CS 1.6 Server hojko.com

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
moosha
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Musim sa fruxa zastat, on robi aj nieco ine ako hra CS-ko. Robi v PHP ( :P ) a v pondelok pojde urcite von a CS-ko hrat nebude. A Dinoso bud kludny, nic sa nedeje...
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

1. Csko hram na defaultnom nastaveni (ziadne begrip scripty a podobne)

2. Kde som povedal ze hojko je low public? Povedal som ze chod hrat s botmi alebo na nejaky dalsi tuctovy low public

3. Argumentovat tym ze sedim pri csku cely den je trocha smiesne :)

a na moje sebavedomie nech si uz spravi kazdy vlastny nazor ... :sledujem:
moosha napísal:Musim sa fruxa zastat, on robi aj nieco ine ako hra CS-ko. Robi v PHP ( :P ) a v pondelok pojde urcite von a CS-ko hrat nebude. A Dinoso bud kludny, nic sa nedeje...
pises ako keby som cele dni pri tom sedel :P
Fiky
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Fiky »

Wallhack...
Nick a všetko je v deme, nahrával som len kúsok lebo už aj z toho je všetko jasné (aspoň dúfam že aj pre adminov)

Demo download :

Kód: Vybrať všetko

http://www.upnito.sk/download.php?dwToken=c28fdc2f36b9a4e869b58c99b4b60dfe
S pozdravom F!kY :smt071
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

Prečo si ho nedal do prílohy?
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa GIGABYTE »

Demko som pozrel, myslím jasné wh, ešte som to preistotu prešiel sám s WH a chlapec proste vedel :wink:

Dávam ho aj do prílohy, ak by sa to niekomu nechcelo ťahať z upnito.sk
Prílohy
lama.rar
(483.49 KiB) 57 stiahnutí
PAIN
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAIN »

na tomto serveri sa podla mojich vypoctov ziadni CS manici nenachadzaju............za poslednych 166dni fungovania hral napr taky Fruxo priemerne len 34min./den.....to je este v pohode ......rekorder Blazer 1:43/den.... jeho vec :D bud ma vela casu alebo musi nieco zanedbavat , musime len dufat ze hadam nie seba :) ale aj tak na Japoncikov vo Warcrafte este nema........taky Hojko 8,3 min/den...toho to asi moc nebavi
Prílohy
jojo.jpg
Fiky
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Fiky »

Sorry že som to nehodil do prílohy ale už to tam je , som rád že to tam vidíte bolo by dobre mu hodiť perma nech tam už zbytočne neotravuje :) ..
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blazer »

Pain ja mam vela casu a zanedbavam co sa da, hram tam len s jednym nickom a na inych serveroch nehram uz takze tak. :) A to demo od Fikyho, nj dost vazne to vyzera na cheaty, ja som za ban :)
Beybo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Beybo »

Hej uz by ste mali neco robit s tym neustalim TK vazne:( sak tam si ludia s dynamickou IP postrielat vlastnych....

//autoeditácia príspevku ( 20 Dec 2008, 22:23 )
Na hojku bol zase citer s menom ajem bot tak poprosim ban:) ved namna sa mozte spolahnut ze neklamem som tam skro stale :) inak keby ste chceli video ci demo nepitajte nevim to :? a keby ste neverili par ludi vam to dosveci co tam hrali :) inak prezradil sa aj tak ze na zaciatku zapal AB a zabijalo mu to aj vlastnych :D:D:D Podla mna mal aj WH aj AB:) lebo daval nas cez steny s AWP a mierilo mu to hned len na hlavi:)
PepoJr.
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PepoJr. »

no a mame tu dalsieho cheatera.....stihol som ho len jedno kolo natocit ale ked som ho najprv spectoval tak tam to bolo jasnejsie...AB aj WH....ale myslim ze aj toto jedno kolo by malo stacit......BAN HIM ADMINS :-D

name: ajem bot
Prílohy
ajem.rar
(655.41 KiB) 55 stiahnutí
MrGizmof
King
King

Príspevok od používateľa MrGizmof »

Hej, tie demá sa haluz, dajte ešte nejaké nech mám čo pozerať :lol:
Beybo
Medium Star
Medium Star

PepoJr. napísal:no a mame tu dalsieho cheatera.....stihol som ho len jedno kolo natocit ale ked som ho najprv spectoval tak tam to bolo jasnejsie...AB aj WH....ale myslim ze aj toto jedno kolo by malo stacit......BAN HIM ADMINS :-D

name: ajem bot
vidite akurat o tomto hracovi som pisal a zaroven ho natocil pepojr :)
Mastros
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Mastros »

Chcel by som o nieco poziadat pana, ktory si hovori, ze "hojko". :)
Bracho, preco nenahodis mapu de_rats?
G0lDiER_
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa G0lDiER_ »

To si chod hrat na fun server ! :sly:
Juicy
King
King

Príspevok od používateľa Juicy »

Fruxo tou K- si len potvrdil ake vysoke je tvoje IQ. Hrajes sa na velkeho admina ale priznaj sa ze si napisal ze "kick a ban" za to ze niekto nepojde defus alebo plant...A tym argumentom ze ked sa ti nepaci tak chod na iny server som odfajcieval kamosov v skolke takze na admina takeho servera ako je hojko je to ubohe. Neznizim sa na tvoju uroven a K- ti vracat nebudem ale tymto prehlasujem, ze ked budes na serveri ty tak ja sa odpajam, aby som sa nemusel pohorsovat nad tym co sa v tvojej nedozretej hlavicke zase zrodi. A myslim si ze hojko by mal tento post tiez registrovat, pokial na serveri posobi admin ktory kvoli svojim podmienkam kazi hru nejednemu stabilnemu hracovi, bolo by ziaduce zvazit ako svoju ulohu zvlada.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Juicy: Neboj sa, registrujem to, ale svoj nazor som vyjadril o dve stranky spat a svoje stanovisko nemenim. Fruxo ma plnu podporu, ci sa ti to paci alebo nie.
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

Čo sa zasa rozčulujete? sakra veď je to len sprostá hra tak klídek..kašlite na to a pekne si ho vychutnaj ako mu dáš hedku a nie sa tu hadať koli blbostiam :)
Beybo
Medium Star
Medium Star

Opak napísal:Čo sa zasa rozčulujete? sakra veď je to len sprostá hra tak klídek..kašlite na to a pekne si ho vychutnaj ako mu dáš hedku a nie sa tu hadať koli blbostiam :)
Ale vazne sa tu hadaju len kvoli jednej hlaske fruxa "ked nedefusnes Ban a kick" no boze kazdy sa raz moze zmylit no ne? alebo mu len praskli nervy, ved aj mne sa to uz stava:D ked je neustali TK a podobne:D
Dinoso
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

ds

Príspevok od používateľa Dinoso »

beybo ale to nebolo prvy krat ... a juicy plne s tebou suhlasim... myslim si , ze by sa malo prehodnotit kto ma na to aby bol admin a nezavisi to len od skillu.. ale je to hojkov server tak mu do toho nekecajme
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

Juicy napísal:Fruxo tou K- si len potvrdil ake vysoke je tvoje IQ. Hrajes sa na velkeho admina ale priznaj sa ze si napisal ze "kick a ban" za to ze niekto nepojde defus alebo plant...A tym argumentom ze ked sa ti nepaci tak chod na iny server som odfajcieval kamosov v skolke takze na admina takeho servera ako je hojko je to ubohe. Neznizim sa na tvoju uroven a K- ti vracat nebudem ale tymto prehlasujem, ze ked budes na serveri ty tak ja sa odpajam, aby som sa nemusel pohorsovat nad tym co sa v tvojej nedozretej hlavicke zase zrodi. A myslim si ze hojko by mal tento post tiez registrovat, pokial na serveri posobi admin ktory kvoli svojim podmienkam kazi hru nejednemu stabilnemu hracovi, bolo by ziaduce zvazit ako svoju ulohu zvlada.
Ohoho, stabilny hrac. Keby ze tam ty nehras tak ani tam nikto nechodi...Takym stabilnym hracom ako ty rad kazim hru, pretoze oni kazia dalsim 15 playerom ktory si chcu zahrat. Aby som nezabudol, mas plno ine servery.

To ze som napisal ze dam kick/ban tomu kto nepojde defuse /bude zdrziavat hru/ to beriem, uz niektory hraci ma zacali stvat.

Akekolvek nesplnenie ulohy strany (CT - Defuse / T - Plant) ktore bude zdrziavat hru (napr. last player camp) bude odmenene slayom, v pripade opakovania ... kickom alebo az banom (nie perm.)
Zamknuté