GTA 4

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
AXO
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa AXO »

ClicK napísal:pokial mas veci kupene jednotlivo tak si musis kupit ten co ma v nazve SUIT cize aj oblek aj nohavice...
nj pise ze suit, smart shoes and tie, no takze oblek, nejake topanky a kravata, oblek je s kravatou a topanky mam take ako ku obleku :) kupene v tom obchode... myslite, ze vadi to, ze mam slnecne okuliare ?
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

myslim ze nemalo by :)
Daggertail
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Daggertail »

hojko napísal:hatamrc: Toto, nic zlozite:
Step 1: Run Regedit by Clicking on Start -> Run , type in regedit and press enter.
Step 2: Browse to "HKEY_LOCAL_MACHINE>SYSTEM>CurrentControlSet>Control>Windows"
Step 3: Modify the value of "CSDVersion" from "0x00000200" (SP2) to the Windows XP SP3 value of "0x00000300"
Step 4: Close.
Step 5: Restart windows (but in most cases an explorer restart will do).
mne to ide tiez takto a ziadny problem :) ,inak tento postup som tu prvy postol ja :D
hatamrc
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa hatamrc »

dakujem
Krusty
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Krusty »

Ja mam problem mam Ati radeon 9200 512MB ddr2 a v neukazuje mi textury. Ak mi loadne pri prvej misii thak textury idu v pohodke na chvilu a ked vojdem do prvej zakruty thak uz textury blbnu...Mam aj nove ovladace ale nic z toho. Bezi mi to na XP SP3 ...
Moj PC je AMD Dual core 5000+ , RAM 1GB DDR2 . ATI Radeon 9200 512...a niekedy idu textury dobre ale len v urcitej casti mesta..prosim kto ma taky isty problem a vyriesil to please poradte...alebo nepomoze nic? treba cakat na opravny patch???
hatamrc
Light Professional
Light Professional

AHOJTE

nainstaloval som gta4 ,vsetko v pohode ,zaregistroval som sa ...no ked spustim hru ,nabehnu uvodne titulky a potom vyhodi tuto tabulku a neviem co s tym ,skusal som uz aj viac crackov

este pripajam ze mam win xp a sp3 ,vsetky ovladace a podobne srandy nainstalovane
Prílohy
DSC00133aaa.JPG
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

hatamrc: a parametre PC?
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Krusty napísal:Ja mam problem mam Ati radeon 9200 512MB ddr2 a v neukazuje mi textury. Ak mi loadne pri prvej misii thak textury idu v pohodke na chvilu a ked vojdem do prvej zakruty thak uz textury blbnu...Mam aj nove ovladace ale nic z toho. Bezi mi to na XP SP3 ...
Moj PC je AMD Dual core 5000+ , RAM 1GB DDR2 . ATI Radeon 9200 512...a niekedy idu textury dobre ale len v urcitej casti mesta..prosim kto ma taky isty problem a vyriesil to please poradte...alebo nepomoze nic? treba cakat na opravny patch???
Tvoja graficka karta je hlboko pod minimalnymi poziadavkami hry, ked mas najnovsie ovladace tak ti pomoze iba cakanie na patch a aj tak ti to nemusi fungovat.
dhodho3
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa dhodho3 »

Naco je vlastna tan Patch __?? ono to lepsie pojde alebo to pojde na slabsich PC co to vlastne zlepsuje ???
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dunlop »

Mal by zlepšiť optimalizáciu hry -> nepôjde to na slabších strojoch, ale na tých strojoch na ktorých to ide by to malo ísť lepšie/plynulejšie.... Ale to sú sluby, zas z toho hovno bude
dhodho3
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa dhodho3 »

a to kedy by to asi tak malo vyjst ??
hatamrc
Light Professional
Light Professional

lekoklatik napísal:hatamrc: a parametre PC?
E6600,2*1gb ram,8800gts 640mb,320gb disk ...myslim ze by to malo slapat ..
Eur0
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Eur0 »

pls co teras??? poradte
Prílohy
Screenshot 2008-12-12_19-23-12.jpg
Yos
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Yos »

odkedy som si natiahol najnovsie ovladace od vidie, tak mi to zacalo sekat, neviete kde je chyba pripadne ako si odinstalujem ovladac ak sa da
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Yos napísal:odkedy som si natiahol najnovsie ovladace od vidie, tak mi to zacalo sekat, neviete kde je chyba pripadne ako si odinstalujem ovladac ak sa da
Normálne ho preinštaluj ovládačom ktorý tam kceš vrátiť
DAMON88
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DAMON88 »

hatamrc mas proste smolu tuto hlasku ja sam velmo dobre poznam a neda sa stym nist robit mozes vyskusat preinstalovat win ale nwm ci to pomoze .....to je proste naka chyba vo windowse :? :? mne to vypisovalo na juiced ked som dohral 1.zavod :o ale sak vyskusaj ...popripade si hod vistu do PC :wink: a aj ja by som rad ludia vedel ze kedy bude ten patch bo na nete nist nepisu :roll:
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

DAMON88 napísal:hatamrc mas proste smolu tuto hlasku ja sam velmo dobre poznam a neda sa stym nist robit mozes vyskusat preinstalovat win ale nwm ci to pomoze .....to je proste naka chyba vo windowse :? :? mne to vypisovalo na juiced ked som dohral 1.zavod :o ale sak vyskusaj ...popripade si hod vistu do PC :wink: a aj ja by som rad ludia vedel ze kedy bude ten patch bo na nete nist nepisu :roll:
A odkial to kur*a mame vediet ked to este nikde neoznamili? A aha pockat...hojko ma kontakty v Rockstar, len prave neberu telefon. :roll:
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

neviete ci ma patch upravit aj podporovane grafiky? lebo ani nove catalysity nepomohli... stale hlaska s 6 pismenami, z ktorych dve v strede su "3D"....
jedina vyhoda je, ze som nekupil original lebo teraz by som asi klial ako chora vrana :?
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

jackb napísal:neviete ci ma patch upravit aj podporovane grafiky? lebo ani nove catalysity nepomohli... stale hlaska s 6 pismenami, z ktorych dve v strede su "3D"....
jedina vyhoda je, ze som nekupil original lebo teraz by som asi klial ako chora vrana :?
GothaR napísal:A odkial to kur*a mame vediet ked to este nikde neoznamili? A aha pockat...hojko ma kontakty v Rockstar, len prave neberu telefon. :roll:
prestante sa donekonecna pytat stale tie iste otazky, radsej spamujte rockstar helpdesk
c-09
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa c-09 »

ako mi to pojde na tomto ? oplati sa kupit original ? :P

9800GT
AMD 5400+ (OC on 6000+)
2 GB RAM....

ostatne podstatne nie je :)

hmmm ?

no a treba na to striktne tu sp3ku ? :P
Napísať odpoveď