router PLUS router problem!

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
Abek1988
Light Expert
Light Expert

router PLUS router problem!

Príspevok od používateľa Abek1988 »

Zdravim mam taku otazocku.. Mam router na T-com internet VIGOR 2700 a za vigorom mam este jeden router ZCOMAX moj problem spociva v tom ze napajam sa na ten router ZCOMAX cez WIFI a vobec mi nejde zobrazit na IP routra nastavenia myslim toho VIGIRA ten ZCOMAX mi nastavenia ukaze "config".. IP-Vigor 192.168.1.1 IP-Zcomax 192.168.1.254 Ten Zcomax ako router to blokuje lebo vytvoril ako keby novu siet od 192.168.1.1 po ............254 . potrebujem take nieco aby nevytvoril novu siet a zaroven ho potrebujem pouzivat ako router...Dakujem za odpovede.
mathev
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mathev »

tazko ked mas preroutovanu siet.... no way podla mna na hentakych lacnych routeroch
MakeFake
Spammer
Spammer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MakeFake »

Skus vypnut na tom druhom routeri DHCP, takze sa bude spravat ako switch. Potom sa dostanes na vigor. IP adresu ti prideli Vigor. Lenze neviem ci to bude fungovat ked sa napajas na ten druhy cez wifi vsak skus.
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Však na Zcomax vytvor sieť 192.168.2.xxx a na túto sieť sa pripájaj s ostatnými PC (wifi, LAN). Tým by si nemali vadiť navzájom pri tvorení sietí. A keď k tomu vigoru pripájaš iba ZCOMAX tak mu zadaj pevnú IP adresu a vypni DHCP. Vigor pripoj do ZCOMAXu do wan portu.
Viem, že takto nejako som to riešil pár rokov dozadu na predajni, to som tam ešte pripájal IP kameru (tu sme riešili v poradni)..
Tam som ale tušim nemal vigor, ale iny shit od tíkomu. :hmm:
mathev
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mathev »

MakeFake napísal:Skus vypnut na tom druhom routeri DHCP, takze sa bude spravat ako switch. Potom sa dostanes na vigor. IP adresu ti prideli Vigor. Lenze neviem ci to bude fungovat ked sa napajas na ten druhy cez wifi vsak skus.
OMG vypnutie dhcp servera ti z routera nespravi swich.
Napísať odpoveď