kostak napísal:ak si neciatl spravne bolo tam napisane ze sa mu neukazuje ikona addons a mas tie addony vlozene /c/program files/world of warcraft/interfeace/addons ?
Ano mam ale mam ich v D/hry/wow/interface/addons...
kostak napísal:ak si neciatl spravne bolo tam napisane ze sa mu neukazuje ikona addons a mas tie addony vlozene /c/program files/world of warcraft/interfeace/addons ?
sry zle som to precital, videl som tam ze mu to ukazuje
tomek00 napísal:viem ze mounti su uz od 30 lvlu .. ako je to lockmi? oni si môzu tiez od 30 lvlu vycarovat mounta? je na to quest alebo sa to hned naucim od trenera?
zdravim, chcel by som poprosit znalych(najlepsie by boli osobne skusenosti) o vytvorenie kombinacie talentov na paladina, s ktorymi sa najrychlejsie leveluje - pravdepodobne retribution strom
som teraz 41 lvl takze mam k dispozicii 32 talent bodov... nahodte mi pls kombinaciu aby som mohol rychlo killovat mobov a tak rychlejsie questit...
osobne som to neskusal expit iba som to skusal na 70, ale vela ludi tvrdi ze protection paladin je best na expy. blessing of sanctuary+concentration aura+holy shield+consecration a natiahnes zo 5 mobov.
retri jednoznacne ja mam retriho a totalne sa s nim expilo zo 60-80 ale najhrosie je od 50-60.....ked si retri tak si schopny dat dole 6 mobov ako nic teda aspon z mojho hladiska a potom hned mozes ist dat dole dalsiu grpu nepotrebujes ziadny heal a MP sa ti hned obnovuje ked pouzivas wisdom...
Ďakujem, no ja mám šťastie že som na BB a tam je v niektorých hodinách low population takže sa moc nestane, že by na neho niekto náhodou natrafil, ja som tam tak 10 krát bol a spravil nejaké kolečká a raz som mal šťastie.. mal som aj macro na to
macro mam aj ja a ked som prvykrat targetol toho modreho co ma shared CD tak mi skoro srdce puklo nakoniec som zistil, ze to nieje on bolo to na DT kde je ludi jak nasranych, nastastie v najblissich dnoch by som mal ist prec
Poznám ten pocit, tiež mi skoro puklo ked som ho targetol ale nevidel a potom mi zmizol a nevedel som ho targetnúť znova, to už bolo na pokraji infarktu ale našiel som ho nakoniec )
toho mounta, je to drak ktory lieta v storm peaks, ma 6? 12? 24? hod respawn, su to len dohady, lieta po urcitej trase, ma shared respawn s dalsimi dvoma drakmi, z neho je 100% drop prave ten zeleny drak ako mount