, která vyústila ve zranění a rozsáhlé škody. Kamenem, hozeným z arabského davu, byl vážně zraněn židovský mladík. Izraelská armáda, Pohraniční stráž a pořádková policie reagovaly na situaci slznými a ohlušujícími granáty a následně se podařilo střety ukončit.
Takze to ,ze bol vazne zraneny zid, a fotograf a Arabi zacali "utok" sa skoro nikde nepise.
///
Momentalne Izraelske vedenie sa spravaju k Palestincanom v Gaze ako ku hyenam a to preto lebo zabranuju distribuovat humanitarnu pomoc k nim. Toto sa neda ospravedlnit. Je jasne ,ze Izrael sa snazi chranit pred Hamasom a teroristickymi utokami ale to nemozu takto trpiet civilisti. Za toto by mal by mali byt Izraelsky politici potrestany.
Naopak v Predjoradansku Izrael veselo podporuje Fatah a to ci uz financne alebo zbranami. A ak si vsimne Palestinkym frakciam ani nejde o mier ale o moc a peniaze. Fatah je znamy tym ako mina Izraelske a europske peniaze pre seba a Izrael ho dalej dotuje. Avsak Fatah dodrziava primerie a momentalne by som povedal ,ze je v mieri s Izraelom a neterorizujeho. Fatah sa spojil s Izraelom proti Hamasu. A obom tato spolupraca vyhovuje kedze maju Hamas ako nepriatela.
Demokracia v Palestine je nemozna uz len preto ,ze Hamas obsadil celu Gazu a Fatah vyhnal do Predjordanska a Fatah chce aby bol nadalej prezident Abbas aj ked skonci jeho obdobie. Tymto frakciam ide viac o peniaze a moc ako som pisal a vobec nie o mier.
Taktiez ked v Palestine bolo boje Fatah vs. Hamas a za par mesiacov zomrelo viac ako 300 ludi (aj civilov) nikto tu na tomto fore na to neupozornil.
Kto si mysli ,ze Fatah sa udobry s Hamasom a Hamas s Izraelom a Fatahom sa zatial myli. Ide im len o moc. Nic ine.
Je nepravdepodobne ,ze vsetky tie hnutia sa zmenia na mierumilovne ,ktorym je prednejsie Palestinsky stat a takziet je sci fi , ze Izrael prestane podporovat kolonie.
-
MakeFake
Spammer
Druhy link ti nejde, a ani sa nedivim ,ze antizidovske media utok pripisuju hned Mossadu. Preco by to Izrael robil ked ma dobre vztahy s Indiou?
Ze hinduisticky sionisty kapem, jasne moslimovia vobec neterorizuju krajiny, vsetko ma na svedomy Mossad.
Uvidime ako dopadne oficialne vysetrovanie Indickych organov, tym budem urcite viac verit nez propu a podobnym webom.
/////////////////
http://www.sme.sk/c/4238515/militanti-z ... raeli.html
Palestincania mozu byt radi ,ze dostavaju od Izraela elektriku a oni ju este aj ostreluju, Palestincania protestuju a s nimi cely svet ako im Izrael zadrziava potraviny a humanitarnu pomoc, a zrazu toto.... Kvoli par teroristov trpi cela Gaza.
No a este nieco s Ruska:
http://www.sme.sk/c/4238511/pri-zatahu- ... antov.html
[/code]
Ze hinduisticky sionisty kapem, jasne moslimovia vobec neterorizuju krajiny, vsetko ma na svedomy Mossad.
Uvidime ako dopadne oficialne vysetrovanie Indickych organov, tym budem urcite viac verit nez propu a podobnym webom.
/////////////////
Militanti z Gazy raketou zasiahli elektráreň v Izraeli
JERUZALEM. Palestínski militanti spustili vo štvrtok z Pásma Gazy na Izrael ďalšiu paľbu z mínometov a rakiet, jedna z nich pristála v priemyselnej zóne mesta Aškelon, uviedol hovorca izraelskej armády. Žiadna z rakiet nespôsobila obete na životoch. "Jedna raketa vystrelená z Pásma Gazy dopadla na industriálnu zónu v Aškelone bez toho, aby spôsobila obete," povedal. Ozbrojení Palestínčania vypálili vo štvrtok z Gazy "najmenej 17 rán z mínometov a vystrelili tri rakety, ktoré zasiahli južný Izrael", dodal hovorca. Podľa televízie Channel 10 jedna z rakiet zasiahla v Aškelone dôležitú elektráreň.
Podľa informácií televízie militanti použili raketu Grad s dlhým doletom. Islamisti pritom tento typ príliš často nevyužívajú, väčšinou strieľajú podomácky vyrobené projektily, ktoré majú kratší dosah a sú menej presné. Ozbrojenci z militantného hnutia Hamás, ktoré kontroluje Pásmo Gazy, ostreľovalo Izrael aj v stredu, židovský štát odpovedal smrtiacimi náletmi.
http://www.sme.sk/c/4238515/militanti-z ... raeli.html
Palestincania mozu byt radi ,ze dostavaju od Izraela elektriku a oni ju este aj ostreluju, Palestincania protestuju a s nimi cely svet ako im Izrael zadrziava potraviny a humanitarnu pomoc, a zrazu toto.... Kvoli par teroristov trpi cela Gaza.
No a este nieco s Ruska:
Pri záťahu v Ingušsku zabili ruské jednotky dvanástich militantov
ROSTOV NAD DONOM. Ruské policajné a bezpečnostné jednotky zabili počas dvojdňovej akcii proti ozbrojencom v Ingušsku dvanástich militantov, oznámili vo štvrtok tamojšie úrady. Jednotky sa zamerali na skupinu ozbrojencov, ktorá sa skrývala v hornatých oblastiach Ingušska, uviedla miestna pobočka ruského ministerstva vnútra. Policajní a bezpečnostní agenti našli viacero zbraní a nábojov, ktoré patrili militantom.
Ingušsko sa nachádza na západ od susedného Čečenska, kde sa ešte pred niekoľkými rokmi odohrával masívny konflikt medzi ruskými jednotkami a separatistami. Militanti z Čečenska napriek ukončeniu bojov pokračujú v pravidelných útokoch proti ruským predstaviteľom a násilie sa medzitým rozšírilo aj po okolitých severokaukazských provinciách. Neznámi útočníci vyzbrojení pištoľami v stredu prepadli v ingušskom meste policajné vozidlá, pričom zabili jedného policajta a dvoch civilistov, uviedlo ministerstvo. V štvrtok neznámy útočník hodil ručný granát do domu prokurátora v ingušskej dedine Ekaževo, pri tomto útoku sa nikto nezranil.
[/code]
-
zelovoc
Darca
Robin Cook: Al-Kaida neexistuje, je to jen propaganda USA
Británie: Bývalý britský ministr zahraničí Robin Cook říká:
Faktem je, že žádná islámská skupina teroristů zvaná al-Kaida neexistuje. Každý věci znalý bezpečnostní důstojník to ví. Ale existuje propagandistický stroj, který nutí veřejnost uvěřit v nedefinovanou entitu reprezentující "zlo" pouze za účelem přesvědčit televizní diváky, aby přijali společné mezinárodní vůdcovství ve válce proti terorismu. Stát, který staví tuto Potěmkinovou vesnici, jsou Spojené státy.
Al-Kaida, doslova "databáze", byl původně počítačový soubor se jmény tisíců mudžahadínů, najatých a cvičených CIA proti Rusku.
Cook jen potvrzuje slova jiných. Bývalý poradce pro národní bezpečnost Zbigniew Brzezinski řekl senátu, že válka proti terorismu je "mýtickým historickým příběhem".
Je doporučeno shlédnout dokument BBC "The Power of Nightmares", který ukazuje, že nebezpečí al-Káidy bylo silně přeháněno. Také je dobré si všimnout, kdo toto pokrytectví v USA propaguje.
Nejen že americká vláda silně přecenila nebezpečí al-Kádiy, ale vyhlásila i řadu falešných teroristických nebezpečí, aby vystrašila lidi.
Existuje slovo pro úmyslné vyvolávání strachu za účelem manipulace veřejného mínění pro politické cíle: TERORISMUS.
Zdroj: http://www.globalresearch.ca/index.php? ... &aid=11487
-
zelovoc
Darca
cely rozhovor tu: http://www.czechfp.cz/site/?p=4429Karzáí: Další vojáci v afghánských městech a vesnicích nevyřeší nic
Co říkáte tomu, že vás Obama popisuje jako slabého vůdce, který tráví až moc času ukrytý v bunkru?
V bunkru? Jsme v zákopech a naši spojenci jsou tam s námi. Byli jsme na vrcholu slavného úspěchu v roce 2002, afghánský lid nás plně podporoval… Talibán a Al Kajda byly poraženy, vlastně bez boje, obzvlášť na jihu země… Musíme se ohlédnout a zjistit, proč jsme dnes v zákopech, nebo, jak říkáte, v bunkru. A proč jsme v bunkru? Tisíce talibánců se vrátily do svých domovů a začaly vést normální život. Koaliční jednotky začaly najímat bandity a s těmito hrdlořezy obcházely domy stovek stařešinů a vůdců lokálních komunit, přičemž je vystrašily natolik, že raději uprchli z Afghánistánu. Divím se, že prostí Afghánci ještě tolik věří tomu, co děláme. Divím se, že ti lidé, poté co byli mnohokrát bombardováni a jejich děti a rodiny byly povražděny, roztrhány na kusy, mě stále ještě považují za svého prezidenta.
Pokud bychom začali napravovat své chování, mohli bychom z těch zákopů vylézt. Roky jsme zdůrazňovali, že je potřeba se soustředit na povstalecké bašty. Nikdo nás neposlouchal. Roky opakuju, že válka proti teroru se nemá vést v Afghánistánu, ale ve výcvikových táborech, ve svatyních v Pákistánu. Místo aby se koalice zaměřila na ně, raději obchází afghánské vesnice, vpadá lidem do domů…a páchá nezákonné vraždy. Jako nedávno v Chóstu, kde byli zabiti muž, žena a dvanáctiletý chlapec. Patřili snad k Al Kajdě? A i kdyby ano, rozhodl snad nějaký soud, že mají být zastřeleni přímo ve svém domě? A o kdyby ano, patřil snad k Al Kajdě i ten dvanáctiletý hoch? Nebo ta žena? A pokud bude takový přístup pokračovat, budeme se muset zakopávat do stále hlubších zákopů. A válka proti terorismu skončí hanebnou porážkou.
Co myslíte tím, že si koalice najímá bandity?
Najímají si afghánské bandity…hrdlořezy nebo kmenové válečníky nebo jak jim chcete říkat. Z lidí, kteří nemají žádné zábrany, vytvářejí milice, které pak vrážejí lidem do domů, prohledávají je, ponižují. Už sedm let se jim snažíme vysvětlit, že to je špatně. Pokud chcete dosáhnout úspěchu, musí to přestat. Teprve pak můžeme začít budovat silnou afghánskou vládu. Copak to, že k někomu vpadnou do domu bandité a zabijí ho, může prostým Afgháncům pomoci k pocitu, že mají nějakou vládu? Ne. Tahle politika ve skutečnosti afghánskou vládu ničí. Pokud je Afghánistán svrchovanou zemí, pokud má zvolenou vládu, pokud má ústavu, zákony a řídí se heslem o posilování demokracie a státních institucí, pak musí být afghánská svrchovanost a zákony respektovány, a nikoli pošlapávány tak, jak je tomu dnes.
este ma niekto pochybnosti o tom, kde su skutocni teroristi?