koss - dozivotna zaruka

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
jackb
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

koss - dozivotna zaruka

Príspevok od používateľa jackb »

mam Koss Porta Pro kupene pred 1.6.2007 kedy doslo ku zmene pravidiel ozivotnej zaruky. Ako si ju mozem narokovat ked nemam aktivacny kod (a ani som ho v januari 07 nemam kde ziskat)?
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

Skús sa poinformovať na predajni kde si to kupoval a tam ti povedia bližšie info... ale predpokladám že fimry ako koss to majú nejako právne ošetrené v obchodných podmienkach firmy a veľa šancí tomu preto nedávaj....aj keď ne že by som ti neprial
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Martin44 napísal:Skús sa poinformovať na predajni kde si to kupoval a tam ti povedia bližšie info... ale predpokladám že fimry ako koss to majú nejako právne ošetrené v obchodných podmienkach firmy a veľa šancí tomu preto nedávaj....aj keď ne že by som ti neprial
boli kupovane cez net, mam k nim fakturu vsetko... tazke mail do toho shopu by mohol pomoct?
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

No určite sa informuj priamo na predajnom mieste. oni s tým robia a isto takéto reklamácie už riešili.
či už emailom alebo priamo návštevou danej predajne, resp. odberného miesta.
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

200sk sa plati...ja mam tiez stare porty a v pohode mi ich uz par krat vymenili :D
Gajdy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Gajdy »

este nepresli dva roky tak ti ich musia zobrat tak ci tak a bez poplatkov tak to neries
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bushido »

Mne vymenili kossy ale také maličké za novší typ keď sa mi dosrali.
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Zavolaj si do BIS AUDIO oni maju na starosti dozivotnu zaruku tusim, alebo chod na www.dozivotnazaruka.sk a tam skus nieco poriesit. Ja robim v obchode s elektronikou, a poviem ti, ze s chlapmi co maju na starosti dozivotnu zaruku sa da dohodnut aj bez aktivacneho kodu :) Zavolaj im tam, ze im posles doklady a ucty, pytaj si meno, s kym si volal a posli to priamo jemu, bud postou alebo nascanovane. Tazko povedat ci ti to uznaju, ale podla mna by mali. Skus, uvidis.

edit// tak ako citam na tej stranke, nieje to mozne.... skoda, kolko si dal za tie PORTY ?
edit 2// alebo RIESENIE CIIISLO 2 : nejako ich poskod, aby boli proste totalky, a oni ti poslu NEW MODEL aj s dozivotnou zarukou :) ale znovu musis natrafit na dobreho servisaka :)
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: koss - dozivotna zaruka

Príspevok od používateľa cORP. »

jackb napísal:mam Koss Porta Pro kupene pred 1.6.2007 kedy doslo ku zmene pravidiel ozivotnej zaruky. Ako si ju mozem narokovat ked nemam aktivacny kod (a ani som ho v januari 07 nemam kde ziskat)?
ja som to mal napodobne len s modelom koss spark plug ,ked ho das do opravy oni vyziadaju d oservisu formular o predlzenie zaruky na 3 roky a na preregistrovanie sluchadiel cize to spravia zdarmo ako aj u mna :)
matus7937
Novice
Novice

Príspevok od používateľa matus7937 »

ved im to staci poslat postou a oni ti ich bud opravia alebo poslu nove postovne stoji tusim 200sk :wink:
shawty77
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa shawty77 »

Mne sa pokazili moje Koss KEB24 ktore som kupoval v zahranici. Nemal som od nich ani aktivacny kod ani pokladnicny blok. Dosiel som do BIS audio a typek mi ich vymenil za uplne nove. Ibaze namiesto 200 sk to bolo za 4 stovky. Nedavno sa mi pokazili aj tie uz vymenene (zasa ten hnusny kablik!) tak sa tam chystam opat :)
Napísať odpoveď