PSC 1510 - problem s cartrigeom
-
moosha
Darca
- Kontaktovať používateľa:
PSC 1510 - problem s cartrigeom
Tak som po dlhom case oprasil svoju multacku - HP PSC1510 all-in-one. Naplnil som si cierny cartridge, vytlacilo mi tu uvodnu stranku kde su take ciary, skusa si farby a pod. Potom si chcel dat vytlacit sticker, no hodilo hlasku ze problem s ciernym cartrigeom, mam ho vybrat a znova dat spat. 3× som to urobil, ale nepomohlo. Cim to moze byt? Celkom dost ma to serie...
-
moosha
Darca
Ked ju zapnem nic nevytlaci. Len blika ze nema papier-ma a ze nema farbu-ma.Hextall napísal:Treba dať kalibrovať tlačové hlavy. Tá "stránka, kde sú čiary" slúži presne na to. Daj ju do skenera tak, ako je na nej nakreslené a stlač tlačidlo skenovania. Tlačiareň ti na chvíľu zabliká a keď prestane blikať, hlavy sú zarovnané.
-
Hextall
Light Star
Tak potom ti odišla elektronika jednej z kaziet. (to je ten "pliešok" na kazete, ktorý dáva elektronické informácie tlačiarni o tom, či je kazeta v tlačiarni prítomná a aký má stav atramentu). Tam už nepomôže nič, iba kúpa novej kazety. Problém s niektorými HP-čkami je ten, že ti vyslovene nenapíšu, ktorá kazeta je zlá. Niektoré ti to ale napíšu, tak si skús pozrieť na displeji, či ti bliká čierna alebo farebná. Ak to tam nie je vyslovene jasné, tak skús pozrieť v počítači v ovládacom paneli tlačiarne, či ti to nepíše tam.