Tak mne sa posledný diel páčil a veľmi som sa pri ňom bavil...Robin vyzerala fakt dobre, keď ju rajcovali Barneyho reči a on to chcel teda pekne využiť A na konci Marshall konečne ukázal, aký je chlap
Super cast podla mna, VYSOKY nadpriemer co sa tyka 4. serie. To som nemohol ked ukazovali ako sa Marshall bije s bratmi - kakaova pauza a na konci potom ta brutal mlaticka
Ohladne tehotenstva... Uz sa to nejak podla mna rozbehlo (myslim s04) tak dufam, ze to nezabalia
Uf ja idem na preskacku,prvu seriu som videla celu,a takmer cleu aj druhu,z tretej a stvrtej polovicku Ale dufam ze Barney sa neda dokopy s Robin a Ted uz ma za frajerku ich mamu? Ci take diely zacnu nakrucat az ked sledovanost zacne stagnovat?
//autoeditácia príspevku ( 16 Dec 2008, 22:16 )
Ked uz sme pri tom,tento serial stahujem naraz s The Bing Bang Theory videl to niekto?
mi-chau napísal:Kristove rany! To je How I Met Your Mother.... Mother! My chceme aspon naznak mother!
Prečo chceš vedieť kto je tá matka? Podľa mňa je to jedno a HIMYM pozerám preto, lebo je to zábavný seriál a ak bude zábavný aj desať sérií bez tej matky, tak ho budem pozerať aj tak. Zatiaľ majú stále nové nápady, aj keď sa nájdu lepšie aj horšie časti.
Ja nepotrebujem meno matky. Mne vadi ze dej stagnuje a odohravaju sa tam len "minideje". Ano sem tam su tam dobre hlasky, ale mne to nestaci. Som asi narocny.
Jop chyba tomu background story. Rovnako pozeram aj My Name is Earl a to je to iste, ciste minideje bez dakeho hlavneho deja. Je to prijemne, ak clovek pozera nahodne tie diely, ale v mojom pripade by som uvital nieco viac.