Sudna sien

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Haslerka
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Haslerka »

Nechapem vyznam toho.vsetci sa tam tak vazne tvaria a pritom je to tak komicke...(sudim len z uputavok z reklam,ked to zbadam v telke nejak mi vzdy skoci prst na tlacidlo prog+)
JaJeNiektoIny
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JaJeNiektoIny »

Haslerka napísal:Nechapem vyznam toho.vsetci sa tam tak vazne tvaria a pritom je to tak komicke...(sudim len z uputavok z reklam,ked to zbadam v telke nejak mi vzdy skoci prst na tlacidlo prog+)
Mne to veľmi komické nepripadá, hlavne keď je to o nejakej vražde - ako pred pár dňami - opilec dobil na smrť človeka (bil ho niekoľko hodín) za to, že si myslel, že má niečo s jeho ženou. A mne nejde ani tak o tie herecké výkony ako o ten dej.
Haslerka
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Haslerka »

JaJeNiektoIny napísal:Mne to veľmi komické nepripadá, hlavne keď je to o nejakej vražde - ako pred pár dňami - opilec dobil na smrť človeka (bil ho niekoľko hodín) za to, že si myslel, že má niečo s jeho ženou. A mne nejde ani tak o tie herecké výkony ako o ten dej.
Mne sa nejak ten dej cez tie "herecke "vykony neda brat na vedomia...asi som prilis narocna...a opat sa opakujem videla som raz prvych pat minut,inak tuto relaciu "sledujem" len v uputavkach
SpermoS
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa SpermoS »

Rád si to pozriem, ak je dobrý dej a hlavne keď sa smejem aký sú tí "herci" resp. tie postavy čo hrajú hlúpe :)
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Ta relacia je absolutna sracka, ako napisala haslerka, tie herecke "vykony" su na tak nizkej urovni ze sa to proste neda pozerat. Fakt to nedokazem sledovat viac ako 5 minut bez toho aby som to neprepol, je to proste svojou debilitou neznesitelne.
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

blbost na n-tu pricom n ide az od nekonecna :lol:
C954
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa C954 »

A co by v tejto snimke robili herci? Ja by som chytil nejaky infarkt, keby sa tam objavil Dangl, alebo nejaky predpotopny slovensky "herec". Teraz to je take prirodzenejsie, sledovanost to ma, ja nevidim prekazky.
originali
Light Star
Light Star

Re: Sudna sien

Príspevok od používateľa originali »

Runes napísal:videli ste to ??? nieje to podla vas cisto hrane :-D sak ty ludia su bud uplne blby abo uplne umely :-)
ved hej a co si cakal ze tam budu normalka ludia
herci su to a pri takom kvante pripadov sa im ani necudujem
je to spoko relacia aspon sa popozeras na nejake zaujimave pripady a sem tam aj na blbcov...lol
agy
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa agy »

Mohlo by to mat nieco do seba keby ako tu uz bolo spomenute boli lepsi herci a lepsie namety... Par krat ked som prepinal programy som nechal jojku a pozrel to a vecisnou rozvody a boje o deti... a ked je toho vela uz to vazne nieje zaujimave
Eidos
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eidos »

Ja si myslim, ze kazdy jeden co tu tak horlivo kritizuje herecke vykony, ma sancu pekne celemu Slovensku ukazat ako to treba hrat!!!
Na JOJ webe pri Sudnej sieni je prihlaska na casting. Nech sa paci junaci! Som na vas zvedava!
Ja som si to veru vyskusala :-D
Ide o rekonstrukciu sudnej siene a celeho procesu, cize sa vyzaduje od ucastnikov nehrat ale byt prirodzeny, tak ako by podla scenara vystupoval na skutocnom sudnom procese.
Problem je ale ten, ze automaticky ked sa spustia kamery tak vacsinu prevladne "herecky tyk". ;-) A ked sa pomylite, tak sa z toho musite vymotat, lebo sa zly zaber neopakuje, jedine ak to nie je nieco velmi zavazne. Cize vam od sameho zaciatku nakrucania kdesi v podvedomi blika kontrolka "nepomyl sa, nepomyl sa..."
Georgeo88
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Georgeo88 »

je to trápnosť najvyššieho rangu
Gepid
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gepid »

mne sa to celkom paci. Az na to, ze tam skoro stale davaju rozvod a nic ine:/
nErD. ' z
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nErD. ' z »

pekná kktina, radšej keby dačo svoje vymysleli
tomasito13
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomasito13 »

ta co bola teraz co sa hrala na svinu a manzel ju rezal, no fakt psycho ako :-D ale dobry namet ta sudna sien sa musi uznat, amerika proste
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

tomasito13 napísal:ta co bola teraz co sa hrala na svinu a manzel ju rezal, no fakt psycho ako :-D
Však EMO :twisted:

Keď sa človek nudí, dá sa to pozrieť. Časti, kde babka obviňovala susedu zo satanizmu a keď týpek robil konopnú masť babke na kĺby sú najlepšie :P
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

mne sa najviac pačil ten holohlavy čo kradne ,,,,,,si znich robil prdel .........

prečo maťe doma v byte kopu drahých značkových kabeliek a on :zbieram ich každy ma inú záľubu

alebo prečo ste ukradli foťak ON: kcel som ho predať a pomôcť chudobným ,ježiš tak asi sa mi pačil nie ? :D
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

tomasito13 napísal:ta co bola teraz co sa hrala na svinu a manzel ju rezal, no fakt psycho ako :-D ale dobry namet ta sudna sien sa musi uznat, amerika proste
s tym pripadom suhlasim, to bolo silne kafe...ta zenska bola riadne mimo...a kupodivu som jej aj uveril ze je nie celkom pri zmysloch...ale jaka amerika preboha ?!?
begbeee napísal:Však EMO :twisted:
kde tam vidis emo? mas nejaky komplex? rano sa zobudim, vidim emo, obedujem, vidim emo, sprchujem sa...vidim emo...to ma k emo asi tak blizko ako ja ku kariere v hollywoode
trochu sa poopravim..je to ako na hojdacke...ak ratam iba diely z jedneho sudka (krimi vs. manzelske a ine spory) tak je to vplyvom roznych urovni hercov DOST nevyrovnane..ako na rollercoasteri
hafisko
Novice
Novice

sudna sien

Príspevok od používateľa hafisko »

no ja inak som nevidel ani jednu cast. ale prehral som stavku tak som musel ist na kasting bo kamoska tam poslala moje udaje. tam som si z nich robil prcu a povedali - vas tu chceme. no a zajtra /20.2./ uz ide moja cast kde budem hrat trapneho svedka co chytil zlodeja pri uteku(akoze som policajt). ukradnuty mobil a 5 000sk. to bude najtrapnejsia cast :) a moj vykon dvojnasobne
Thek_SVK
Professional
Professional

Re: sudna sien

Príspevok od používateľa Thek_SVK »

hafisko napísal:no ja inak som nevidel ani jednu cast. ale prehral som stavku tak som musel ist na kasting bo kamoska tam poslala moje udaje. tam som si z nich robil prcu a povedali - vas tu chceme. no a zajtra /20.2./ uz ide moja cast kde budem hrat trapneho svedka co chytil zlodeja pri uteku(akoze som policajt). ukradnuty mobil a 5 000sk. to bude najtrapnejsia cast :) a moj vykon dvojnasobne
Zajtra kuknem narychlo, ak si psomeniem, a tak ma napada, dostal si za to aj nieco zaplatene ? Kolko ?
Fiky
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Fiky »

Ta súdna sieň to je taká hovadina .. :roll:
Napísať odpoveď