posun zvuku oproti obrazu
posun zvuku oproti obrazu
Stiahol som si film ale mam jeden problem a sice ze zvukova stopa ide asi o pol sekundy pred obrazovou co prakticky nedovoluje pozerat film.Ako prehravac pouzivam VLC popripade BS player.Skusal som film stiahnut aj z inych linkov ale stale je to to iste.Viete mi niekto poradit aky prehravac by som mal pouzit?Teda ktory umoznuje pri prehravani posuvat navzajom zvukovu a obrazovu stopu . Vopred diky. 
Je mozny posun aj vo VLC, ale ze by to bolo nejak pohodlne, no neviem.
No ved prave preto som spominal to pohodliesejber napísal:blbost tohto nastavenia spociva aj v tom ze ti to uklada natrvalo . ale aj tak diky ... Cital som ze toto dokaze BS Player .... neviete niekto ako sa to tam da nastavit??? popripade neda sa to nejak prerobit v Pinacle studio?
-
17
Light Professional
Re: posun zvuku oproti obrazu
Zdravim,
nechcel som vytvarat novu temu tak pisem sem, da sa nejako posunut zvuk oproti obrazu cez WM Player?
//Funguje metoda popisana nizsie. ;)
nechcel som vytvarat novu temu tak pisem sem, da sa nejako posunut zvuk oproti obrazu cez WM Player?
//Funguje metoda popisana nizsie. ;)
Re: posun zvuku oproti obrazu
skor nie ako ano, ale da sa to cez VLC a, teraz neviem presne ktore klavesy su na zvuk a titulky, ale budu tu bud G,H alebo niektore z J,K,L, skus