Najvacsie filmove sklamanie
Ja som nejak cakala viac od Borata,neviem v com to bolo ale cakala som oovela viac...
Wall-e ma naopak velmi milo prekvapil,na hodinky som sa pozrela az pat minut pred koncom(od kvality a zaujimavosti filmu zavisi kedy sa prvykrat podvedome pozriem na hodinky)
Nie az tak prilis(ale prekvapil v dobrom zmysle) Madagaskar2,mozno preto ze kazdy vravel ze jednotka je ovela lepsia...paci sa mi co ostatnym nie(povacsine...kvoli tomu mam vacsiu motivaciu chciet mat rada ten film)
Bonda nepozeravam uz len z principu takze ma nemalo co sklamat
Wall-e ma naopak velmi milo prekvapil,na hodinky som sa pozrela az pat minut pred koncom(od kvality a zaujimavosti filmu zavisi kedy sa prvykrat podvedome pozriem na hodinky)
Nie az tak prilis(ale prekvapil v dobrom zmysle) Madagaskar2,mozno preto ze kazdy vravel ze jednotka je ovela lepsia...paci sa mi co ostatnym nie(povacsine...kvoli tomu mam vacsiu motivaciu chciet mat rada ten film)
Bonda nepozeravam uz len z principu takze ma nemalo co sklamat
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Grindhouse - Total nezazivne az som to vypol, lebo som zaspaval.
Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest - zbytocne dlhe a nezazivne, az som zaspal a zobudil sa na konci filmu..
The Assassination of Jesse James - dlhe..Nie moj zaner..Cakal som ooovela viac
Roming- Na hlasky Boleka som zvyknutny, co tak konecne pridat nieco noveho, co cloveka nezacne nudit az zaspi..
// michau: zatial hadam nie
Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest - zbytocne dlhe a nezazivne, az som zaspal a zobudil sa na konci filmu..
The Assassination of Jesse James - dlhe..Nie moj zaner..Cakal som ooovela viac
Roming- Na hlasky Boleka som zvyknutny, co tak konecne pridat nieco noveho, co cloveka nezacne nudit az zaspi..
// michau: zatial hadam nie
Odkedy tam hra goriloidny Daniel Craig moc sa od toho neda ocakavatpHysIQ napísal:Jednoznacne najvacsie filmove sklamanie je Quantum of Solac. Zaciatok sa mi celkom pacil. Nahnacka na autach s riadnou prestrelkou, bitka na tom leseni ale potom tie trapne monolgy, nudne sceny a primitivna zapletka. Cakal som od toho ovela viac. Sklamal ma teno film.
Jasnacka,ze dej je zly,ale ide aj o to ako sa vyzor a vyzarovanie herca hodi do ulohy...SpermoS napísal:No musim ti oponovat, ten herec je pecka, chybu nehladaj v hercovi za zly dej...A si predstav kolkymi kastangami musel prejst, cize herec je good
//autoeditácia príspevku ( 20 Dec 2008, 9:34 )
Chcela si napisat vymakany ? no urcite lepsie jak nejaky konarik
Vymakany bol Pierce Brosnan(ten nebol ziaden konarik), Daniel je goriloidny
a tak poznas to prislovie "nikdy nikomu nevyhovies"...napriklad men sa pacil Madagaskar 2 ale vela ludi v mojom okoli nie...co uzSpermoS napísal:No bond ma byt skvely agent a kur*aresp. chladny, max na jednu noc...On to kriterium splnia, ma styl je chladny a urcite ma dost faniniek, goriloidny su strogmani
Urcite by tam nedali hocikoho, autorom ide o miliardy a tak si myslim, ze velmi dbali nato aky to bude herec
-
will.i.am
Darca
- Kontaktovať používateľa:
no ved to nezachranila to ani erica durancepryja napísal:Butterfly Effect 2 - totalne nezazivna, nudna kravina. Cakala som, ze to bude slabsie od jednotky, ale az tak
narozdiel prekvapila ma Saw V...
cakal som od toho menej.. po tej 4-ke.. ale tak pacilo sa mi to.. strih vo 4-ke bol otrasny.. nevedel som kedy je minulost a kedy sucasnost.. no v 5ke sa vela dalsich veci vyjasnilo.. aj ked tam bolo malo hier... ten film sa mi pacil viac pribehom
Ahoj,
predpokladám že dopadnem podobne ako kolega o tri príspevky vyššie,lebo mám podobný názor (aj keď Fight Club a Forrest-a pokladám za skvelé filmy
) ,ale momentálne čo si spomeniem na dost velké filmové sklamanie,tak to je urcite film Vecny usvit neposkvrnenej mysle,ktorý síce ziskal obrovský ohlas a najlepšie hodnotenia,hrali tam herci ktorých mám celkom rád,ale film sam o sebe...no...snažil sa zaujať neuveritelnou (pseudo) hĺbkou a to ja fakt nemusím a na odporucania aby som si ho pozrel este raz som nazor nezmenil,pochopil som o čo tam režisérovi a scenáristom išlo,ale pripadalo mi to aj tak strasne.... A potom možno ešte film Izba 1408,ktorý som pozeral v buse cestou domou a to bola asi najdlhsia cesta aku som zažil, pri nom som sa nevedel dockat kedy skonci a ked uz bol koniec,tak som mal blbý pocit ešte celý deň.
predpokladám že dopadnem podobne ako kolega o tri príspevky vyššie,lebo mám podobný názor (aj keď Fight Club a Forrest-a pokladám za skvelé filmy