keby na ceste kazdy rozmyslal tak by rychlosti nevadili, nesnazim sa obhajit seba, viem ze niesom svata prdel za volantom, ani byt nechcem a neviem .. ale neraz som riesil situacie v ktorych bol "slusny" sofer tzv. "klobuk" najnebezpecnejsim elementom ... ked ides po peknej okreske (mozno niekto pozna napr. PU->PB cez nimnicu) 100kmh a za zakrutou si to niekto klobukuje 50, tak mas co robit, ci ides podla predpisov alebo nie ... mam skusenosti ze zbytocne vysrani soferi (dedovia, rodinkari, kostolnici) su velkym nebezpecenstvom ... jazdia 70-80 mimo obec na peknych cestach , potom sa ich kazdy snazi obehnut a vznikaju zbytocne riskantne situacie s autami v protismere a podobne ... dalsia vec debil za mnou co sa lepi, bud ho necham nech ma predbehne, alebo mu uteciem, kamionisti a tzv "dialkari/hmlovkari" su tiez zberba, pred tymi tiez utekam, lebo v noci radsej rychlejsie, ako pomalsie a nic nevidietGothaR napísal:grr som slusny sofer ...
... keby jazdil kazdy ako normalny clovek, rozumel by autu, rozumel co robi s tym autom spravia podmienky, rozumel aspon trosku fyzike, tak by bolo jazdenie ovela bezpecnejsie ... myslim ze nieje nic horsie za volantom ako precenenie schopnosti alebo strach .. uznavam iba zdravy respekt, ktory k tomu aj chovam ... ked sa niekto boji, nesmie do lesa, kto nevie jazdit, kto chce jazdit pomaly nech ide autobusom, ved sa aj tak ocividne nikam neponahla ...