CS 1.6 Server hojko.com

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
last_knight
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa last_knight »

sak nech idu dpc lameri daju sa do klanu a houby vedia hrat, iba ak s cheatmi, este aj na drzovku vypise ze jemu je to jedno a admin nech sa ide past.
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

Beybo napísal:tie odkazy na stranku s cheatmi- to je sucast cheatu ze vzdy ked zapnes cheat vzdy to napise tu stranku :)
...existuju aj taky fakeri co si to daju do bindu a pridu na server a zacnu to spamovat kazde kolo :D smejem sa ked "deti" hned "cheater,Ban..."a skore 0:0...
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

jj toto robim aj ja ale nie na hojko.com :lol:
d3viL
Amateur
Amateur

UNBAN pls

Príspevok od používateľa d3viL »

Mno tak mam jeden problem.. neni to moja vina tak dufam ze mi nejako pomozete a vyriesime to...." Tak ide o to...Ja hravam na hojko servri 1.6... a ked hram z ciech kde studujem ide mi v poho..ale akonahle pridem domof tak mi napise ze mam ban za citovanie a vzdy mi uvedie nejake meno ktore ani netusim koho je.. rraz mi dokonca napisalo ze "raptor"... tak som hned rozmyslal ze assik je mosne ze nekdo ma taku ip ako ja... tak ze ako sa to da poriesit s tym... a nikdo iny nehrava na mojom pc tak je jasne ze ja som ten ban nemohol dostat....a este ohladom tej ip ze ako je to s tym ak mi vies presnejsie povedat...ze ako je tomosne ze amme rovnaku ako nekdo iny"... diqi moc daj mi viediet ze ako...cfko :)

toto je moja priradena dynamicka IP na ktorej mam ban 195.168.209.2
MrGizmof
King
King

Príspevok od používateľa MrGizmof »

No keď sa tu hovorí o cheatoch tak scripty sú zakázané? Viem že to sú neni cheaty, len pomôcky pre hráčov ale niekde sú zakázané.
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

filip102 napísal:No keď sa tu hovorí o cheatoch tak scripty sú zakázané? Viem že to sú neni cheaty, len pomôcky pre hráčov ale niekde sú zakázané.
konkretnejsie napis, ake scripty
MrGizmof
King
King

Konkretne sa jedná o 180 stupnov otočku a o awp- strelím, nôž, awp.
Potom tam mám na BH a SH čo aj tak nefunguje tak stále skúšam lekovu metódu na kolečko hore a Bhop ani skúšať nebudem :roll: .
Skoro všetko z FPSBANANA

Veci ako no recoil, svietiaci hráči a tak nepoužívam, to už je skôr cheatovanie.

P.S.: zatial som využil len to awp, ale aj tak neviem na čo to je dobré :roll:
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blazer »

Ako chces pomocou skriptu dosiahnut no recoil? A ako SH (speedhack?). Script je predsa obycajny suhrn niekolkych prikazov, pripadne aliasov pre prikazy do konzoly. To je nejake pochybne, alebo zeby cheatovanie uz tak daleko pokrocilo? :P Otocku o 180° si klludne nechaj, aj tak je to blbost co ta dezorientuje, awp/knife switch sa da uplne jednoducho naucit s Qckom alebo hud_fastswitch 1, naco ti je script. A begrip script je zakazany dokonca VAC2 ci VAC+ by uz mal banovat tieto scripty bhop/begrip. Obe veci sa daju v pohode na kolecku aj bez scriptov robit.
Filipito
Darca
Darca

blazer to bude tym ze sme Old school hojko borthers :lol:
Miley Cyrus
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Miley Cyrus »

môze niekto dostat ban zato ze je lama? ked sa mota, nevie hrat, nevie hadzat granaty, pletie sa do strel. a este by sa nieco naslo :) môze dostat ban?
MrGizmof
King
King

Teda nie SH, SR :D .
To otočka neni blbosť, dnes mi to pomohlo :shock: . To s awp sa dá naučiť, to viem, ale kým sa to učím tak nech to aspoň akože viem :D .
Ostatné som vydaril. SR skúšam na kolečko zase.
A scripty na no recoil sú, neskúšal som ale idem nejaký dať do confingu či pôjde :lol:
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

GiGaByT napísal:môze niekto dostat ban zato ze je lama? ked sa mota, nevie hrat, nevie hadzat granaty, pletie sa do strel. a este by sa nieco naslo :) môze dostat ban?
Nie. To že niekto nevie hrať a len sa to učí neznamená že ho mu dáme ban alebo ho budeme nejak zhadzovať. Keď však hádže úmyselne granáty po spoluhráčh to sa už za lamenie považuje.
Eur0
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Eur0 »

na server chodi stale viac a viac citerou hoc aj na ralvi nechodi malo ale stale je tam aspon 1 z teamu adminou a nie ako tu raz za den
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Myslím že na na našom servery je admin v prepočte tak 3/5 z dňa čo vôbec nie je zlé keď si vezmeš že server je vyťažený tak 3/5 z dňa.
čo myslíš?

//hojko: mám pocit že tú správu nik nečít. Len dá Enter. Ja osobne som si to prečítal len raz. čo si myslím že samozrejme stačí. Ak to nik nečíta, tak očividne nemá záujem o dolapenie cheatera. Len o pohodlné hranie. Ale tak nevadí. Veď admini sú od toho a snažia sa aby sa uźívateľom hralo čo najlepšie :) Ak má niekto iný názor, tak sem s ním. Som bohovo zvedaví
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Eur0: Ludia ako ti a tebe podobni nic nerobia, len tu taraju o cheateroch a pisu hluposti v hre a mne do sukromnych sprav. Ked sa vsak pripajas do hry, tak tam mas jasny navod co treba robit v pripade, ze mas podozrenia na cheatera. Nevidim tu nikde od teba ziadne konkretne demo s popisom, vid. tvoje prispevky v tejto teme. Takze pre buducnost by som bol rad, keby si sa ty a tebe podobni adolescenti miesto prazdnych reciciek na fore ci v hre venovali radsej toceniu dema a jeho naslednym pridanim do fora, pretoze z tychto reci sa cheater zabanovat neda.
M@rt1n
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa M@rt1n »

lekoklatik napísal://hojko: mám pocit že tú správu nik nečít. Len dá Enter. Ja osobne som si to prečítal len raz. čo si myslím že samozrejme stačí. Ak to nik nečíta, tak očividne nemá záujem o dolapenie cheatera. Len o pohodlné hranie. Ale tak nevadí. Veď admini sú od toho a snažia sa aby sa uźívateľom hralo čo najlepšie :) Ak má niekto iný názor, tak sem s ním. Som bohovo zvedaví
Ja som to čítal aj nejake to demo som už nahral no nevydarilo sa :) ale uz to viem :D

My CS nick is : lekvarklatim :D
Filipito
Darca
Darca

hojko mam na teba otazocku :oops:
ked nahram demo a tam bude cisto vidiet ze sh, ab alebo wh, tak vy troho cheatera viete zabanovat aj potom ako sa odpoji zo servera alebo len ked je na serveri? thnks za odpoved :wink:

btw: cau mirek
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blazer »

Vieme to aj z dema, staci si pozret podla nicku v psychostats IPcku a tu zabanovat.

Mimochodom tu su dve dema hraca [.:eXon:.]MaC3J0(crew SM)sk8ER ktory sa pravidelne vracia a cheatuje, uz neviem co s nim, nic na neho neplati. V demach je zapnute admin ESP aby ste krasne videli jak reaguje na to, co sa deje za stenami.

//GIGABYTE jj skusal, ale bud ma dobry config, ktorym to potom prepise, alebo preinstalovava cs, ja neviem ale vracia sa.
Prílohy
cheatzor.rar
(2.02 MiB) 56 stiahnutí
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa GIGABYTE »

Blazer, tvoje kúzla si skúšal ? :D Raty, config... ? :)
Miley Cyrus
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Miley Cyrus »

cF GIGABYTE :)
ja ked sa napojim skoro stale tam je admin, nestava sa mi casto ze to je bez dozoru :oops:
Zamknuté