Neo113 napísal:tak nakoniec som nasiel kde su ulozene SAVI
C:\Documents and Settings\ tvoje meno\Local Settings\Data Aplikaci\Rockstar Games tam ich najdes
brainwirm napísal:ak ste niekto niekedyvideli premakanejsiu hru sem s nazvom lebo ja zatial ee.. ako fakt uplne uzasne, svet je po piici zrobeny, ludia, grafika vsetko.. pribeh to neviem daleko som este zatial nie. len si musim zvyknu na ovladanie auta.. oproti inym gtackam je to cudne
inak mam c2d 2333, 2gb ddr2 800 mhz, ati radeon x1950 pro 512mb
slape mi to na maxime okrem textur, tie mi grafika na maximum ani nepovoli, view distance mam 40 a v pohode bez sekania akurat ket sa nieco vela zomelie tak sem tam to sekne..
Cafa instalujem GTA 4 a asi v stvrtke mi vyhodi chybu a dovod ze: Zariadenie nieje pripravene ...dam ok a ukonci mi instalaciu.Pls poradte lebo kamarat dal OK a islo mu to dalej.THX
ak si pisal sry aky mas PC ? ci fakt robi takyto pad fps aj na lepsich zostavach.. pretoze u mna je to teraz v hrach asi tak -25% vo viste oproti XP..
Q6600, 4GB ram, 7600GS..
u CoD2 a 4 je to +100% fps v XP
myslite ze ked si kupim original hru GTA 4 tak to bude menej sekat ako stiahnute alebo napalene ?? ze ci bude sekanie v tom ze to je stiahnute ??
lebo ja to mam stiahnute a na 800x600 ide ale ked dam viac tak ledva krka a iny maju zostavu ako ja a ide im to na strednom bez problemou
__2GB ram DDRII intel core2duo 1,8 ghz GforceN8500 512Mb OS-Xp aj s SP3
DAKUJEM
Šu-Do napísal:ak si pisal sry aky mas PC ? ci fakt robi takyto pad fps aj na lepsich zostavach.. pretoze u mna je to teraz v hrach asi tak -25% vo viste oproti XP..
Q6600, 4GB ram, 7600GS..
u CoD2 a 4 je to +100% fps v XP
ja mam NB asus x55sv. ic2d T8100(2.1ghz) 3gb RAM, GF 9500M GS 512 MB.
mna jedine stve natom ze pod xp mi nejdu nove ovladace na vga
Takth!K napísal:myslite ze ked si kupim original hru GTA 4 tak to bude menej sekat ako stiahnute alebo napalene ?? ze ci bude sekanie v tom ze to je stiahnute ??
lebo ja to mam stiahnute a na 800x600 ide ale ked dam viac tak ledva krka a iny maju zostavu ako ja a ide im to na strednom bez problemou
__2GB ram DDRII intel core2duo 1,8 ghz GforceN8500 512Mb OS-Xp aj s SP3
DAKUJEM
nebude v tom rozdiel... inak ked sme pritom.. je ta GforceN8500 512Mb lepsia ako 7600GS ? bo ja cem skusit to GTAcko.. ale asi bude sekat omfg.. TDU mi ide na low 1024*768 na 33-39fps.. -.- (pod vistou cca 25 )
stiahol som
instalol som
crackol som
chyby
opravil som
cracknem
spustim
cakam
da sa mi razor 1911 logo potom prazny prikazovy riadok
a potom sa to vypne pls help