Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
Zdravím hráči. Akú postavu by ste mi zo začiatku ( pre uplneho začiatočníka, ktorý začína na 0 ) doporučili ? na čo si mám dávať pozor, alebo ak by niekto nejakú radu, kto má čas, bol by som vďačný. Skôr ako to začnem hrať, chcel by som sa o tom aspoň niečo dozvedieť , ikeď na weboch som už niečo prečítal. Hlavne tú postavu/povolanie aby to nebolo zozačiatku ťažké

-
aruN
Professional
- Kontaktovať používateľa:
mam prot paladina 72, expim stylom ret aura,bless of sanctuary,righteous fury - 3 or 6% dmg neviem presne,seal of wisdom/light a beriem po 10-15 ktorych dam do pohody, manu mam full HPcka 50-75% so easy, cize prot > retskodde napísal:osobne som to neskusal expit iba som to skusal na 70, ale vela ludi tvrdi ze protection paladin je best na expy. blessing of sanctuary+concentration aura+holy shield+consecration a natiahnes zo 5 mobov.
a teraz ked ,mu tu nahadzes skratky urcite ti bude rozumiet ako zacinajuci hracaruN napísal:mam prot paladina 72, expim stylom ret aura,bless of sanctuary,righteous fury - 3 or 6% dmg neviem presne,seal of wisdom/light a beriem po 10-15 ktorych dam do pohody, manu mam full HPcka 50-75% so easy, cize prot > ret
najlahsie to budes mat asi ako paladin, je to classa s ktorou sa oplati najviac zacinat, nie je tazka na pochopenie, budes mat spelly tzv. sealy a budes ich len striedat podla situacie + samozrejeme aj ine spelly ale to su take na doplnenie paladina a neni ich vela, ked das level 10 tak si budes moct vybrat tzv. talenty cize na co bude tvoja postava specializovana, volil by som protection, ked ides protection talenty tak to jednej ruky jedno rucnu zbran a do druhej stit, ak sa naucis ako spravne hrat za protection paladina v pohode na seba naberies 5-10 mobov a das toLuxo napísal:Zdravím hráči. Akú postavu by ste mi zo začiatku ( pre uplneho začiatočníka, ktorý začína na 0 ) doporučili ? na čo si mám dávať pozor, alebo ak by niekto nejakú radu, kto má čas, bol by som vďačný. Skôr ako to začnem hrať, chcel by som sa o tom aspoň niečo dozvedieť , ikeď na weboch som už niečo prečítal. Hlavne tú postavu/povolanie aby to nebolo zozačiatku ťažké
-
AXO
Professional
ake staty maju zhruba paladiny na 80 lvl ? myslim str, agi, sta, spi, int...
netreba presne, lebo to sa asi aj tak neda moc odhadnut, ale tak nejako vseobecne+bonusy z itemov
diky moc
pytam sa ci sa viac oplati blessing of might, alebo blessing of kings, kedze max vylepseny BoK zvysi staty o 10% a BoM len attack power
netreba presne, lebo to sa asi aj tak neda moc odhadnut, ale tak nejako vseobecne+bonusy z itemov
diky moc
pytam sa ci sa viac oplati blessing of might, alebo blessing of kings, kedze max vylepseny BoK zvysi staty o 10% a BoM len attack power
-
aviceN
Guru
ja som zacinal za Mage-a a potom som siel za WarrioraLuxo napísal:Zdravím hráči. Akú postavu by ste mi zo začiatku ( pre uplneho začiatočníka, ktorý začína na 0 ) doporučili ? na čo si mám dávať pozor, alebo ak by niekto nejakú radu, kto má čas, bol by som vďačný. Skôr ako to začnem hrať, chcel by som sa o tom aspoň niečo dozvedieť , ikeď na weboch som už niečo prečítal. Hlavne tú postavu/povolanie aby to nebolo zozačiatku ťažké
-
Rosssoneri
Medium Expert
.....
Nevete nekdo poradit talenty druida na WOTLK pvp feral?
-
Andr3w
Light Professional
Zdravim all,
Hram za rogunu a mam par nejasnosti ak by ste mi mohli prosim pomoct...najprv zacnem equipom aspon zcasti mam 3100AP 350hit 22crit idem na swordy MH 2.5 a OH 1.6 avsak co som si dnes vsimol tak druhy rogue so skoro takym istym equipom mal dps asi 1700 pri com ja len 1400...isiel vsak na daggery v MH mal 1.6 co sa da teraz craftit a v OH mal 1.8 speed...ten druhy dagger je z dropu v HC...a chcem vediet ci je to ok ze ten vyssi dmg je sposobeny tym ze ide proste na daggeri alebo mojom neschopnostou:)
dalej ak by ste mi mohli poradit pretoze som nikdy nesiel na assassination vzdy len combat s mace alebo sword ze ake daggery si zohnat, momentalne mam jeden 1.8 btw ten isty co mala ta roguna v offhande a netusim ci ju dat do main hand alebo offhand popripade aky rychly si zohnat ten druhy myslim aky by mal mat speed aby som to vedel vyuzit co najlepsie...co som pocul tak by mala byt rychlost daggerov rovnaka ale coraz viac rogun ma v off hande dagger pomalsi co mi nejako nejde do hlavy..myslim ze za 50emblem of heroism sa da kupit dmgovo celkom slusny dagger 1.7 akurat neviem ci neni velmi pomaly...ak si niekto prosim najde cas a nejako mi to vysvetli resp.poradi ze co ako co nie cisto s tymi daggermi budem mu velmi vdacny, diki moc
Hram za rogunu a mam par nejasnosti ak by ste mi mohli prosim pomoct...najprv zacnem equipom aspon zcasti mam 3100AP 350hit 22crit idem na swordy MH 2.5 a OH 1.6 avsak co som si dnes vsimol tak druhy rogue so skoro takym istym equipom mal dps asi 1700 pri com ja len 1400...isiel vsak na daggery v MH mal 1.6 co sa da teraz craftit a v OH mal 1.8 speed...ten druhy dagger je z dropu v HC...a chcem vediet ci je to ok ze ten vyssi dmg je sposobeny tym ze ide proste na daggeri alebo mojom neschopnostou:)
dalej ak by ste mi mohli poradit pretoze som nikdy nesiel na assassination vzdy len combat s mace alebo sword ze ake daggery si zohnat, momentalne mam jeden 1.8 btw ten isty co mala ta roguna v offhande a netusim ci ju dat do main hand alebo offhand popripade aky rychly si zohnat ten druhy myslim aky by mal mat speed aby som to vedel vyuzit co najlepsie...co som pocul tak by mala byt rychlost daggerov rovnaka ale coraz viac rogun ma v off hande dagger pomalsi co mi nejako nejde do hlavy..myslim ze za 50emblem of heroism sa da kupit dmgovo celkom slusny dagger 1.7 akurat neviem ci neni velmi pomaly...ak si niekto prosim najde cas a nejako mi to vysvetli resp.poradi ze co ako co nie cisto s tymi daggermi budem mu velmi vdacny, diki moc
-
Mrk
Professional
ja co mam rouga tak mam assasination, a kedze multilate pouziva obe daggery, tak mam obe 1,80, a tiez som si vsimol, ze niaky rougovia maju v main hande rychlejsie, neviem preco...kedze prestavam hrat tu rogunu mito je viac menej jedno, ak sa chces dozvediet viac tak okkukaj wow-europe fora o roguoch...tam to isto bude
-
AXO
Professional
preco prestavas hrat za rogunu ?Mrk napísal:ja co mam rouga tak mam assasination, a kedze multilate pouziva obe daggery, tak mam obe 1,80, a tiez som si vsimol, ze niaky rougovia maju v main hande rychlejsie, neviem preco...kedze prestavam hrat tu rogunu mito je viac menej jedno, ak sa chces dozvediet viac tak okkukaj wow-europe fora o roguoch...tam to isto bude
-
andylarkin0
Medium Expert
Tak ja mám Orc ,Shaman lvl 54 na Anthorii .Kto tam ešte hráva ? Je to celkom good server a 24.12.2008 začína aj pre WOW :WOTLK .To bude úžasný darček pod stromčekom pretože mi rodičia WOTLK kúpujú .Ale poďla mňa WOTLK bude niečo úžasné nové quest ,nové skilly ,nové budovy ,nové mosters a lepiša grafika ....už sa nemožem dočkať !!! 
-
_hOOk!_
Medium Expert
Wotlk je v poho . Ale keď si xceš užiť nejaký ten Nax 25, tak to si počkášandylarkin0 napísal:Tak ja mám Orc ,Shaman lvl 54 na Anthorii .Kto tam ešte hráva ? Je to celkom good server a 24.12.2008 začína aj pre WOW :WOTLK .To bude úžasný darček pod stromčekom pretože mi rodičia WOTLK kúpujú .Ale poďla mňa WOTLK bude niečo úžasné nové quest ,nové skilly ,nové budovy ,nové mosters a lepiša grafika ....už sa nemožem dočkať !!!
-
AXO
Professional
to len tak idete za hordu ? na tom istom servry ci inde ? bo ak by som mal zmazat postavu vyssiu ako 50 lvl by som na to asi sral.... tolko casuMrk napísal:ň
lebo ideme hrat hordu, a znovu expit rogue sa mi moc nechce, este neviem presne co pojdem, mam tam sice uz 72 lvl UD locka, ale tak nico od nuly s kamosmi budem expit
pls help ako dam spell death gate portem sa a ked sa prihovrim ku flight astrovy hodi mi wow error co mam robit pls ?
toto pise wo wow errore
World of WarCraft (build 9183)
Exe: C:\Users\Public\Games\World of Warcraft\Wow.exe
Time: Dec 22, 2008 5:24:29.338 PM
User: Admin
Computer: ADMIN-PC
------------------------------------------------------------------------------
This application has encountered a critical error:
Nedostatok ukladacieho priestoru pre vykonanie príkazu.
Program: C:\Users\Public\Games\World of Warcraft\Wow.exe
File: .\src\lmemPool.cpp
Line: 311
Requested 220837 bytes of memory
toto pise wo wow errore
World of WarCraft (build 9183)
Exe: C:\Users\Public\Games\World of Warcraft\Wow.exe
Time: Dec 22, 2008 5:24:29.338 PM
User: Admin
Computer: ADMIN-PC
------------------------------------------------------------------------------
This application has encountered a critical error:
Nedostatok ukladacieho priestoru pre vykonanie príkazu.
Program: C:\Users\Public\Games\World of Warcraft\Wow.exe
File: .\src\lmemPool.cpp
Line: 311
Requested 220837 bytes of memory