Aku pouzivate vonavku?
-
Takymalypako
Light Expert
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Mam doma vonu od Huga v tvare gulicky, ide o vonu Boss In Motion, zial cela vona mi padla na zem po par pouzitiach a momentane je nefunkcna. Obal je cely umely a v nom sa nachadza sklenena nadoba s vonou, tento obal som dal dole a ostala mi nadoba s dyzou, ale nic nestrieka. Preto by som sa rad spytal, ak s tym ma niekto skusenost, ze akym sposobom by sa dala vona opat "sfunkcnit", pripadne ci je mozne otvorit nadobu a preliat ju do inej, aby bola opat funkcna. Ma niekto nejaky napad??? Dakujem.
A to si kvoli tomu ani nespal? Mas k tejto toaletnej vode silny citovy vztah?hojko napísal:Mam doma vonu od Huga v tvare gulicky, ide o vonu Boss In Motion, zial cela vona mi padla na zem po par pouzitiach a momentane je nefunkcna. Obal je cely umely a v nom sa nachadza sklenena nadoba s vonou, tento obal som dal dole a ostala mi nadoba s dyzou, ale nic nestrieka. Preto by som sa rad spytal, ak s tym ma niekto skusenost, ze akym sposobom by sa dala vona opat "sfunkcnit", pripadne ci je mozne otvorit nadobu a preliat ju do inej, aby bola opat funkcna. Ma niekto nejaky napad??? Dakujem.
Co uz sa da tu poradit. Hodit mileho Huga Bossa do kosa a kupit si noveho.
No este by tu bola jedna vzdy dobra a osvedcena moznost pouzit kladivo.
Sklenenu nadobku zo zvyskami Huga Bossa vloz do umelohmotnej misky, ktoru polozis na makku podlozku alebo koberec (aby sa nerozbila aj miska samotna) trepni po nej kladivom, povyberaj crepiny a zvysky Huga Bossa prelej do vhodnej nadobky. Skutocne neviem ci to stoji za tu namahu.
Ja som mileho Christiana Diora bez najmensieho zavahania hodil do kosa, ked sa rozhodol, ze uz viac striekat nechce a nebude.
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
ehm, takyto parfem nestoji zrovna 200sk, takze zahodit urcite nie... bola by to skodasetag napísal:A to si kvoli tomu ani nespal? Mas k tejto toaletnej vode silny citovy vztah?
Co uz sa da tu poradit. Hodit mileho Huga Bossa do kosa a kupit si noveho.
No este by tu bola jedna vzdy dobra a osvedcena moznost pouzit kladivo.
Sklenenu nadobku zo zvyskami Huga Bossa vloz do umelohmotnej misky, ktoru polozis na makku podlozku alebo koberec (aby sa nerozbila aj miska samotna) trepni po nej kladivom, povyberaj crepiny a zvysky Huga Bossa prelej do vhodnej nadobky. Skutocne neviem ci to stoji za tu namahu.
Ja som mileho Christiana Diora bez najmensieho zavahania hodil do kosa, ked sa rozhodol, ze uz viac striekat nechce a nebude.
-
ANONYMKA17
Light Star
Hojko no nadabu otvoris ten kovovy uzaver treba dat dolu a prelej si to je to uplne jednoduche troska trpezlivosty a dobre kliestehojko napísal: akym sposobom by sa dala vona opat "sfunkcnit", pripadne ci je mozne otvorit nadobu a preliat ju do inej, aby bola opat funkcna. Ma niekto nejaky napad??? Dakujem.
A k teme - tak mam HUGA In Motion a este SOUL tiez od HUGA hodnotim velmi dobre HUGO ma skvele vone, LACOSTE - essential letna vona super Calvin Klein - Crave vona jemna tak na bezne pouzitie a este Giorgia Armaniho - AQUA DE GIO vona pre starsich skvela asi naj z tych co mam
http://www.refan.sk/flakony-pre-parfemy ... m-53ml.htmhojko napísal: Kde kupim prazdnu nadobu aj s dyzou, aby som to mohol pouzivat???
DUFAM ZE TI TO POMOZE
//EDIT - originalnu flasku od HUGA nezozenies nikde aj keby zozenies neuzavries ju lebo ta je uzatvorena tlakom. Takze flakon by mal stacit ved nikto nemusi vediet v akej flaske mas vonavku hlavne ze ju mozes pouzivat.
-
hojko
Site Admin
romerot: O flaske od Huga som to zistil, bol som sa pytat dnes vo Fann parfumerii a tam mi predavac povedal, ze Huga urcite nezozeniem, ze obcas su ine znacky, ale momentalne uz dlhsie nemaju nic. Co som nasiel na nete, tak nejaky ten flakon by mali mat v drogeriach, najma v sieti DM, takze tam skoncim najblizsie dni. Len neviem ako to bude s plnenym, pretoze ak je Hugo plneny pod tlakom, to moze byt problem, pretoze mne vobec nejde nic po stlaceni "spreju".