Co ste zbierali alebo zbierate?
-
P41NK1LL3R
Light Professional
Este som si spomenul, doma na Slovensku mam, teda skor sestra zopar podpisov od znamych ludi....rad by som vedel ci sa to da predat, repsektive ci ma nejaku financnu hodnotu nejaky podpis?
Dajme tomu podpis, Slovenskeho kozmonauta, Ivana Bellu na plagate rakety v ktorej letel? Nevie mi niekto povedat?
Dajme tomu podpis, Slovenskeho kozmonauta, Ivana Bellu na plagate rakety v ktorej letel? Nevie mi niekto povedat?
No cena podpisov stupa az po smrti danej osobnosti, pretoze teraz mu moze hocikto napisat list so ziadostou o podpis, pribalit plagat a podpis takmer urcite dostaneLub0$ napísal:Este som si spomenul, doma na Slovensku mam, teda skor sestra zopar podpisov od znamych ludi....rad by som vedel ci sa to da predat, repsektive ci ma nejaku financnu hodnotu nejaky podpis?
No ale ty mas prave tie podpisy, ktore ti poslali, takze ich poslu asi aj dalsimLub0$ napísal:No praveze, nemas tam velku istotu, ze podpis dostanes. Pisali sme so segrou kopu ludom, ohladom podpisu a z 20tich rozposlanych listov ti pridu mozno iba tri podpisy
Nie, nie, tu sa musim pochvalit, ze tento podpis som dostal cez znamosti, a takmer som sa s Bellom stratol aj osobne, ale nevyslo to. A viem kde byva
Inac sestra ma podpis aj od Jana Pavla, na takej fotke, len skoda, ze nieje pisany rukov. PIsala mu list, ked uz bol v zlom zdravotnom stave, tak jej odpisal nejaky papezov kardinal ci co, s tym ,ze sa ospravedlnuje, ze to je len kopia podpisu, ale, ze papez je v zdravotnom stave ktory mu neumoznuje sa podpisat osobne....respektive nemohol sa nejak podisat.....lebo bol vazne chory a uz nevladal zrejme....
Inac sestra ma podpis aj od Jana Pavla, na takej fotke, len skoda, ze nieje pisany rukov. PIsala mu list, ked uz bol v zlom zdravotnom stave, tak jej odpisal nejaky papezov kardinal ci co, s tym ,ze sa ospravedlnuje, ze to je len kopia podpisu, ale, ze papez je v zdravotnom stave ktory mu neumoznuje sa podpisat osobne....respektive nemohol sa nejak podisat.....lebo bol vazne chory a uz nevladal zrejme....
-
neo250
Star
- Kontaktovať používateľa:
tak jednoznačne starožitnosti....
stačí pozrieť a toto je moje s otcom
Kód: Vybrať všetko
www.militarie.skNo tak čo si pamätám, tak ja som zbieral rôzne veci iba do 4. ročníka na základke. U nás v triede vždy vypukla po istom čase mánia a vtedy skoro každý zbieral tieto cenné veci.
Myslím, že sa to začalo Pogmi, potom to prešlo na nálepky Pokemonov, Céčka a nakoniec sme dokonca zbierali kartičky s politikmi KDH?
Samozrejme v triede prebiehali hry o tieto predmety, takže každá prestávka bola vyplnená touto zaáľubou
Ach, staré dobré časy...
Myslím, že sa to začalo Pogmi, potom to prešlo na nálepky Pokemonov, Céčka a nakoniec sme dokonca zbierali kartičky s politikmi KDH?
Ach, staré dobré časy...