Algoritmus pomoc
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
Jerrynko
Amateur
cize len prepisem dve riadky div 10 a mod 10 div 1000 a mod 1000 a ostatsne sa nezmeni?audiotrack napísal:každá trojica dvojok ti tvorí jendú cifru v osmičkovej sústave, lebo 7(10) = 111(2). Čiže vstup budeš deliť 1000 aby si oddelil trojice (div a mod) ktoré potom prevedieš do desiatkovej klasicky mocninami dvojky
-
audiotrack
VIP
to som predsa vôbec nenapísal. Samozrejme že to nebude tak isto, bude to tak ako som napísal slovne.Jerrynko napísal:cize len prepisem dve riadky div 10 a mod 10 div 1000 a mod 1000 a ostatsne sa nezmeni?
a naučte sa robiť si úlohy sami, behom posledného týždňa sa tu objavilo asi 20 žiadostí o štrukturogram, vývoják, program. Všetky svojou obtiažnosťou zaostávajú za 2. ročníkom strednej školy, tak ak ste na výške, mali by ste prehodnotiť svoje schopnosti. Ja nie som povinný vám tu robiť úlohy, ešte raz mi nikto napíše ss alebo mail, a má to za basu s odvolaním na 15. pravidlo
ziadne pole nic, urobil som to tak, ze cislo som najprv previedol z osmickovej do desiatkovej sustavy a tak do dvojkovej. nepouzil som ziadne pole. a vysledok mi vypisuje do mema.Luk1 napísal:ty si mal ten program z osmickovej do dvojkovej ? to mam aj ja ale vysledok som ukladal do polia lebo neviem ako to spravit normalne, ako si to ty vyriesil pls ?
mne to moj cviciaci neobjasnoval, rozdal nam zadania a to bolo vsetko..takze to uz je ich problem, na papieriku sa nepisalo ako to chcu. ja to mam tak ako to mam. zadam cislo a z toho cisla bude binarny kod, to co to malo robit to robiLuk1 napísal:cviciaci mi vravel ze to ma byt priamo z 8 do 2 bez medzi prevodu neviem, mam haulisa (fei tuke)
bohuzial mas smolu ked ti tak cviciaci povedal...mne nic take nepovedal, takze neubde moc povedat, ze to mam zle
-
dragoon17
Amateur
Vyvojovy diagram
Cawte ludia prosim vas potreboval by som pomoc s jednou ulohou, ktoru sme dostali v skole. Jej znenie: Navrhnite algoritmus na prevod dvojkoveho cisla do osmickovej sustavy. Previest to nie je nic tazke ale ani za svet neviem spravit ten vyvojovy diagram ak mi niekto bude ochotny pomoct tak vam velmi pekne dakujem .
Re: Vyvojovy diagram
ten tvoj som tu niekde zahliadol, uz to niekto riesil... skus pohladat...dragoon17 napísal:Cawte ludia prosim vas potreboval by som pomoc s jednou ulohou, ktoru sme dostali v skole. Jej znenie: Navrhnite algoritmus na prevod dvojkoveho cisla do osmickovej sustavy. Previest to nie je nic tazke ale ani za svet neviem spravit ten vyvojovy diagram ak mi niekto bude ochotny pomoct tak vam velmi pekne dakujem .
Mensi problem
Nazdar mam taky problem:tiez mam ten vyvojovy diagram prevodu z dvojkoveho cisla do osmickovej sustavy...robil som ho tak ze najprv som dal 2 sustavu na 10 a z 10 som urobil 8, ale rad by som bol keby ste mi pomohli urobit tento priklad bez madziprevodov cize rovno z dvojkovej na osmickovu za odpovede vopred dakujem.
-
Old Dirty Bastard
Guru
nevedel by niekto pomôcť ohladom napisania diagramu pre tento program?
http://www.hojko.com/post1032693.html#1032693
http://www.hojko.com/post1032693.html#1032693