Najvacsie filmove sklamanie

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
R1k1nko
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

Hell boy 2 tesil som sa na to z traileru !!! bo vyzeral fakt dobre..
Tiez film : den ked sa zastavila zem ... trailer vyzeral zas dobre ale sklamanie bo z nicoho nic hento tamto proste nuda.

a urcite film Tropic Tunder.
ViRuS
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ViRuS »

no v co sa tyka doby nie tak davnej, tak ma najviac sklamal posledny indy a righteous kill
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

hellboy2 bola totalna sracka, indiana jones nebol indiana jones, maxa payna som si ani netrufol pozriet. tych sklamani bolo dost.
Haslerka
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Haslerka »

Ja som nejak cakala viac od Borata,neviem v com to bolo ale cakala som oovela viac...
Wall-e ma naopak velmi milo prekvapil,na hodinky som sa pozrela az pat minut pred koncom(od kvality a zaujimavosti filmu zavisi kedy sa prvykrat podvedome pozriem na hodinky)
Nie az tak prilis(ale prekvapil v dobrom zmysle) Madagaskar2,mozno preto ze kazdy vravel ze jednotka je ovela lepsia...paci sa mi co ostatnym nie(povacsine...kvoli tomu mam vacsiu motivaciu chciet mat rada ten film)

Bonda nepozeravam uz len z principu takze ma nemalo co sklamat
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Grindhouse - Total nezazivne az som to vypol, lebo som zaspaval.
Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest - zbytocne dlhe a nezazivne, az som zaspal a zobudil sa na konci filmu..
The Assassination of Jesse James - dlhe..Nie moj zaner..Cakal som ooovela viac
Roming- Na hlasky Boleka som zvyknutny, co tak konecne pridat nieco noveho, co cloveka nezacne nudit az zaspi..

// michau: zatial hadam nie :D
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

A nemas len problemy so spankom?? :D

Pre mna je najvacsie sklamanie roka posledny Indiana Jones.
FX4087
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa FX4087 »

AVP-Reqiem 2007
Hoci patrím medzi silných fanúšikov konceptu votrelcov očakával som od tohto filmu omnoho viac. Obzvlášť ma sklamal ľahostajný prístup autorov k armáde a k dodržaniu detailov týkajucich sa spoločných interiérov z AVP 1.
Tempus7
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tempus7 »

mi-chau napísal:Pre mna je najvacsie sklamanie roka posledny Indiana Jones.
Tiež si to myslím, nebolo to najhoršie, ale čakal som oveľa viac...možno v tom je tá chyba :?
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Jednoznacne najvacsie filmove sklamanie je Quantum of Solac. Zaciatok sa mi celkom pacil. Nahnacka na autach s riadnou prestrelkou, bitka na tom leseni ale potom tie trapne monolgy, nudne sceny a primitivna zapletka. Cakal som od toho ovela viac. Sklamal ma teno film.
Haslerka
Light Star
Light Star

pHysIQ napísal:Jednoznacne najvacsie filmove sklamanie je Quantum of Solac. Zaciatok sa mi celkom pacil. Nahnacka na autach s riadnou prestrelkou, bitka na tom leseni ale potom tie trapne monolgy, nudne sceny a primitivna zapletka. Cakal som od toho ovela viac. Sklamal ma teno film.
Odkedy tam hra goriloidny Daniel Craig moc sa od toho neda ocakavat
SpermoS
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa SpermoS »

No musim ti oponovat, ten herec je pecka, chybu nehladaj v hercovi za zly dej...A si predstav kolkymi kastangami musel prejst, cize herec je good

//autoeditácia príspevku ( 20 Dec 2008, 9:34 )
Haslerka napísal:goriloidny
Chcela si napisat vymakany ? no urcite lepsie jak nejaky konarik
Haslerka
Light Star
Light Star

SpermoS napísal:No musim ti oponovat, ten herec je pecka, chybu nehladaj v hercovi za zly dej...A si predstav kolkymi kastangami musel prejst, cize herec je good

//autoeditácia príspevku ( 20 Dec 2008, 9:34 )
Chcela si napisat vymakany ? no urcite lepsie jak nejaky konarik
Jasnacka,ze dej je zly,ale ide aj o to ako sa vyzor a vyzarovanie herca hodi do ulohy...
Vymakany bol Pierce Brosnan(ten nebol ziaden konarik), Daniel je goriloidny ;) teda pre mna osobne...
SpermoS
Zablokovaný
Zablokovaný

No bond ma byt skvely agent a kur*a :) resp. chladny, max na jednu noc...On to kriterium splnia, ma styl je chladny a urcite ma dost faniniek, goriloidny su strogmani
Urcite by tam nedali hocikoho, autorom ide o miliardy a tak si myslim, ze velmi dbali nato aky to bude herec
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

tiez som cakal od AVP-Reqiem viac a dalej Indiana Jones a kralovstvo kristalovej lebky...krasne to vystihla cast South Parku kde to strasne paroduju :lol:
Haslerka
Light Star
Light Star

SpermoS napísal:No bond ma byt skvely agent a kur*a :) resp. chladny, max na jednu noc...On to kriterium splnia, ma styl je chladny a urcite ma dost faniniek, goriloidny su strogmani
Urcite by tam nedali hocikoho, autorom ide o miliardy a tak si myslim, ze velmi dbali nato aky to bude herec
a tak poznas to prislovie "nikdy nikomu nevyhovies"...napriklad men sa pacil Madagaskar 2 ale vela ludi v mojom okoli nie...co uz
SpermoS
Zablokovaný
Zablokovaný

jj urcite to je vec nazoru, sto ludi, sto chuti :)
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Butterfly Effect 2 - totalne nezazivna, nudna kravina. Cakala som, ze to bude slabsie od jednotky, ale az tak :nono:
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

pryja napísal:Butterfly Effect 2 - totalne nezazivna, nudna kravina. Cakala som, ze to bude slabsie od jednotky, ale az tak :nono:
Nikdy to nieje take ako prvy raz :smt047
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

pryja napísal:Butterfly Effect 2 - totalne nezazivna, nudna kravina. Cakala som, ze to bude slabsie od jednotky, ale az tak :nono:
no ved to nezachranila to ani erica durance :)

narozdiel prekvapila ma Saw V...
cakal som od toho menej.. po tej 4-ke.. ale tak pacilo sa mi to.. strih vo 4-ke bol otrasny.. nevedel som kedy je minulost a kedy sucasnost.. no v 5ke sa vela dalsich veci vyjasnilo.. aj ked tam bolo malo hier... ten film sa mi pacil viac pribehom :)
dudo64
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dudo64 »

Ahoj,

predpokladám že dopadnem podobne ako kolega o tri príspevky vyššie,lebo mám podobný názor (aj keď Fight Club a Forrest-a pokladám za skvelé filmy :P ) ,ale momentálne čo si spomeniem na dost velké filmové sklamanie,tak to je urcite film Vecny usvit neposkvrnenej mysle,ktorý síce ziskal obrovský ohlas a najlepšie hodnotenia,hrali tam herci ktorých mám celkom rád,ale film sam o sebe...no...snažil sa zaujať neuveritelnou (pseudo) hĺbkou a to ja fakt nemusím a na odporucania aby som si ho pozrel este raz som nazor nezmenil,pochopil som o čo tam režisérovi a scenáristom išlo,ale pripadalo mi to aj tak strasne.... A potom možno ešte film Izba 1408,ktorý som pozeral v buse cestou domou a to bola asi najdlhsia cesta aku som zažil, pri nom som sa nevedel dockat kedy skonci a ked uz bol koniec,tak som mal blbý pocit ešte celý deň.
Napísať odpoveď