brainwirm napísal:po samorozpalovacis je niekedy badat grcavy efekt
Toto som este nikdy nezazil ... a to sme skusali rozne zveriny ... Ako tabak pripalovat Tymto Stipalo to v krku jak svina ... namiesto dymu som mal pocit ze pustam z huby slahacku Uplne biely a strasne husty. Ale Grcavy efekt som este nespozoroval.
Shark NX napísal:Toto som este nikdy nezazil ... a to sme skusali rozne zveriny ... Ako tabak pripalovat Tymto Stipalo to v krku jak svina ... namiesto dymu som mal pocit ze pustam z huby slahacku Uplne biely a strasne husty. Ale Grcavy efekt som este nespozoroval.
ani ja som ho nepozoroval pri mate a jabku.. visna to nacala a potom om ho pozoroval (imho aj ostatni)este dlho po tom co som presiel na kokosove uhliky zostalo to normalne v tej fajke cistil som ju ako debil a vzdy ten humus bolo citit nikto nechapal.. us som to pretahal kokosmi ale u nas uz nikto samorozpalovaky nepouziva dokonca aj v cajovni sa zryhal typek zo samorozpalovacich uhlikov.. a ket clovek frci na kokosovych a prejde na samorozpalovace vtedy to je najhorsie to sa skratka neda.. to pride cloveku tak zle.. (inak my sme tiez palili s takym niecim tabak a pohoda bola.. ono tie uhliky pustaju nejaky sajrajt + prida sa sladky tabak a pohroma je na svete)
mango imho nieje zly tabak... najma v kombinacii s matou je fajn... len sa mi dost zhnusil ked sme mali iba velku krabicu manga a nic ine... vtedy sa mi to zhnusilo strasne... pol roka som ten tabak ani vidiet nechcel
Maki napísal:mango imho nieje zly tabak... najma v kombinacii s matou je fajn... len sa mi dost zhnusil ked sme mali iba velku krabicu manga a nic ine... vtedy sa mi to zhnusilo strasne... pol roka som ten tabak ani vidiet nechcel
S matou je dobry kazdy ovocny tabak Inak u nas je dost oblubeny melon (myslim, ze cerveny) a mne celkom chutila aj ceresna a jablko. Samozrejme vsetko s matou, ta to velmi osviezuje.
Houby Two Apples je stara osvedcena klasika ktora nikdy nesklame
Maki napísal:shark: nesklame ale omrzi... jablko najdes vsade skoro...
aj ked.... jablko od Al Fakher neomrzi... to je mnamkaaaaaaa ci uz obycajne, dvojite alebo eskandarijske najma posledne je super
No podla mna, ked nechces dostavat do tela nikotin, tak inu moznost nemas
Ale ne.....ja som skusal aj taky a pravdu povediac.....nejaky obrovsky rozdiel som necitil....sice ten s nikotynom mal podla mna taku vyraznejsiu chut...no neviem ci to bolo sposobene tymto....
nejde o nikotin. ide mi o to ci dobre chuti, teda ci sa to da porovnat s tabakmi znacky Nakhla napriklad. Ak ano tak by som kupil a to ze neobsahuje nikotin je len + .