posun zvuku oproti obrazu

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
sejber
Novice
Novice

posun zvuku oproti obrazu

Príspevok od používateľa sejber »

Stiahol som si film ale mam jeden problem a sice ze zvukova stopa ide asi o pol sekundy pred obrazovou co prakticky nedovoluje pozerat film.Ako prehravac pouzivam VLC popripade BS player.Skusal som film stiahnut aj z inych linkov ale stale je to to iste.Viete mi niekto poradit aky prehravac by som mal pouzit?Teda ktory umoznuje pri prehravani posuvat navzajom zvukovu a obrazovu stopu . Vopred diky. :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Cez VirtualDub si mozes jednoducho posunut zvuk. V menu das audio - interleaving a tam hodis hodnotu 500 (cize 500ms = 0,5s). Pripadne tam das -500, ak to treba posunut do opacnej strany. Potom uz len ulozit, je to robota mozno na 5 minut aj s ukladanim na disk.
sejber
Novice
Novice

toto som skusal ale VirtualDub mi neotvoril film ... vyhodilo mi to chybovu hlasku ... vlasne to spravilo aj pri dalsich filmoch :roll:
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

Je mozny posun aj vo VLC, ale ze by to bolo nejak pohodlne, no neviem.
sejber napísal:blbost tohto nastavenia spociva aj v tom ze ti to uklada natrvalo . ale aj tak diky ... Cital som ze toto dokaze BS Player .... neviete niekto ako sa to tam da nastavit??? popripade neda sa to nejak prerobit v Pinacle studio?
No ved prave preto som spominal to pohodlie :)
Prílohy
vlc.png
sejber
Novice
Novice

blbost tohto nastavenia spociva aj v tom ze ti to uklada natrvalo . ale aj tak diky ... Cital som ze toto dokaze BS Player .... neviete niekto ako sa to tam da nastavit??? popripade neda sa to nejak prerobit v Pinacle studio?
sanglar
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa sanglar »

Skus pouzit mv2player.

Pusti video > klikni pravym na obraz > Zvuk > Audiomixer > rozklikni zvukovu stopu (pomocou +) > Offset

Myslim ze si dokaze zapamatat nastavenia pre jednotlive stopy, takze by to mohlo byt to co si hladal.

Celkovo mi mv2 prisiel ako jeden z tych lepsich prehravacon na win.
17
Light Professional
Light Professional

Re: posun zvuku oproti obrazu

Príspevok od používateľa 17 »

Zdravim,

nechcel som vytvarat novu temu tak pisem sem, da sa nejako posunut zvuk oproti obrazu cez WM Player?

//Funguje metoda popisana nizsie. ;)
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Re: posun zvuku oproti obrazu

Príspevok od používateľa CheZteR »

skor nie ako ano, ale da sa to cez VLC a, teraz neviem presne ktore klavesy su na zvuk a titulky, ale budu tu bud G,H alebo niektore z J,K,L, skus ;)
Napísať odpoveď