Baby udajne chodili do BS a tato fotka bola spravena v Bojniciach na zamku kde bola oslava strasidiel. fotka neni fake. zevraj ich kamaratka tam mala autonehodu a tie dve satanistky sa tam isli odfotit, neviem co je na tom pravdy ale je pravda ze su obidve na psychiatrii....SchYzo napísal:??? to je nejaky zly vtip? alebo naozaj veris tomu ze sa nejake holky nervovo zrutili koli tomu ze na upravenej fotke za sebou zbadali rytmusa?
Taký divny image
-
pryja
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Namiesto toho, aby sa tesili, ze odfotili satana, sa zrutiaBlackburn napísal:Baby udajne chodili do BS a tato fotka bola spravena v Bojniciach na zamku kde bola oslava strasidiel. fotka neni fake. zevraj ich kamaratka tam mala autonehodu a tie dve satanistky sa tam isli odfotit, neviem co je na tom pravdy ale je pravda ze su obidve na psychiatrii....
A ty by si urobil co? Predstav si ze si baba v ich veku, odfotis sa, zbadas ze medzi tebou a tvojou najlepsou kamaratkou je akasi divna osoba. No neviem ako ja by som sa 2x nesmial a ani netesil, asi by mi z toho preplo a skoncil by som ako oni...ale v podstate ked su je*le tak kto im za to moze?Nemali robit blbosti a radsej sa mali doma ucit...pryja napísal:Namiesto toho, aby sa tesili, ze odfotili satana, sa zrutia
-
pryja
Darca
Ja mam trochu ine konicky, ako tie dve dotycne, satanizmus medzi ne urcite nepatriDjBass napísal:Ty by si sa z toho tešila?A ešte by si aj na fóre založila tému: "Odfotila som satana"?
Ked katolik najde na fotke Pannu Mariu, alebo Jezisa/stava sa to dost casto/, tak je od stastia cely bez seba. Tak mi logicky z toho vyplyva, ze ked niekto, kto je preslaveny ako satanista a vyznava tu vieru, tak by sa mal tiez tesit, ze sa mu na fotke objavi nejaka prisera, co vyzera ako satan. A henten tam medzi nimi je celkom dobry adept.
Keby som nieco take odfotila ja, tak by som sa asi na mieste posrala a potom by som zavolala Mulderovi, nech sa na to mrkne
mne sa tato foto tez dostala do mobilu uz v septembri ...
podla mna je to graficky upravene ... ta foto bola original tak ze
oni bolo uplne pri sebe a nebolo miesto na tvat lenze dakmy progrma tam spravil vizualnu medzeru a vlozil tvar:roll:
vsimnite sa ako ta na lavo ma tenku ruku a ta na pravo cudne prsia
podla mna je to graficky upravene ... ta foto bola original tak ze
oni bolo uplne pri sebe a nebolo miesto na tvat lenze dakmy progrma tam spravil vizualnu medzeru a vlozil tvar:roll:
vsimnite sa ako ta na lavo ma tenku ruku a ta na pravo cudne prsia
-
zuzkazuzka
VIP
Ľudia, vy ste takí naivní.... Takýchto fotiek - či už s X, Y, alebo dokonca aj s celým slovom vám spravím koľko len budete chcieť. K tomu pridám vetičku o tom, ako sa z toho moja kamoška nervovo zrútila a máme ďalšiu tému do diskusie. Navyše takúto tému tu už máme.... Takže pozdravujte všetky svoje záhadné kreatúry