fruxo napísal:mne taktiez nerobi problem o 16:00, persho.. moosha ma s niecim inym problem
Stretko
Fabo odkazuje(kedze ma basu abo co):
mne je jedno ci 16 ci 17 00, ved kazdy si dojde ako mu to vyhovuje. A moosha nemoze za to ze je decko (bez urazky) tak ako GothaR a ja nemozeme za to ze sme z mimo Kosic. Co sa mna tyka ak ma nechas u seba prespat budem kludne aj do stvrtej.
Takze na borsc nikto?
mne je jedno ci 16 ci 17 00, ved kazdy si dojde ako mu to vyhovuje. A moosha nemoze za to ze je decko (bez urazky) tak ako GothaR a ja nemozeme za to ze sme z mimo Kosic. Co sa mna tyka ak ma nechas u seba prespat budem kludne aj do stvrtej.
Takze na borsc nikto?
-
moosha
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Pozdrav Faba! A spytaj sa ho, co mu davaju v base jest! No a ma pravdu, je to preto (dufam ze vazne bez urazky...). Ja sa k bóřšču asi nepridam, nne to nechuti velmiLakky napísal:Fabo odkazuje(kedze ma basu abo co):
Takze na borsc nikto?
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
robim zasa mensi zoznam, nech v tom mame poriadok
22.12.2008 - Pondelok o 16:00 (stretnutie pri Malom Tescu)
napiste mi SS komu to vyhovuje a vie ze pride /alebo chce prist/
----------------------
vseobecny zoznam
----------------------
LAST UPDATE 16.12.08
* fruxo
* moosha
* Fabo
* Pershing + jeho gang (Smejo, kolac, The Devil)
* GothaR
* Shamway - napisal ze na 75%
* mirak2
22.12.2008 - Pondelok o 16:00 (stretnutie pri Malom Tescu)
napiste mi SS komu to vyhovuje a vie ze pride /alebo chce prist/
----------------------
vseobecny zoznam
----------------------
LAST UPDATE 16.12.08
* fruxo
* moosha
* Fabo
* Pershing + jeho gang (Smejo, kolac, The Devil)
* GothaR
* Shamway - napisal ze na 75%
* mirak2