ICQ kontakty
-
MatthewSVK
Light Expert
ICQ kontakty
ja uz nemam nervy na to ICQ mal som kontakty potom mi vsetky zmyzli zohnal som si polku spat teraz sa mi dali naspat vsetky ktore mi zmyzli a urobilo mi zase pad ze mi ostalo z 95kontaktov 60 ja nwm co stym somuuz zufali pls help
-
MatthewSVK
Light Expert
Re: ICQ kontakty
mne sa stalo to iste asi pred mesiacom a pocul som, ze icq vraj hackli nejaki hackeri a preto zmizli tie kontakty.. ale zaujimave, ze sa to nestalo kazdemu.. kazdopadne som rad, ze sa to vratilo do normalu aj ked mne sa stalo to iste co tebe iba s tym rozdielom, ze ked sa mi obnovili stare kontakty, tak tie co som si medzitym pozhanal, tak tie som mal v dalsej skupine a az pri prenasani z jednej skupiny do druhej sa mi nejake povymazovali ... asi som to nejako zle robil alebo co...MatthewSVK napísal:ja uz nemam nervy na to ICQ mal som kontakty potom mi vsetky zmyzli zohnal som si polku spat teraz sa mi dali naspat vsetky ktore mi zmyzli a urobilo mi zase pad ze mi ostalo z 95kontaktov 60 ja nwm co stym somuuz zufali pls help
-
MatthewSVK
Light Expert
Re: ICQ kontakty
no uplne presne co pises dobodky som spravil aj ja a mne spravilo to iste otomto som prave hovorilPreetro napísal:mne sa stalo to iste asi pred mesiacom a pocul som, ze icq vraj hackli nejaki hackeri a preto zmizli tie kontakty.. ale zaujimave, ze sa to nestalo kazdemu.. kazdopadne som rad, ze sa to vratilo do normalu aj ked mne sa stalo to iste co tebe iba s tym rozdielom, ze ked sa mi obnovili stare kontakty, tak tie co som si medzitym pozhanal, tak tie som mal v dalsej skupine a az pri prenasani z jednej skupiny do druhej sa mi nejake povymazovali ... asi som to nejako zle robil alebo co...