O2 Telefónica | O2 Slovensko | mobilný operátor

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
olihope
Medium Star
Medium Star

Nevýhody pri O2 FER - Chcem iPhone

Príspevok od používateľa olihope »

V podstate mám už vybraté iPhone 3G 8GB....

Avšak ja mám kredit, a mama má 55 a viac za 9tisíc sa dá kúpiť iPhone, celkom slušná suma, lenže mama platí dosť veľa za mobil ....

chce prejsť do o2 (fer) a ja ju chcem presvedčiť ... nech tam nejde poradte nejaké muchy :)

alebo si mám kúpiť paušál (čo najlacnejší) a mame nechať, nech prejde do o2 fer, lebo ak sa kúpi iphone, bude tam musieť 2roky ostať
ďakujem za rady.
//temy spojene
Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gothar »

O2 fer nema ziadne muchy :)
Ked pojdem na Slovensko tak chcem prejst cim skor :)
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Napodobne. Aj ja som o tom uvazoval pred Prahou. Ale teraz som zobral BlackBerry z Orange na Akciu tak pockame 18Mesiacov.
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

tak ja uz mam o2 fer, s dobijanim kreditu... mne sa to celkom oplati, nakolko viac pisem sms, ako volam...
das fas
Star
Star

Príspevok od používateľa das fas »

Aj ja mam o2 fer a je to urcite najvyhodnejsi program na trhu, v orange sa plati pri prima karte od 10 do 14 sk, zatial o v o2 su to pevne 4 koruny, nema vyznam diskutovat.
MrGizmof
King
King

Príspevok od používateľa MrGizmof »

Tak aj ja som rozmýlal že si dám O2 fér, ale t-mobile ponúkol 150sk mesačne a to je moc dobrá ponuka na mňa :lol: . Tak možno za 2 roky...
K€NNY
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa K€NNY »

presne ziadna diskusia... presiel som z Orangeu na fakturu plus jedna karta na kredit za 250Sk s 305Sk kreditom :) O2 rulezz :D
mito85
Star
Star

Príspevok od používateľa mito85 »

nech ide do prdele aj celý O2
mám od nich 2 paušály a myslel som si že sa budú viac biť ako minulý rok a teraz kde nič tu nič, s tým O2 fér sú tu už 2 mesiace a odvtedy žiadna zmena, nič, nejaké vylepšenie ako minulý rok týždeň pred vianocami, proste ma sklamali, som mal každý 2. paušál za 1Sk ale traz sa možno väčšine ludí znížia náklady na mobil ale mne sa zvýšia :evil:
nehovorím, zrušenie viazanosti bol dobrý krok ale to je tak všetko, mobily si od nich nikto nezoberie, aj tak sa dajú zohnať za oveľa nižšie ceny a ostatný operátory ich začínajú tormfovať, myslím že O2 by mal vytaihnuť ešte nejakého žolíka z rukáva :!:
K€NNY
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

no s tymi telefonmi mas pravdu heh...ale tak kaslem im na telefon ked si kupim z akehokolvek obchodu lacnejsi a bez viazanosti :)
Gajdy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Gajdy »

naco su vam dajake exta special mobili ked chcete iba telefonovat popripade sms a oni ani nemozu ponukat mobili ked je to bez viazanosti
mulatt
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mulatt »

kedy mi strhnu z kreditu tych 399sk za prenos cisla??Aby som vedel kedy si dobit..dnes som si aktivoval o2 fer :)
LJ
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa LJ »

mulatt napísal:kedy mi strhnu z kreditu tych 399sk za prenos cisla??Aby som vedel kedy si dobit..dnes som si aktivoval o2 fer :)
Stiahli mi to po 10 dnoch od podania ziadosti. Dnes, po 3 tyzdoch od podania, mam uz O2.

Viaaanoce ukulele, T-mobile ide do pr... :oops:
stanulik
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa stanulik »

mam otazku, chcem si dat O2 fer a mam orange, cize chcem si presunut i cislo, viem, ze to trva cca 3 tyzdne ale pocas tych 3 tyzdnov mozem normalne dalej telefonovat a vyuzivat svoj telefon ?
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Pocas troch tyzdnov si stale klientom Orange a.s.
Az po ukonceni procesu sa stavas O2
Cize pocas celeho obdobia mozes nadalej vyuzivat vsetky sluzby.
mulatt
Darca
Darca

Shark NX napísal:Pocas troch tyzdnov si stale klientom Orange a.s.
Az po ukonceni procesu sa stavas O2
Cize pocas celeho obdobia mozes nadalej vyuzivat vsetky sluzby.
to nieje pravda o2 si uz ked si aktivujes o2 fer a este nemas presunute cislo..dostanes kartu ktoru mozes hned normalne vyuzivat ale s O2 cislom..po 3 tyzdnoch sa ti len presunie cislo :wink: samozrejme pokial sa ti nepresunie cislo mozes normalne este vyuzivat orange..potom karta strati signal a uz sa nedovolas nikam :)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

stanulik napísal:mam otazku, chcem si dat O2 fer a mam orange, cize chcem si presunut i cislo, viem, ze to trva cca 3 tyzdne ale pocas tych 3 tyzdnov mozem normalne dalej telefonovat a vyuzivat svoj telefon ?
Dnes som sa na to pytal v O2:
Musis si v Orange nabit kredit (ak nemas pausal) aspon za 400 Sk. Potom pojdes do O2, tam to s nimi podpises a odsuhlasis, ze si chces preniest cislo.
Potom ma Orange 25 dni na prenesenie cisla, ked bude prenos uspesny, tak ti od Orange pride sms, ze uz nie si ich klientom a od O2 sms, ze sa stavas ich klientom. Nic o docasnom cisle O2 nespominali.
K€NNY
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

ziadne docasne cislo stary orange ti pojde pokial neprenesu cislo....pri podpise O2 Fer dostanes balicek s druhou kartou s cislom O2 na ktorej je 305Sk kredit a ty za nu zaplatis 250Sk :) takze tak :)
McDollar
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa McDollar »

Urcite, bolo potrebne aby na Slovensko prisiel treti operator a daval taketo vyhody, pretoze pomaranc a t-mobile bol cisty sku*veny monopol co diktoval nehorazne ceny.(aspon pre tych co sa nechceli upisovat) Nie je normalne aby som mimo svojej siete plati 16 korun za min. :x V o2 fer je 4sk do vsetkych sieti vratane dph, sms za 2sk ak sa nemylim, takze spoko a po 3min uplne za free. :) Teraz sa zobudzaju operatori postupne a zacali davat rozne vyhody+ programy, pretoze im odchadza kopec ludi do Telefonicy-O2. Urcite pre cloveka,ktory nechce pausal je vyhodnejsie o2. Aj pausali u nich nie su zle, som pocul.
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ST1 »

inak o2 ma prekvapilo mama si zobrala odtial neviazany pausal alebo take nieco...mozete kedykolvek odist a tak...je to tak ze 4sk za min do kazdej siete...tj ppci....a ked si predplatis tak mas 100minut za 300sk a to si mozes dat tych balickov kolko chces a ked pride nova akcia tak na nu mozes ist a tuto si zrusit...co je fasa...este aj smsky aj net sa da predplatit a ked nepredplatis platis iba par sk naviac co je nic...
mulatt
Darca
Darca

ST1 napísal:inak o2 ma prekvapilo mama si zobrala odtial neviazany pausal alebo take nieco...mozete kedykolvek odist a tak...je to tak ze 4sk za min do kazdej siete...tj ppci....a ked si predplatis tak mas 100minut za 300sk a to si mozes dat tych balickov kolko chces a ked pride nova akcia tak na nu mozes ist a tuto si zrusit...co je fasa...este aj smsky aj net sa da predplatit a ked nepredplatis platis iba par sk naviac co je nic...
to je ten o2 fer ktory rozoberame na 4stranach :lol:
Napísať odpoveď