dufam ze dnes budem mat to stasie aj ja a pojde to aspon na lowŠu-Do napísal:mrte ludi ma problem s 3x takymi silnymi PC a tebe to bezi svizne.. podobna zostava ako ma kamarat, tiez bez problemov
GTA 4
Ja mam v podstate to iste a s nastaveniami na low, draw distance 4, shadows 0 a tymi ostatnymi 2ma na cca 20 mi to ide v 1024x768 v pohode tak prvych 40 minut. Potom uz hra fatalne nestiha nacitavat detailnejsie textury a tak po hodine uz musim medzi budovami zastat, aby mi to vsetko nacitalo. Neviem comu to mam pripisovat, vyzera to na postupne zaplnenie ram a nasledne swapovanie, ale tomu nerozumiem, ved hra by si s tym mala hospodarit sama.Šu-Do napísal:mrte ludi ma problem s 3x takymi silnymi PC a tebe to bezi svizne.. podobna zostava ako ma kamarat, tiez bez problemov
Vdaka tomuto clanku som si uvedomil, ze tieto problemy s grafikou nie su sposobene crackom, ale flakacskou pracou Rockstaru...som velmi stastny, ze som si to este nekupil.
No vyuzitie VRAM mam v zelenom, ale tak aj v tom clanku na tiscali spominali, ze hra vyuziva vram nespravne, tak neviem. S tymto som sa stretaval v casoch ked som mal 512 MB RAMŠu-Do napísal:skor ako ramke by som to pripisal Vramke
Ale fakt neviem...ked to nesiha v GTA, tak v kuse hrabe disk, potmo ked vojdem do domu, tak to prestane. Neviem...ale nechaj tak, pockam na patch, ked to opravia, tak idem do originalu
-
killer.sro
Novice
Postupuj podla tohto: http://www.hojko.com/post1034102.html#1034102killer.sro napísal:Vie mi niekto poradit mam grafiku nVidia GeForce 8600M GS a ked si chcem nainstalovat driver ktory je urceny pre GTA cize ten 180.84 od nVidie tak mi tahlasi ze sa nenasiel hardware pre tento driver.prosim poradte co s tym.
-
moosha
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Pre ludi, ktori maju original GTA IV, ale robi im problemy GfWL, SC a podobne.
http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=30559&r=se
http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=30559&r=se
-
xJEDIKNIGHTx
Medium Star
Kupujem si origoš hry,ale nechápem,ako ste mohli podporiť tých čaptakov, ktorý robili konverziu na PC,plynulosť hry neopravia žiadnym patchom, podla mna to nieje ani možné,max. ATI A NVIDIA docielia korektné zobrazovanie hry upravenými ovládačmi. Túto konverziu berem ako výsmech pc hráčskej komunite, ako je možné,že hra ide na xboxe bezproblémovo,ktorý sa rovná výkonu mainstrem pc z roku 2007 a pc verziu nieje možné rozbehať ani na low nastaveniach na výkonnom pc.
ja mam:RoQa napísal:No tak konečne som si našiel čas aj ja a inštaluje sa to![]()
Mam C2D 2.8 Ghz
2 GB Ram
8400GS 256 Mb
Tak dufam ze mi to pojde![]()
Btw. na 8400Gs mi tiez treba nejako odlisne ovladace stiahnut este ??
C2D 2,5GHz
RAM 4GB
9500 GS 512
a mam vsetko najnizsie nastavene ako sa da a FPS 21 takze nic moc
som zvedavy ako to tebe pojde ale lepsie asi nie
ja mam tiez s tym problem, ja vidim servre na ktorych sa hraje ale nemozem sa pripojit, stale mi hodi hlasku "you have been removed... ":x ale ked ja vytvaram hru tak v poho mozme hrat...nosooo napísal:rozbehal uz niekto multiplayer?mna vzdy pri pripojovani vyhodi z tade a nenacita ziadny server.neni na to nejaky fix,alebo musim cakat na ten patch?mam vistu 64bit
pls help