Alza nákup, zmeskanie tovaru
-
Andrew007
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Alza nákup, zmeskanie tovaru
Cawte vsetci..Utorok som objednal vecy z alzi vecer okolo 18:30.Na stranke som sa docital ze dorucuju do 48h, ale este mi ani nevolali, ani npisali ziadny mail...Mám dneska este sancu,..v kosiku je stav AKTIVNI

-
cORP.
Addict
Re: Alza nákup, zmeskanie tovaru
hh neprisiel ti este ?micike napísal:Cawte vsetci..Utorok som objednal vecy z alzi vecer okolo 18:30.Na stranke som sa docital ze dorucuju do 48h, ale este mi ani nevolali, ani npisali ziadny mail...Mám dneska este sancu,..v kosiku je stav AKTIVNI![]()
-
Suffel
Guru
hm ak objednas do 15 hodiny tak to mas do 24 hodin ak to objednas neskorsie ako do 15 hodiny tak to poslu na druhy den a preto to pride az do 48 hodin.. noo aa preco ti nevolali neviem vola sofer ktory ti ma ten tovar ma priviezt.. aaa kolko si toho objednaval teda v akej cenovej hodnote?micike napísal:Ved som dostal ze mam objednavku prielili mi aj cislo ale prec..ani mi este nevolali z DPD:::.....ved expeduju len do siestej nie.,?....HEELPP
-
Andrew007
Guru wannabe
Cena je 11.360-skSuffel napísal:hm ak objednas do 15 hodiny tak to mas do 24 hodin ak to objednas neskorsie ako do 15 hodiny tak to poslu na druhy den a preto to pride az do 48 hodin.. noo aa preco ti nevolali neviem vola sofer ktory ti ma ten tovar ma priviezt.. aaa kolko si toho objednaval teda v akej cenovej hodnote?
-
miso.kubachy
Light Expert
V prvom maily ti pošlu číslo objednávky, čo som pochopil, že si dostal. Tam sa nič nepíše, že bola odoslaná, takže čakať možeš kolko chceš...
V druhom maily ti napíšu, že Vaša objednávka č. XXXXXXX (alebo jej časť) bola vybavená a je pripravovaná na odoslanie. Stále môžeš čakať, koľko chceš...
Až keď ti príde tretí mail, že Vaša objednávka č. XXXXXXX bola dnes vyexpedovaná, potom si možeš začať počítať podľa mailu zrejme 24 od.
To, že tovar doručujú do 48 hod. neznamená, že to čo si objednáš budeš mať doma do 48 hod. Kým tvoju objednávku spracujú, vybavia a pripravaja na odoslanie, može to byť aj niekoľko dní.
V druhom maily ti napíšu, že Vaša objednávka č. XXXXXXX (alebo jej časť) bola vybavená a je pripravovaná na odoslanie. Stále môžeš čakať, koľko chceš...
Až keď ti príde tretí mail, že Vaša objednávka č. XXXXXXX bola dnes vyexpedovaná, potom si možeš začať počítať podľa mailu zrejme 24 od.
To, že tovar doručujú do 48 hod. neznamená, že to čo si objednáš budeš mať doma do 48 hod. Kým tvoju objednávku spracujú, vybavia a pripravaja na odoslanie, može to byť aj niekoľko dní.
-
miso.kubachy
Light Expert
ked to mas rezervovane tak predpokladam, ze ten tvoj tovar nemali na sklade...micike napísal:Cawte..NO NEUVERITE ale este mi neposlali vecy.??co mám teraz robyt.? kukal som stav a teraz mam vsetko rezervovano...ja uz fakt som nasrani..
ked si nieco kupujes tak si treba aj pozriet dostupnost danej veci, objednas si tovar, ktory prave nemaju na sklade a potom si nasraty, ze musis cakat. nato tam je ta dostuponost.