Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
-
Mrk
Professional
- Kontaktovať používateľa:
nuz wintergasp nemozem porovnavat s WHO pretozem som to vobec nehral, ale je to podla mna celkom podarena vec, vadi mi akurat to, ze to ide len raz za 3 hod...nemusi byt vyrovnany pocet hracov oboch stran, co moze zapricinit strasnu presilu jednej alebo druhej strany...na mojom notase, pri tych celkych bitkach s katapultami kde je strasne vela dymu mi fps neprekroci 10...lahka farma honoru to je..
uff, tak toto je supa, sice viem, ze maju na to dovody (tie pve instancie a pod) ale aj tak je to silaMrk napísal:ze to ide len raz za 3 hod
a mohol by si prosim napisat na akom notebooku to hras s takymi FPS? fakt ma to zaujima, ja som mal notebook ktory sa uz ani nevyraba a pritom mi klasicka hra na medium a rozliseni 1280x800 isla
-
Mrk
Professional
moj sa uz tiez nevyraba...hram na rozlisku 1680x1050, mam amd x2 tl-58 1,9GHz, 2Gb ram, ati hd2600pro, nastavenia vsetko low okrem, spell detailu ten mam naplno a draw distance ten mam na polke...fps v dalarane tak cca 15 vonku po svete to beha od 30-45, podla lokacie, ta vga nema rada oblacky, plyny, dymy atd...
no dobre, asi pojdem za toho paladina. Anthoria server, realmlist už mám pripravený. Mám zatial iba exp. Burning Crusade, ale to myslim na anthorii teraz prave fici, co som tu cital o tom neskorsom prichode Licha. .. No, len sa musím naučiť ako sa to hrá a aspon základy pochopit, lebo neviem o čom to tu moc rozprávate
Videl som to v behu, v škole je to dosť populárne a je to viac než dobré. Raz som to mal inštalnute, ale nevedel som s tým robiť 
Nie je niekto nejaká nízka úroveň za alianciu ? Potreboval by som poradiť, čo robiť na začiatku,keď sa "zobudím", pretože neviem kam mám ísť a ako prijímať questy ... proste tutový lamák - začiatočník
Nie je niekto nejaká nízka úroveň za alianciu ? Potreboval by som poradiť, čo robiť na začiatku,keď sa "zobudím", pretože neviem kam mám ísť a ako prijímať questy ... proste tutový lamák - začiatočník
-
Mrk
Professional
wowinterface.com, curse.com...viacej na addony nepouzivam, presnejsie pouzivam Curse clienta....aj na updaty aj na nove addonyLuxo napísal:vau, a kde by sa dali najst addony ? jasne .. skusim google, a su este aj nejaké iné pomocne addony ?
k tej migracii, ja som uz prec...DT je uz vyludnene....ja som zacal na dragonmawe hordu s par kamosmi, imho celkom slusny server, nie vela ludi, podla webov slusny pomer ali:horde...niaka sk/cz komunita tam tiez je...
hej, inak, sťahuje mi to patch 2.4.3 to 3.0.2 a ukazuje mi trvanie cez 5 hodín a to určite nevyužíva celé pripojenie! Nie je nejaký rýchlejší mirror, alebo je to dakde seedované abo niečo podobné? Dúfam že to nie je warez .. ak je tak sa nehnevajte
a kto vie, nech mi prosím crnkne SSku lebo vidím, že blizzard updaty budú nadlho 
// už nie je treba
napíšem vám, ako som dopadol a či sa mi to podarilo aspoň spustiť
// už nie je treba
napíšem vám, ako som dopadol a či sa mi to podarilo aspoň spustiť
-
Lord PROXI
King
titany sa vyskituju malo, ale zo saronitou sa da pekne nafarmit, v icecrown je toho mrtne, za hodinu mas cca 1000g.ST1 napísal:ja by som potreboval mapu z wotlk kde najdem vsetky mining veiny....naj by bol wintergrasp..bo bitke tam nikoho neni takze za hodku mrte titanu aj saronitu som chopny natazit...popripade addon na taketo veci je ?
a ohladne tej migracie, z hordy odislo tiez hodne ludi, ak sa nemylim ma v plane odist BD, asi aj immune, atd ... ked migruju vsetky normal guildy DT ostane server len pre deti do 12rokov ...
btw: dragonmaw je celkom pohode, len hordaci tam maju oproti DT dost dovrzany trh, cize na DT co clovek nafarmi za hodinku, tak tam to trocha potrva, hold menej ludi, a menej ludi ochotnych minut na aukcii niekolko tisic G.