Sudna sien
-
JaJeNiektoIny
Light Professional
Mne to veľmi komické nepripadá, hlavne keď je to o nejakej vražde - ako pred pár dňami - opilec dobil na smrť človeka (bil ho niekoľko hodín) za to, že si myslel, že má niečo s jeho ženou. A mne nejde ani tak o tie herecké výkony ako o ten dej.Haslerka napísal:Nechapem vyznam toho.vsetci sa tam tak vazne tvaria a pritom je to tak komicke...(sudim len z uputavok z reklam,ked to zbadam v telke nejak mi vzdy skoci prst na tlacidlo prog+)
Mne sa nejak ten dej cez tie "herecke "vykony neda brat na vedomia...asi som prilis narocna...a opat sa opakujem videla som raz prvych pat minut,inak tuto relaciu "sledujem" len v uputavkachJaJeNiektoIny napísal:Mne to veľmi komické nepripadá, hlavne keď je to o nejakej vražde - ako pred pár dňami - opilec dobil na smrť človeka (bil ho niekoľko hodín) za to, že si myslel, že má niečo s jeho ženou. A mne nejde ani tak o tie herecké výkony ako o ten dej.
Re: Sudna sien
ved hej a co si cakal ze tam budu normalka ludiaRunes napísal:videli ste to ??? nieje to podla vas cisto hranesak ty ludia su bud uplne blby abo uplne umely
herci su to a pri takom kvante pripadov sa im ani necudujem
je to spoko relacia aspon sa popozeras na nejake zaujimave pripady a sem tam aj na blbcov...lol
-
Eidos
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
Ja si myslim, ze kazdy jeden co tu tak horlivo kritizuje herecke vykony, ma sancu pekne celemu Slovensku ukazat ako to treba hrat!!!
Na JOJ webe pri Sudnej sieni je prihlaska na casting. Nech sa paci junaci! Som na vas zvedava!
Ja som si to veru vyskusala
Ide o rekonstrukciu sudnej siene a celeho procesu, cize sa vyzaduje od ucastnikov nehrat ale byt prirodzeny, tak ako by podla scenara vystupoval na skutocnom sudnom procese.
Problem je ale ten, ze automaticky ked sa spustia kamery tak vacsinu prevladne "herecky tyk".
A ked sa pomylite, tak sa z toho musite vymotat, lebo sa zly zaber neopakuje, jedine ak to nie je nieco velmi zavazne. Cize vam od sameho zaciatku nakrucania kdesi v podvedomi blika kontrolka "nepomyl sa, nepomyl sa..."
Na JOJ webe pri Sudnej sieni je prihlaska na casting. Nech sa paci junaci! Som na vas zvedava!
Ja som si to veru vyskusala
Ide o rekonstrukciu sudnej siene a celeho procesu, cize sa vyzaduje od ucastnikov nehrat ale byt prirodzeny, tak ako by podla scenara vystupoval na skutocnom sudnom procese.
Problem je ale ten, ze automaticky ked sa spustia kamery tak vacsinu prevladne "herecky tyk".
-
tomasito13
Star
- Kontaktovať používateľa:
-
mirak2
Hardcore addict
s tym pripadom suhlasim, to bolo silne kafe...ta zenska bola riadne mimo...a kupodivu som jej aj uveril ze je nie celkom pri zmysloch...ale jaka amerika preboha ?!?tomasito13 napísal:ta co bola teraz co sa hrala na svinu a manzel ju rezal, no fakt psycho akoale dobry namet ta sudna sien sa musi uznat, amerika proste
kde tam vidis emo? mas nejaky komplex? rano sa zobudim, vidim emo, obedujem, vidim emo, sprchujem sa...vidim emo...to ma k emo asi tak blizko ako ja ku kariere v hollywoodebegbeee napísal:Však EMO![]()
trochu sa poopravim..je to ako na hojdacke...ak ratam iba diely z jedneho sudka (krimi vs. manzelske a ine spory) tak je to vplyvom roznych urovni hercov DOST nevyrovnane..ako na rollercoasteri
sudna sien
no ja inak som nevidel ani jednu cast. ale prehral som stavku tak som musel ist na kasting bo kamoska tam poslala moje udaje. tam som si z nich robil prcu a povedali - vas tu chceme. no a zajtra /20.2./ uz ide moja cast kde budem hrat trapneho svedka co chytil zlodeja pri uteku(akoze som policajt). ukradnuty mobil a 5 000sk. to bude najtrapnejsia cast
a moj vykon dvojnasobne
Re: sudna sien
Zajtra kuknem narychlo, ak si psomeniem, a tak ma napada, dostal si za to aj nieco zaplatene ? Kolko ?hafisko napísal:no ja inak som nevidel ani jednu cast. ale prehral som stavku tak som musel ist na kasting bo kamoska tam poslala moje udaje. tam som si z nich robil prcu a povedali - vas tu chceme. no a zajtra /20.2./ uz ide moja cast kde budem hrat trapneho svedka co chytil zlodeja pri uteku(akoze som policajt). ukradnuty mobil a 5 000sk. to bude najtrapnejsia casta moj vykon dvojnasobne