router PLUS router problem!
router PLUS router problem!
Zdravim mam taku otazocku.. Mam router na T-com internet VIGOR 2700 a za vigorom mam este jeden router ZCOMAX moj problem spociva v tom ze napajam sa na ten router ZCOMAX cez WIFI a vobec mi nejde zobrazit na IP routra nastavenia myslim toho VIGIRA ten ZCOMAX mi nastavenia ukaze "config".. IP-Vigor 192.168.1.1 IP-Zcomax 192.168.1.254 Ten Zcomax ako router to blokuje lebo vytvoril ako keby novu siet od 192.168.1.1 po ............254 . potrebujem take nieco aby nevytvoril novu siet a zaroven ho potrebujem pouzivat ako router...Dakujem za odpovede.
Však na Zcomax vytvor sieť 192.168.2.xxx a na túto sieť sa pripájaj s ostatnými PC (wifi, LAN). Tým by si nemali vadiť navzájom pri tvorení sietí. A keď k tomu vigoru pripájaš iba ZCOMAX tak mu zadaj pevnú IP adresu a vypni DHCP. Vigor pripoj do ZCOMAXu do wan portu.
Viem, že takto nejako som to riešil pár rokov dozadu na predajni, to som tam ešte pripájal IP kameru (tu sme riešili v poradni)..
Tam som ale tušim nemal vigor, ale iny shit od tíkomu.
Viem, že takto nejako som to riešil pár rokov dozadu na predajni, to som tam ešte pripájal IP kameru (tu sme riešili v poradni)..
Tam som ale tušim nemal vigor, ale iny shit od tíkomu.