Taký divny image

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Blackburn
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Blackburn »

SchYzo napísal:??? to je nejaky zly vtip? alebo naozaj veris tomu ze sa nejake holky nervovo zrutili koli tomu ze na upravenej fotke za sebou zbadali rytmusa? :roll:
Baby udajne chodili do BS a tato fotka bola spravena v Bojniciach na zamku kde bola oslava strasidiel. fotka neni fake. zevraj ich kamaratka tam mala autonehodu a tie dve satanistky sa tam isli odfotit, neviem co je na tom pravdy ale je pravda ze su obidve na psychiatrii....
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Blackburn napísal:Baby udajne chodili do BS a tato fotka bola spravena v Bojniciach na zamku kde bola oslava strasidiel. fotka neni fake. zevraj ich kamaratka tam mala autonehodu a tie dve satanistky sa tam isli odfotit, neviem co je na tom pravdy ale je pravda ze su obidve na psychiatrii....
Namiesto toho, aby sa tesili, ze odfotili satana, sa zrutia :roll:
Blackburn
Star
Star

Príspevok od používateľa Blackburn »

pryja napísal:Namiesto toho, aby sa tesili, ze odfotili satana, sa zrutia :roll:
A ty by si urobil co? Predstav si ze si baba v ich veku, odfotis sa, zbadas ze medzi tebou a tvojou najlepsou kamaratkou je akasi divna osoba. No neviem ako ja by som sa 2x nesmial a ani netesil, asi by mi z toho preplo a skoncil by som ako oni...ale v podstate ked su je*le tak kto im za to moze?Nemali robit blbosti a radsej sa mali doma ucit...
DjBass
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DjBass »

pryja napísal:Namiesto toho, aby sa tesili, ze odfotili satana, sa zrutia :roll:
Ty by si sa z toho tešila? :D A ešte by si aj na fóre založila tému: "Odfotila som satana"? :D
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

DjBass napísal:Ty by si sa z toho tešila? :D A ešte by si aj na fóre založila tému: "Odfotila som satana"? :D
Ja mam trochu ine konicky, ako tie dve dotycne, satanizmus medzi ne urcite nepatri :wink:
Ked katolik najde na fotke Pannu Mariu, alebo Jezisa/stava sa to dost casto/, tak je od stastia cely bez seba. Tak mi logicky z toho vyplyva, ze ked niekto, kto je preslaveny ako satanista a vyznava tu vieru, tak by sa mal tiez tesit, ze sa mu na fotke objavi nejaka prisera, co vyzera ako satan. A henten tam medzi nimi je celkom dobry adept.
Keby som nieco take odfotila ja, tak by som sa asi na mieste posrala a potom by som zavolala Mulderovi, nech sa na to mrkne :D
viper1993
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa viper1993 »

Tie baby su z PD, su to moje byvale spoluziacky. A nic s tou psychiatriou a bohvie s cim este nie je pravda. Takze tak. :wink:
trend
Expert
Expert

Príspevok od používateľa trend »

mne sa tato foto tez dostala do mobilu uz v septembri ...
podla mna je to graficky upravene ... ta foto bola original tak ze
oni bolo uplne pri sebe a nebolo miesto na tvat lenze dakmy progrma tam spravil vizualnu medzeru a vlozil tvar:roll:
vsimnite sa ako ta na lavo ma tenku ruku a ta na pravo cudne prsia :D
Rammer
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rammer »

Jeden chalan odfotil toto a ta foto nie je upravovana. Z nicoho nic sa mu objavilo na fotke taketo "x":
Prílohy
DSC00601.jpg
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

Rammer napísal:Jeden chalan odfotil toto a ta foto nie je upravovana. Z nicoho nic sa mu objavilo na fotke taketo "x":
hej same od seba a este k tomu v takom malom rozliseni co? :smt043
Rammer
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rammer »

Ano, posielal mi to bratranec, bol pri tom. Mne sa to tiez zda cudne, ale verim mu.

//schyzo: Mas asi s takymi ludmi skusenosti :wink: On nie je z tych.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

Rammer napísal:Ano, posielal mi to bratranec, bol pri tom. Mne sa to tiez zda cudne, ale verim mu.
ja verim ze tvoj bratranec si z teba urobil peknu pi*u :lol:
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

Rammer to myslíš akože vážne?
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Ľudia, vy ste takí naivní.... Takýchto fotiek - či už s X, Y, alebo dokonca aj s celým slovom vám spravím koľko len budete chcieť. K tomu pridám vetičku o tom, ako sa z toho moja kamoška nervovo zrútila a máme ďalšiu tému do diskusie. Navyše takúto tému tu už máme.... Takže pozdravujte všetky svoje záhadné kreatúry :smt006 :lock:
Zamknuté