ICQ kontakty

Informácie o software, ankety...
MatthewSVK
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

ICQ kontakty

Príspevok od používateľa MatthewSVK »

ja uz nemam nervy na to ICQ mal som kontakty potom mi vsetky zmyzli zohnal som si polku spat teraz sa mi dali naspat vsetky ktore mi zmyzli a urobilo mi zase pad ze mi ostalo z 95kontaktov 60 ja nwm co stym somuuz zufali pls help
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

Aký program používaš? Všetky tie kontakty si ťa autorizovali?
MatthewSVK
Light Expert
Light Expert

ja som ich mal vsetkych autoryzoovanych pouzivam klasicke ICQ 6 ale zaru zmyzli si to zmysleli na icq serveri tak zmyzli...
Preetro
Light Star
Light Star

Re: ICQ kontakty

Príspevok od používateľa Preetro »

MatthewSVK napísal:ja uz nemam nervy na to ICQ mal som kontakty potom mi vsetky zmyzli zohnal som si polku spat teraz sa mi dali naspat vsetky ktore mi zmyzli a urobilo mi zase pad ze mi ostalo z 95kontaktov 60 ja nwm co stym somuuz zufali pls help
mne sa stalo to iste asi pred mesiacom a pocul som, ze icq vraj hackli nejaki hackeri a preto zmizli tie kontakty.. ale zaujimave, ze sa to nestalo kazdemu.. kazdopadne som rad, ze sa to vratilo do normalu aj ked mne sa stalo to iste co tebe iba s tym rozdielom, ze ked sa mi obnovili stare kontakty, tak tie co som si medzitym pozhanal, tak tie som mal v dalsej skupine a az pri prenasani z jednej skupiny do druhej sa mi nejake povymazovali ... asi som to nejako zle robil alebo co...
MatthewSVK
Light Expert
Light Expert

Re: ICQ kontakty

Preetro napísal:mne sa stalo to iste asi pred mesiacom a pocul som, ze icq vraj hackli nejaki hackeri a preto zmizli tie kontakty.. ale zaujimave, ze sa to nestalo kazdemu.. kazdopadne som rad, ze sa to vratilo do normalu aj ked mne sa stalo to iste co tebe iba s tym rozdielom, ze ked sa mi obnovili stare kontakty, tak tie co som si medzitym pozhanal, tak tie som mal v dalsej skupine a az pri prenasani z jednej skupiny do druhej sa mi nejake povymazovali ... asi som to nejako zle robil alebo co...
no uplne presne co pises dobodky som spravil aj ja a mne spravilo to iste otomto som prave hovoril
Napísať odpoveď