Hojko CS cup 4fun :)
-
lekoklatik
VIP
Lenže nie každý má voľný víkend. Zoberte si to takto. Onedlho budú zimné či ako sa volajú prázdniny tak v tých dňoch by sa niečo uskutočniť dalo. Najlepšie by bolo celodenne. Veď koľko može trvať jeden zápas. Maximálne 2 hodiny. Aj to je veľa. Ja by som ostal na intráku celý deň a bol by som voľný. Ostatní ste zas doma a tak. Proste cez prázdniny by sa to dalo. Dohodol by sa jeden deň a kto by neprišiel tak má smolu.
-
johnykilla
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
-
lekoklatik
VIP
No znie to pekne. Len k tomu treba pristúpiť riadne a povedať či sa príde, alebo nie. Ja osobne som lubovi napísal že nebudem dostupný avšak ak sa mi bude dať tak sa ozvem a rád prídem. Takže nech so mnou na 100% nepočíta. Možno len ako náhradník.
Ale teraz cez zimu v jeden deň to uskutočniteľné je. Proste HLTV tam dať, Urobiť rozpis teamov kto s kým a tak. Začalo by sa trebárs o 12:00 alebo skor a od 12:00 do napr 13:00 by bol obed a tak. Dá sa to všetko zvládnuť. Ale určite to nezvládne jeden človek
btw ja len navrhujem, neangažujem sa
A sponzora? Tak to sa asi určite nepodarí
Ale teraz cez zimu v jeden deň to uskutočniteľné je. Proste HLTV tam dať, Urobiť rozpis teamov kto s kým a tak. Začalo by sa trebárs o 12:00 alebo skor a od 12:00 do napr 13:00 by bol obed a tak. Dá sa to všetko zvládnuť. Ale určite to nezvládne jeden človek
btw ja len navrhujem, neangažujem sa
A sponzora? Tak to sa asi určite nepodarí
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
lekoklatik
VIP
-
johnykilla
Light Star
-
PAIN
Light Professional
Ono to cely ten turnaj krachol ci ako ? ak je este k dispozicii ten akoze CW/TG server co zriesil hojko, tak navrhujem taketo riesenie: nech sa stanovi hodina, napriklad stvrtok 20:00 , kto moze (na 100% moze ziadne mozno) nech sa prihlasi a ak sa nazbiera 10 ludi tak to odohraju, ak sa prihlasi dajme tomu az 20 ludi tak sa moze hrat aj 2X za den...neboli by ziadne teamy ani turnaj, cisto hra for fun s tym ze ked bude hracov 10 tak sa rozumne rozdelia po 5 a 5, spravia sa 2 Ventrilo miestnosti (kazda pre jeden team) a moze sa hrat. Ak sa vam tento napad nepaci tak ma pls neukamenujte 
-
aviceN
Guru
nie cely turnaj padol
takto tomu celodennemu turnaju sa hlasim 4-6 teamov kazdy s kazdym rozpis mr12 aby to nebolo dlhe zaciatok na knife pak sa voli strana jedna mapa a za den to mame ako stihat unas v meste sme mali turnaj taktiez celodenny a bola to nehorazna supa vela srandy ale to uz je nieco ine lebo toto je netovy
tak sa rozhodnite ja by som sa aj toho ujal ale urcite s niekym schopnym 
-
lekoklatik
VIP
-
aviceN
Guru
no ktomu turnaju teda
bude sa nieco diat?
ja si rad zahram...mozme to zorganizovat
//edit: btw. co z toho urobit nejaky 2v2 alebo 3v3 turnaj na cele mapy nie aim ani fy ale cele mapy
viem ze sa take ligy hraju a ze by to bolo asi lahsie rozvolit...no a ked uz nie cele mapy tak by sme mohli ist do awp/fy/aim 
//edit: btw. co z toho urobit nejaky 2v2 alebo 3v3 turnaj na cele mapy nie aim ani fy ale cele mapy