Skinheads

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
reznick
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reznick »

Dobre podme na to z inej strany... Najprv ale pripomeniem fakt, ze moja reakcia sa tyka len tvojho nasledujuceho tvrdenia:
kto by sa seriózne domnieval, že bieli, presťahovaní do Číny (a ostávajúc stále v rámci svojej genetickej komunity, nemiešajúc sa s miestnou populáciou) by sa po akokoľvek dlhom čase, čo sa týka telesného vzhľadu, stali mongoloidnými?
Teda kali520 ty tvrdis ze ak by sme mali moznost pozorovat populaciu europeidneho typu v rovnakych podmienkach vyvoja ake mala mongoloidna rasa nezaznamenali by sme na jej jedincoch ziadne typicke mongoloidne crty telesneho vzhladu?
Pretoze tym popieras prvu cast nasledovneho tvrdenia:
Clanok ktory som sem ja postol hovori: Hoci prostredie môže v dlhodobom merítku selektovať a preferovať určité genetické vybavenie (napr. chladné prostredie pre vyššiu inteligenciu), genetické zloženie človeka samotné sa nikdy nemôžu priamo zmeniť pôsobením prostredia.
Ja viem ze je to o hre so slovami ale pre lepsiu prehladnost by si mal definovat co si predstavujes pod pojmom "určité genetické vybavenie" a "genetické zloženie človeka"
Ja si myslim ze tato problematika patri skor do oblasti prirodnych vied a ked sa v nej zacnu vrtat odbornici socialnych vied tak to prinasa viac skody ako uzitku
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

kali520 napísal:pinacolada, Hitler nebol sprosty a dobre vedel kto ho financuje.

Nedozvieme sa s akym vysledkom ratali zidia tym ze financovali Hitlera, ale urcite si uvedomovali ze idu do rizika ktore im nemusi vyjst a mohli by skoncit zle nedobre. Alebo azda mi chces povedat ze uz vedeli dopredu ze Hitler vojnu prehraje?
Koniec bol taky ze aj koli Hitlerovim zlym vojnskym krokom Nemci vojnu prehrali a zidia z nej vela ziskali.
no ja sa len cudujem, ze aj ked to vseto vies si schopny obdivovat takeho klamara a pokrytca, ktory bol viac menej iba produktom zidovskeho pokusu.
a jj som presvedceny, ze zidia od zaciatku vedeli ze hitler vojnu prehraje.uz len ked si porovnam vtedajsi ekonomicky potencial ruska,usa a britskeho imperia verzus potencial nemecka,talianska a japonska tak nic ine ako vitazstvo spojencov vyjst ani nemoze.
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Ja viem ze je to o hre so slovami ale pre lepsiu prehladnost by si mal definovat co si predstavujes pod pojmom "určité genetické vybavenie" a "genetické zloženie človeka"
Hoci prostredie môže v dlhodobom merítku selektovať a preferovať určité genetické vybavenie (napr. chladné prostredie pre vyššiu inteligenciu), genetické zloženie človeka samotné sa nikdy nemôžu priamo zmeniť pôsobením prostredia.

Vzhlad, farba koze, postava atd sa nezmeni prostredim. Blizsie o tomto vsetko mozes najist tu:
http://beo.sk/pochod-titanov/448-01-dol ... -a-kultura

pinacolada, cim dalej s tebou diskutujem tym viac si myslim ze je to zbytocne.

K obdivu Hitlerovi som sa uz jasne vyjadroval a bol si to prave ty kto sa ma nato pytal, tusim v teme zakazane znaky. Kazdopadne je ale zarazajuce ze este furt nechapes tomu ze tu o ziadneho Hitlera nejde.

Dalej ten tvoj prispevok su uz len dohady ktore odzrkadluju fakt ze uz nemas co nato vsetko povedat.

Faktom ale ostava ze prave spojenci s tym svojim velkym ekonomickym potencialom boli do toho roku 1942 znacne pod tlakom a nebyt Hitlerovych chybnych krokov ako je Dunqerk, neskory utok na Rusko a Talianska neschopnost boja v Grecku, tak je viac nez realne ze by vojnu nevyhrali.

Toto vsetko boli chyby z vojenskeho taktickeho hladiska do ktoreho elitny zidia nemohli absolutne ziadnym sposobom zasiahnut. Takze zidia mohly vediet kto je na ich strane a proti komu bojovat budu, ale co sa bude odohravat na bojisku a ako to skonci to vziadnom pripade vediet nemohli.
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

http://www.aktuality.sk/spravy/zahranic ... eonacistov

Kto vie, či im ho prerušia, alebo čo sa tam vlastne bude diať... :wink:
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

http://www.sme.sk/c/4256599/sergej-dani ... ilnik.html
fajn clanok
Prečo sa niekto potrebuje priradiť k týmto... takpovediac hlupákom?

Ide o jedincov, ktorí sa obvykle nevedia dostať medzi spoločenské elity trebárs dosiahnutím nejakého relevantného stupňa vzdelania alebo nájdením si dobrého džobu. Inými slovami, nedokážu sa presadiť vo vysokej konkurencii.
8)
kali520
Darca
Darca

Novoveký rasizmus pramení z teórií, ktoré tvrdia, že nie všetky rasy sú rovnako hodnotné, hoci vede sa menejcennosť ľudí na základe rasy preukázať za 200 rokov nepodarilo.
Co je menejcennost? Moze to byt aj nizsie IQ v priemere, a to sa tu podarilo potvrdit mne amaterovy.

Necital som to cele, ale jedna vec ma tam zaujala
Preformulujem. Ak má niekto vo svojom okolí Rómov, pričom pijú, sú neplatiči, znečisťujú okolie, nechodia do práce, bijú sa tam, okradnú ho... a on potom pri každom strete s akýmikoľvek Rómami prejde na druhú stranu ulice, je to rasista? Lebo keď sa úplne rovnako budú správať bieli, na druhú stranu neprejde.

Ja osobne by som si v tej MHD neodsadol, rovnako by som neprešiel na druhú stranu ulice.
Axxis a teraz sa priznaj, aj ty sedavas v mhd vedla ciganov tych fajnovo smradlavich spinavych? Ty si tiez neodsadnes?

Vies co mam taky pocit ze Sergej trochu klame, lebo smrad a spina vadi kazdemu, mozno len tomu nie kto sam smrdi a je spinavy.

A k tej tvojej citacii, no je to rozhodne zaujimave, vazne neviem ako k takemu zaveru vobec dosiel. No ale dalo by sa to preformulovat nato ze neuznavaju a odmietaju sucasnu formu kapitalizmu a materializmu, na com ja nevidim nic zle prave naopak. K takym jak je Sergej sa hovori ze idu aj cez mrtvoli.

A to vzdelanie, no neviem, ale na tych extremistickych pochodoch sa to skoro vzdy obijde bez nejakeho fyzickeho napadania a pod... Narozdiel od tychto kvazi bojovnikov za toleranciu ktori pri pochode po vrazde D Tupeho sa nestranili reciam ako smrt neonacistom a pospolitosti. Kde je terz ta ich tolerantnost?

Ono Sergej a jemu podobny su uz viac menej na smiech, lebo tieto ich prostoduche zvasty aj tak necita nikto okrem par pofidernych lavicovo orietnovanych ludi a nejake vyjadrovanie k ich nic nehovoriacim doahdom je uplne zbytocne.

Lebo ako povedal sam 90% extremistov su pravicovi, co asi hovori o popularite tohoto hnutia :D
JaJeNiektoIny
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JaJeNiektoIny »

kali520 napísal:Co je menejcennost? Moze to byt aj nizsie IQ v priemere, a to sa tu podarilo potvrdit mne amaterovy.
Aké je tvoje IQ? Ak mám náhodou ja vyššie, môžem povedať, že ty si menejcenný ako ja? Môžem o tebe vravieť, že by som ťa nechcel mať za suseda, alebo že by si nemal vôbec žiť?
kali520 napísal:Axxis a teraz sa priznaj, aj ty sedavas v mhd vedla ciganov tych fajnovo smradlavich spinavych? Ty si tiez neodsadnes?
Vies co mam taky pocit ze Sergej trochu klame, lebo smrad a spina vadi kazdemu, mozno len tomu nie kto sam smrdi a je spinavy.
Ak ti môžem na to odpovedať - ak nejaký človek smrdí, tak si od neho odstadnem. Ak sa mi zdá byť nejaký človek podozrivý, tak si dávam pozor na peňaženku.

Ľudí treba posudzovať individuálne, každého podľa jeho skutkov a názorov a nie podľa jeho rasy/národnosti/náboženstva!
Aj keby bola pravda, že čierni majú nižšie IQ ako bieli, tak z toho nevyplýva, že sú menejcenní. Aj keby bola pravda, že Cigáni kradnú viacej ako Slováci, tak z toho nevyplýva, že treba mať predsudky voči každému jednému z nich.

A otázka pre vás, ktorí odsudzujete iné rasy ako tú svoju: Keby existoval človek inej rasy, ktorý by mal také isté povahové vlastnosti ako vy a také isté IQ, aj tak by ste ho nechceli za suseda? (aj tak by ste nechceli aby býval s vami v jednom štáte, alebo aby sa oženil s vašou dcérou?)
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Kali napísal:Axxis a teraz sa priznaj, aj ty sedavas v mhd vedla ciganov tych fajnovo smradlavich spinavych? Ty si tiez neodsadnes?
nie neodsadnem, ja si od nich drzim odstup uz od zaciatku :D
ale zase je tam ta podmienka fajnovy smradlavy. tak isto ako takemu ciganovi si nerad sadnem ani velda smradlaveho bezdaka/punkaca/metalistu/whatever
to je myslim prirodzena reakcia nezalozena na rase

sam vies, ze tato otazka ma dve strany a je to to iste ako keby som sa ja Teba postavil do takejto situacie: vzdau v autobuse je skupina slusne vyzerajucich a pokojne sediacich/diskutujucich ludi v trickach LPR a v predu partia ozratych, neupravenych a od prveho pohladu hlupych NS skinov, kam si radsej sadnes? :)
kali520
Darca
Darca

JaJeNiektoIny napísal:Aké je tvoje IQ? Ak mám náhodou ja vyššie, môžem povedať, že ty si menejcenný ako ja? Môžem o tebe vravieť, že by som ťa nechcel mať za suseda, alebo že by si nemal vôbec žiť?
Prave preto som sa pytal co autor myslel tou menejcennostou. Faktom ale ostava ze rasy su odlisne geneticky a v ziadnom pripade su si neni rovne. To nemusi znamenat ze su menejcenne.
JaJeNiektoIny napísal:Aj keby bola pravda, že čierni majú nižšie IQ ako bieli, tak z toho nevyplýva, že sú menejcenní. Aj keby bola pravda, že Cigáni kradnú viacej ako Slováci, tak z toho nevyplýva, že treba mať predsudky voči každému jednému z nich.
Preso sa cigansky problem nazyva cigansky problem a nie problem misa fera jana? Nejakym posudzoavnim kazdeho individualne nic nedocielis a cigani budu kradnut nadalej.

Axxis a aka je pravdepodobnost ze taka situacia nastane, kedze sa jedna o dve extremisticke skupiny? Do istej mieri to zavisi od povahy daneho jednotlivca teba mna, ak som ozran a chuligan tak asi pojdem medzi tych ozranov, ak si cigan pojdes medzi ciganov. Ta moja otazka je ale ovela pravdepodobnejsia.

Ono uz som tu hovoril o pude sebazachovi sebaurcenia a o tom ze kazdy si hlada cestu smerom kde mu je to najblizsie. Inac povedane mas plny autobus ciganov a plny autobus bielych, kde si sadnes?
Bruno69
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Bruno69 »

labrada napísal:myslim, ze terajsia idea "skinheads" uz nehovori o tom ako sa skini spravaju, akym predsavzatiam sa upisali tym, ze su skini....ale o tom, aku hudbu musi pocuvat, ako sa ma obliekat a ako ma vyzerat, aby sa aspon vyzorom podobal na privrzenca hnutia.
Toto hnutie je uz dnes prezitkom, ti co by chceli toto hnutie uznavat, uz ani nevedia ako.
Originalni stupenci hnutia su dnes v ustrani, pisu len mozno clanky a zdrziavaju sa v mensine, na vyzore hkinheada im uz ani nezalezi.
Ten, kto chce byt skinom sa len tak oblecie, snazi sa tak spravat.. a v podstate len vykrikuje, ze biela rasa by mala byt jedina...

...proste onicom mensina, ale aj taki musia byt...neda sa povedat, ze by sa nezapisali do dejin europy.
~tot moj nazor~
Jako labrada ty si ale riadni idiot, nevies o tom hnuti nic a ides tu pisat, strasne hlboke myslienky...kretenom ako ty sa nikdy neprestanem cudovat, myslis si ze vsetko vies a vies prd...az poznas taku vymozenost ako google tak si tam napis skinheads a precitaj si historiu...zistis nieco v tom zmysle ze hnutie skinheads neni nacisticke, ze je aj dnes hromada ludi ktoru bavi a berie ho vazne a niekde dole tam mozno bude spomenute aj ze si ko*ot...tot moj nazor...
zvonenie33
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zvonenie33 »

Bruno69 napísal:Jako labrada ty si ale riadni idiot, nevies o tom hnuti nic a ides tu pisat, strasne hlboke myslienky...kretenom ako ty sa nikdy neprestanem cudovat, myslis si ze vsetko vies a vies prd...az poznas taku vymozenost ako google tak si tam napis skinheads a precitaj si historiu...zistis nieco v tom zmysle ze hnutie skinheads neni nacisticke, ze je aj dnes hromada ludi ktoru bavi a berie ho vazne a niekde dole tam mozno bude spomenute aj ze si ko*ot...tot moj nazor...
reagujes na tri roky stary prispevok iba kvoli tomu aby si tu zasral celkom slusnu diskusiu?
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

aj tak je cela tato diskusia akurat o hadani sa odkial prisli lol
Začiatok Konca
Professional
Professional

Ešteže si do nej tak veľmi priespieval.. :)
taurus666
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa taurus666 »

ak si niekto pamätá začiatok 90. rokov,tak to bolo úplne o inom.Krátky Proces počúval vtedy snád každý násťročný chalan a Orlík bodoval v hitparádach.každý druhý bol skín,tak ako je dnes každý druhý hip-hoper a podobne
to by už dnes nebolo možné :roll:
Začiatok Konca
Professional
Professional

To máš pravdu, to by nebolo.. Hoci si tieto časy nepamätám, pretože som vtedy prežíval najlepšie roky môjho dectva.. :D ale možno to bolo aj preto, že za najväčší náprotivok komunizmu bol považovaný nacizmus... (aj Konyk nosieval tričko s hákovým krížom) Tak možno preto. Ale aj môj kamarát počúval Orlíka.. teraz má asi 37, ženu dieťa.. a minule sa v dobrom smial, keď som si ho pustil ja v prehrávači... :)
taurus666
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa taurus666 »

nasiel som aj celkom zaujimavy clanok.sice je to spojene s recenzou na film,ale opisuje celkom dobre tu dobu
http://www.sedazona.cz/2008/12/psal-o-n ... mil-hacha/
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

hovori samo za seba :D
Prílohy
siegfail.jpg
T3RM1X
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa T3RM1X »

Ja to povem takto v nasom meste su skinheadi zberba hraju sa na daco velke a pri tom su obycajne hovna, ktore skacu do 15/16 rocnich deti a fackaju ich a ked uz pride za nimi dakto tak su vsetci posrati a ked idu sami po ulici su nic do zeme pozeraju aspon u nas je to tak. A iq pod 88
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

//: Pod predstavou človeka s vyholenou hlavou, bomberou, kanadami a trikom Lonsdale alebo Thorsteinar, ktorý bije puberťákov na diske, si nepredstavím skinheada ale stratenú ovečku čo má rada pivo a pocit, že niekam patrí.
69renees69
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa 69renees69 »

begbeee napísal://: Pod predstavou človeka s vyholenou hlavou, bomberou, kanadami a trikom Lonsdale alebo Thorsteinar, ktorý bije puberťákov na diske, si nepredstavím skinheada ale stratenú ovečku čo má rada pivo a pocit, že niekam patrí.
...pravi SKINHEADS nemá nič spoločne s rasizmom...Neonacisti.. su len obyčajni . debili, ktori si myslia že clovek ako taky( ine naboženstvo,ina farba pleti, iny narod)ked je iny NEMA PRAVO ZIT!!! a totoej moj nazor na vec!!! a za tym sis tojim.. a ešte niečo.. S.H.A.R.P
Napísať odpoveď