ASUS F5Z AP009
ASUS F5Z AP009
Pomoooc prosim...
Stala sa mi taka vec kupil som si tento notebook ASUS F5Z AP009
bez operacneho systemu.Ked som prisiel domou a skusal som instalovat rozne windousy XP nepodarilo sa mi nainstalovat ani jeden.notebook ho proste neberie a ani originalnu verziu,jedine Vistu lenze Vistu naozaj nechcem prosim poradte mi co by som mal urobyt???Windousy XP som skusal instalovat roznymi sposobmy a skusil som asi 6 typov Windousu XP ale nic proste nejde.Prosim poradte ako to mam nainstalovat,??stalo sa vam nieco podobne??Dopredu dakujem za rady.
bez operacneho systemu.Ked som prisiel domou a skusal som instalovat rozne windousy XP nepodarilo sa mi nainstalovat ani jeden.notebook ho proste neberie a ani originalnu verziu,jedine Vistu lenze Vistu naozaj nechcem prosim poradte mi co by som mal urobyt???Windousy XP som skusal instalovat roznymi sposobmy a skusil som asi 6 typov Windousu XP ale nic proste nejde.Prosim poradte ako to mam nainstalovat,??stalo sa vam nieco podobne??Dopredu dakujem za rady.
no ved to ze vista ide ale radsej by som chcel XP no ale co uz tak asi bude vista.No a ovladace ku notebooku som dostal samozrejme iba na VistuONdr3j napísal:ma ten NTB ovladace na windows XP? lebo kamarat si kupil tiez NTB asus a robilo mu presne to iste, zial neprisli sme na navod ako to spravit, tak tam musel dat vistu a ta isla bez problemov nainstalovat
ale ak ma dakto navod ako to spravit nech napise
tak to ma nenapadlo ale aj tak by sme nemali ovladace na XP (aspon na strankach asusu nie su) takze aj keby sme rozbehli instalacku xp a nainstalovali tak by sme nemali ovladacegalleon napísal:upravte si instalacku win xp cez nlite, tym ze pridate do xp podporu pre vase sata hdd v notebookoch :]
ak mas na ten NTB ovladace na XP tak sprav to co napisal galleon
-
PeterCA
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: ASUS F5Z AP009
presne tento book som istaloval znamemu... v BIOSe prepni(neviem kde presne) nieco ako AHCI (alebo daco podobne.. si to uz nepamatam) na druhu moznost(alebo naopak) a vtedy ti uz nebude hadzat Bluescreen...LALA napísal:Pomoooc prosim...
ale aj ked su na oficialnej stranke ovladace na XP pre tento book, robilo mi problemy to nainstalovat.. no sam uvidis
ak by si chcel blizsie info tak ti poradim, napis mi na ICQ
Re: ASUS F5Z AP009
tak to ma vobec nenapadlo prepnut ahci rezim do idePeterCA napísal:presne tento book som istaloval znamemu... v BIOSe prepni(neviem kde presne) nieco ako AHCI (alebo daco podobne.. si to uz nepamatam) na druhu moznost(alebo naopak) a vtedy ti uz nebude hadzat Bluescreen...
no treba len skusit, najprv treba pozriet ci su ovladace na xp a potom treba nieco robit
//autoeditácia príspevku ( 15 Dec 2008, 23:40 )
no a je to v pi... je to problem ovladace som stahol ale nesu kompatibilne a pritom su na windous XP neviete mi poradit kde mam hladat tie ovladce??na tento netebook ASUS F5Z AP009 dikLALA napísal:![]()
supeeeer ide to windous slape a ovladace neboli az taky problem uz ich stahujem tak dakujem vam chlapi moc stemi pomohli