NHL (aktualne)

O športe...
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa begbeee »

No maju slusneho brankara Cama Warda, team zrejme stavaju okolo bekov Pitkanena a Seidenberga, forwardov Erica Staala a Tuoma Ruutua. Vodcovia su jednoznacne Ray Whitney a Rod BrindAmour.

Velmi zaujimava je ale situacia so Samsonovom - je to sklamanie ako hrom, 29 zapasov a iba 4 goly od jedneho z najrychlejsich korculiarov v NHL, musi robit pekne vrasky manazmentu Caroliny. Minuly rok sa vytiahol a zahral svoj standard 38 zapasov a 14 golov ale prisiel z Chicaga, kde sa teda necudujem ze sa ho zbavili po 23 zapasoch bez golu. Je to hrac s jednocestnou zmluvou urcite s nadpriemernym platom s piatimi 20+ golovymi sezonami, Calderovou trofejov za naj novacika a ucastou v all star , kde sa tusim stal najrychlejsim korculiarom v sutaziach.

//: Ked uz sme pri sklamaniach cakam nazor na Afinogenova - pre mna hrac od ktoreho som cakal totalne dozretie a 35-45 golov tuto sezonu. Vsak ma nenormalne sikovne rucicky..
BoBor89
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa BoBor89 »

Afinogenov môže byť herne spokojny ma všetko zmluvu dokonca už aj občianstvo, fešnu slečnu /Dementievova/ čo viac si môže rus v jeho postavení priať...
ale tak ano herne je trošku pozadu ako aj cele Buffalo podla mňa tam to je postavené skôr na výkonoch VANEKA /ked sa dobre vyspí dobry zapas a ked nie tak zly/
ale tuto sezonu Afinogenov je taky "makovy", a je to žalostne malo 10 bodov u neho za 25 zapasov, asi ho už aj prestali stavať, lebo o zranení som sa nedočítal...
ked sme už pri tom Buffale aj Hecht zaostáva za svoje očakávania/podla mňa teda mal potencial byť najlepším Nemcom v NHL/
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Nejde ani tak o tych 10 bodov, ale ide o 1 (!) gol v 26 zapasoch. To k strelcovi jeho formátu nejde dokopy.. :?

A najme sa paci prieraz mladych hracov medzi elitu a nehovorim len o triu Malkin, Ovečkin a Crosby.
Hovorim o Sjominovi a Backstromovi vo Washingtone, trio v Bostone Lucic, Krejci a Kessel. Zach Paris a Travis Zajac, Kane a Toews v Chicagu, hovirm o Setoguchim (?) v San Jose a o Getzalfovi v Anaheime a Vanekovi v Buffale.. Pre tych vsetkych je toto podla mna prieraz medzi elitu. Pre niektorych medzi absolutnu extratriedu (Getzlaf, Vanek) a ostani sa profiluju ako celkom mlade hviezdy. O obrancoch ani nehovorim - mozno nabudece :)

//edit: Kameramana webových stránok obliekli vo Washingtone do brankárského výstroja!
Situace s brankáři Washingtonu se zkomplikovala natolik, že dvojku za Brentem Johnsonem v duelu s Ottawou musel dělat šestadvacetiletý Brett Leonhardt, jenž se už více než rok podílí na tvorbě oficiálních stránek Capitals jako kameraman v šatně.
:lol:
BoBor89
Medium Star
Medium Star

ten článok som čítal heh som sa smial ako ty, tak chalan dostal priležitosť si zatrenovať je to skusenosť a je to dobre...
mladíci pola mňa Toes a Kane to budu velke hviezdy v buducnoti fakt doby hráči podla mňa...

jedna zaujimavosť dnes sa pobil CHARA s VALABIKOM tu je video:
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Jasna remiza, Chara ho setril a Valabik sa len tvaril, ze sa bije.
Vyslovim kacirsku myslienku a to, ze IMO Chara sa nevie bit a keby bol o 10 cm nizsi dostaval by. Tazi jedine z toho ze ma dlhe ruky, kazdeho si udrzi od tela tak ze na neho nedociahne ale on mu vie udierat.
Videl som s nim vela bitiek na youtube ale nikdy nesiel do otvorenho suboja na paste.. Vzdy islo o natahovacku s vystretou rukou.
No pustite sa do mna :P

//: Bitkari sa biju kus inak:
eMPiko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa eMPiko »

begbeee napísal:Jasna remiza, Chara ho setril a Valabik sa len tvaril, ze sa bije.
Vyslovim kacirsku myslienku a to, ze IMO Chara sa nevie bit a keby bol o 10 cm nizsi dostaval by. Tazi jedine z toho ze ma dlhe ruky, kazdeho si udrzi od tela tak ze na neho nedociahne ale on mu vie udierat.
Videl som s nim vela bitiek na youtube ale nikdy nesiel do otvorenho suboja na paste.. Vzdy islo o natahovacku s vystretou rukou.

no vsak nenecha si rozbit drzku, si supera chyti a rozbije ju jemu :)
BoBor89
Medium Star
Medium Star

prave som čital na TXT, že Dallas už s Averym nepočíta hehe, chudak chalan.. otvori si trošku hubu a už ma problemy, som zvedabvý kde skončí, vraj ked ho nikto nebude chcieť ho vyplatia... a pravdepodobne pojde potom do Ruska :), a tam urobítiež bordel heh.. možno by išiel do OMSKA
Robertko
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Robertko »

begbeee napísal:Jasna remiza, Chara ho setril a Valabik sa len tvaril, ze sa bije.

Možno, že sa Chára nevie biť, možno máš pravdu, ale verím, že určite si videl ako rozbil papulu pepíkovi Kočimu, myslím, že by som nechcel isto od neho dostať. :P
BoBor89
Medium Star
Medium Star

CHARA vyhrava len svojou velkosťou, on aj ked korčuluje tak je taky malátny čo mi až smiešne príde.. je to atypicky hráč, s kvalitnou strelou.. mne sa najviac lubilo ešte ked hraval za Ottawu a ho raz dal na zem St.Luis :lol:, to bol zažitok, a ešte aj v repre proti Japonsku tam ho nejaky taky malý špunt dal tiež dole hehe
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

ja si pamatam jednu situaciu proti japoncom...ze japonec mal dobry 40 meter nabeh na charu a jak do neho narazil tak jak keby do steny....takze nemam sajnu o com pises
BoBor89
Medium Star
Medium Star

to čo som pisal bolo tušim na MS v Norsku. A situacia sa stala lebo si to doteraz pamatam, CHARA sa tam zložil pri branke..

ja šajnu mam, lebo si to dobre pamatam, a to neznamena že ked ty nemaš že to tak NEBOLO 8).
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Teraz citam, ze Tampa Bay chce vymenit St.Louisa. Ved ten hrac je aj s Lecavalierom podla mna ikona muzstva a tahaju to tam cele, takze by to bola vyrazne oslabenie pre Tampu. Mozny zaujemca je Pittsburgh, pretoze tam so Satanom nie je spokojnost.

http://www.hokej.sk/clanok58485-Tampa_u ... Louisa.htm
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Tak mne sa nezdá, že by Šatan nespĺňal očakávanie. 25 gólov a 60 bodov by mal spraviť a kto od neho čakal viac je blázon a nie realista.

To, že sa St. Luisa chcú zbaviť v Tampe za mladých beriem, ale výmena do Pittsburghu mi nepríde reálna.

Možno bluesmani by si mohli siahnuť hlbšie do vačku, tam by bol dobrá atrakcia :lol:
BoBor89
Medium Star
Medium Star

tak u Bluesmenov to hej :) inak napada ma dalšia vec že čo je s Kariyom? vidim že odohral len 11 zapasov, ale nejako som nezachytil žeby bol zranený, alebo niečo podobne...
a čo sa týka St.Louisa tak si myslim žejeho výmena bude náročná, ak sanemýlim má ešte niekolko ročnú zmluvu... mne by sa hodil do zostavy Chicaga, ako taka iskra do tímu, sú tam mladíci ale neviem za koho by ho vymenili, možno za Havlata, ešte by sa hodil aj do L.A. tam by mohol dopomôcť k vybudovaniu stabilnejšieho kádra..
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

BoBor89: http://sports.espn.go.com/nhl/injuries alebo http://www.sportsline.com/nhl/injuries

Kariya underwent an additional MRI on his hip, which showed the injury to be "hip-related" but more complicated than a typical hip-flexor, the St. Louis Post-Dispatch reports.

A tiez este: 12/10/08 Paul Kariya LW Hip IR. Out until at least late December
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Narýchlo povolaný Zenon Konopka ako náhrada Adama Halla v Tampe. Posila z farmářského týmu stihla utkání na poslední chvíli, na stadión dorazila do města třicet minut před úvodním buly, ale její zavazadla s kompletní výstrojí se zpozdila. Zenon požádal o brusle kamaráda (kterého si poslal i pro hokejky ke svému dvornímu dodavateli), ale během první třetiny zjistil, že jsou mu těsné. Nakonec mu nejpotřebnější součást garderoby zapůjčil spoluhráč Jeff Halpern, holenní chrániče měl od Garyho Robertse a ramenní nesly vyšitý monogram Ryana Malonea.
Byl to nejabsurdnější den v mém životě. Na cizích bruslích jsem nedokázal bruslit, neudržel jsem rovnováhu. Připadal jsem si na ledě jako v tretrách. Nikdy bych nepomyslel, jaký to bude rozdíl. Na téhle úrovni se prostě nenechá obstát v bruslích někoho jiného. Po prvním střídání bych měl bilancí mínus jedna. Řekl jsem trenérům, že udělám, co si budou přát, ale že jim tenhle zápas asi vyhrát nepomůžu. Nemůžu bruslit, ale mohl bych se s někým poprat.
Ke dvěma střídáním z prvního dějství přibyly Konopkovi po přestávce jen dvě sekundy. Během nich si stihl najít na ledě Adama Maira, na kterém se předtím vyfauloval, a pustil se s ním do křížku. Tím jeho role ve středečním dramatu skončila.
:hokej1: :hehe:
BoBor89
Medium Star
Medium Star

z toho AVERYHO vyroku nemôžem stale, a stale sa to rieši už aj Bettman do toho zasiahol... fakt som zvedavý kde skončí...

novinka ktora neni ohladom nhl ale zaujala ma:
http://www.topky.sk/cl/6/372257/Krizan- ... e-skoncil-
som tiež zvedavy kde on skončí
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

BoBor89 napísal:novinka ktora neni ohladom nhl ale zaujala ma:
http://www.topky.sk/cl/6/372257/Krizan- ... e-skoncil-
som tiež zvedavy kde on skončí
KHL
BoBor89
Medium Star
Medium Star

takže Sundin sa vracia do NHL do Vancouveru, zaujimal by ma ten kontrakt ktorý nechcú zverejniť... myslim že tak na také 3 mega podpisal../moj skromny odhad :) /
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Vancouver Canucks bol ochotný mu ponúknuť kontrakt na 10 miliónov dolárov za sezónu, čo znamená, že do konca tohto ročníka si zarobí zhruba polovicu z tejto sumy.
Ja som to tipoval na NY Rangers, to je taky penzion pre dochodcov.

//:
Jistě to nevíme, údaje o Sundinově kontraktu se rozcházejí, podle všeho ale půjde o částku nižší než 10 miliónů, o kterých se jednalo původně. Některé zdroje uvádějí devět miliónů, některé sedm, sumu je každopádně nutné ještě poměřit s faktem, že máme odehranou třetinu sezóny. Gillis si mohl dovolit nabídnout hodně, prostor pod platovým stropem má veliký.
Napísať odpoveď