nj pise ze suit, smart shoes and tie, no takze oblek, nejake topanky a kravata, oblek je s kravatou a topanky mam take ako ku oblekuClicK napísal:pokial mas veci kupene jednotlivo tak si musis kupit ten co ma v nazve SUIT cize aj oblek aj nohavice...
GTA 4
-
AXO
Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
Daggertail
Light Professional
mne to ide tiez takto a ziadny problemhojko napísal:hatamrc: Toto, nic zlozite:
Step 1: Run Regedit by Clicking on Start -> Run , type in regedit and press enter.
Step 2: Browse to "HKEY_LOCAL_MACHINE>SYSTEM>CurrentControlSet>Control>Windows"
Step 3: Modify the value of "CSDVersion" from "0x00000200" (SP2) to the Windows XP SP3 value of "0x00000300"
Step 4: Close.
Step 5: Restart windows (but in most cases an explorer restart will do).
Ja mam problem mam Ati radeon 9200 512MB ddr2 a v neukazuje mi textury. Ak mi loadne pri prvej misii thak textury idu v pohodke na chvilu a ked vojdem do prvej zakruty thak uz textury blbnu...Mam aj nove ovladace ale nic z toho. Bezi mi to na XP SP3 ...
Moj PC je AMD Dual core 5000+ , RAM 1GB DDR2 . ATI Radeon 9200 512...a niekedy idu textury dobre ale len v urcitej casti mesta..prosim kto ma taky isty problem a vyriesil to please poradte...alebo nepomoze nic? treba cakat na opravny patch???
Moj PC je AMD Dual core 5000+ , RAM 1GB DDR2 . ATI Radeon 9200 512...a niekedy idu textury dobre ale len v urcitej casti mesta..prosim kto ma taky isty problem a vyriesil to please poradte...alebo nepomoze nic? treba cakat na opravny patch???
-
lekoklatik
VIP
Tvoja graficka karta je hlboko pod minimalnymi poziadavkami hry, ked mas najnovsie ovladace tak ti pomoze iba cakanie na patch a aj tak ti to nemusi fungovat.Krusty napísal:Ja mam problem mam Ati radeon 9200 512MB ddr2 a v neukazuje mi textury. Ak mi loadne pri prvej misii thak textury idu v pohodke na chvilu a ked vojdem do prvej zakruty thak uz textury blbnu...Mam aj nove ovladace ale nic z toho. Bezi mi to na XP SP3 ...
-
lekoklatik
VIP
-
DAMON88
Professional
hatamrc mas proste smolu tuto hlasku ja sam velmo dobre poznam a neda sa stym nist robit mozes vyskusat preinstalovat win ale nwm ci to pomoze .....to je proste naka chyba vo windowse
mne to vypisovalo na juiced ked som dohral 1.zavod
ale sak vyskusaj ...popripade si hod vistu do PC
a aj ja by som rad ludia vedel ze kedy bude ten patch bo na nete nist nepisu 
A odkial to kur*a mame vediet ked to este nikde neoznamili? A aha pockat...hojko ma kontakty v Rockstar, len prave neberu telefon.DAMON88 napísal:hatamrc mas proste smolu tuto hlasku ja sam velmo dobre poznam a neda sa stym nist robit mozes vyskusat preinstalovat win ale nwm ci to pomoze .....to je proste naka chyba vo windowse![]()
mne to vypisovalo na juiced ked som dohral 1.zavod
ale sak vyskusaj ...popripade si hod vistu do PC
a aj ja by som rad ludia vedel ze kedy bude ten patch bo na nete nist nepisu
jackb napísal:neviete ci ma patch upravit aj podporovane grafiky? lebo ani nove catalysity nepomohli... stale hlaska s 6 pismenami, z ktorych dve v strede su "3D"....
jedina vyhoda je, ze som nekupil original lebo teraz by som asi klial ako chora vrana
prestante sa donekonecna pytat stale tie iste otazky, radsej spamujte rockstar helpdeskGothaR napísal:A odkial to kur*a mame vediet ked to este nikde neoznamili? A aha pockat...hojko ma kontakty v Rockstar, len prave neberu telefon.